Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γελοιογραφία

Βήμα

Διαβάστε παρακάτω »

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!


Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.


Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.


Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.


Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό») η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.


Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση-  τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.


Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.


Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.


Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!


Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».


Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο "ξένο" -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.


Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.




πηγή : strange activities
Διαβάστε παρακάτω »

Ανέκδοτο - Πούτιν Μέρκελ και Παπανδρέου

Πεθαίνουνοι Πούτιν Μέρκελ και Παπανδρέου.
 
Μια μέρα, ο Θεός καλεί τονΠούτιν, τη Μέρκελ και τον Παπανδρέου για ακρόαση. 

Πρώτος στην μεγάλη αίθουσα μπαίνει ο Πούτιν υποκλίνεται στον Θεό και τονρωτάει:

- Θεέ μου σε πόσα χρόνια η Ρωσία θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο;
- Σε 50 χρόνια ακριβώς, απαντά ο Θεός.
Τότε ο Πούτιν βάζει τα κλάμματα.
- Μα γιατί κλαις Βλαδίμηρε; τον ρωτά ο Θεός
- Γιατί δεν θα ζω τότε... απαντά με παράπονο ο Πούτιν

Μετά από λίγο πάει η Μέρκελ στο Θεό και τον ρωτά:

- Θεέ μου σε πόσα χρόνια η Γερμανία θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο;
- Σε 100 χρόνια ακριβώς, απαντά ο Θεός.
Η Μέρκελ άρχισε να κλαίει.
- Μα γιατί κλαις Ανκελα; την ρωτά ο Θεός
- Γιατί δεν θα ζω τότε... απαντά με παράπονο η Μέρκελ

Τελευταίος μπαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου στον Θεό και τον ρωτά:

- Θεέ μου, σε πόσα χρόνια θα ξεχρεώσει η Ελλάδα;
Ο Θεός, αντί να του απαντήσει, αρχίζει να ...κλαίει σπαρακτικά.
- Μα.... ρωτά σαστισμένος ο Παπανδρέου, γιατί κλαις Θεέ μου;
- Δεν θα ζω τότε...απαντά ο Μεγαλοδύναμος και συνεχίζει το κλάμα...




Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφία

Του Πάνου Μαραγκού


από : ΕΘΝΟΣ
Διαβάστε παρακάτω »

Οι Ρώσοι έχουν ανακαλύψει ζωή στην Αφροδίτη από το 1982...??!!


Σε ένα από τα μεγαλύτεραερωτήματα της ανθρωπότητας φαίνεται πως απαντούν Ρώσοι επιστήμονες οι οποίοιυποστηρίζουν πως από το 1982, έχουν απαθανατίσει «αντικείμενα» στην επιφάνειατου πλανήτη Αφροδίτη, που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση.

 Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Russian Solar SystemResearch, Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να «τραβήξουν» φωτογραφίες εξωγήινης ζωήςστη Αφροδίτη από το 1982. Το άρθρο, που υπογράφει ο Leonid Ksanfomaliti απόΔιαστημικό Ερευνητικό Κέντρο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, παρουσιάζει ένααναλυτικό πανοραμικό βίντεο 126 λεπτών.

 «Χωρίς να απορρίψουμε ότι ζωή είναι αδύνατη στην Αφροδίτη, δεδομένου τωνσυνθηκών που επικρατούν στον πλανήτη, με βάση τις εικόνες που ελήφθησανπαρατηρούμε κάποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να υποθέσουμεότι κάποια αντικείμενα που κατεγράφησαν διαθέτουν ιδιότητες έμβιων όντων»,τονίζει ο ερευνητής.

 Επίσης, στο άρθρο αναφέρεται πως έχουν εντοπιστεί τρία αντικείμενα ταοποία είναι μεταξύ 0,1-0,5 μέτρα, τα οποία ήταν συνέχεια σε κίνηση. Αυτό που κάνειεντύπωση στους επιστήμονες είναι η εμφάνιση ενός αντικειμένου που μοιάζει μεσκορπιό, οι κινήσεις του οποίου κατεγράφησαν για 26 λεπτά και μετά χάθηκε.


 πηγή : strangeactivities.blogspot.com
 
Διαβάστε παρακάτω »

Επέζησε για δύο μήνες σε ένα αυτοκίνητο θαμμένο στο χιόνι



ΈναςΣουηδός βρέθηκε ζωντανός μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν θαμμένο στοχιόνι, έχοντας προφανώς επιβιώσει για δύο μήνες σε πολικές θερμοκρασίες!


Ο άνδρας αυτός, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο στις 19 Δεκεμβρίου,σύμφωνα με την εφημερίδα Vasterbotten Courier, επέζησε χάρη σε έναν υπνόσακοπου υπήρχε στο όχημα.


Εντοπίστηκε σε δρόμο σε απομακρυσμένη δασώδη περιοχή, κοντά στην Ουμέα, όταν τομισοθαμμένο αυτοκίνητο έγινε αντιληπτό από περαστικούς που έκαναν βόλτα μεsnow-mobile.


Οι θερμοκρασίες στα βόρεια της χώρας κυμαίνονται στους μείον 30 τις τελευταίεςεβδομάδες. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η αφήγηση του επιζήσαντα είναι πειστικήκαθώς γύρω από το αυτοκίνητο πράγματι δεν υπήρχε τίποτα.


Ο άνδρας νοσηλεύεται στην Ουμέα και η υγεία του περιγράφεται ως «καλή,δεδομένων των συνθηκών».

 

πηγή : on-news.gr 

 

Δείτε ακόμα .....


Παγωμένο λουλούδι ανθίζει μετά από 30.000 χρόνια
Ένα σπίτι από... χαρτονομίσματα!
Γυμνός ομαδικός γάμος στη Τζαμάικα!



Διαβάστε παρακάτω »

Ένα σπίτι από... χαρτονομίσματα!


Έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο Ιρλανδόςκαλλιτέχνης Φρανκ Μπάκλεϊ για να εκφράσει την οργή του για την οικονομική κρίσηπου πλήττει την Ιρλανδία και τον κόσμο ολόκληρο, αναγκάζοντας τον ίδιο να χάσειτο σπίτι του και να μείνει άνεργος. 

Κατασκεύασε ένα σπίτι-εγκατάσταση τέχνης μετούβλα από…
κατεστραμμένα χαρτονομίσματα ευρώ, συνολικής αξίας (πριν απότην καταστροφή τους) 1,4 δις ευρώ!

 

«Σκέφτηκα: Θεέ μου, κοίτα τι μας κάνει αυτό το χαρτί!» λέει ο Μπάκλεϊ. Καιαποφάσισε να κάνει ένα έργο τέχνης με πρώτη ύλη το άχρηστο «κομφετί» από ταχαρτονομίσματα.
 

Η ιδέα τού ήρθε όταν κάποιος φίλος τού χάρισε ένατέτοιο «τούβλο» για να το χρησιμοποιήσει σαν κομφετί σε γλέντι γάμου. ΤοΝομισματοκοπείο της Ιρλανδίας μαζεύει τα φθαρμένα και πλαστά χαρτονομίσματα καιτα περνάει από ειδικές μηχανές με λεπίδια που τα καταστρέφουν κάνοντάς τα«χίλια κομμάτια». Κατόπιν τα συσκευάζει πρόχειρα και τα πουλάει ως σκέτο χαρτί. 


Μια μέρα είχε ραντεβού με έναν φίλο του έξω από τοεγκαταλελειμμένο Glass House του Δουβλίνου, ένα πρώην μέγαρο καταστημάτων καιγραφείων το οποίο ερημώθηκε από την τεράστια κρίση ακινήτων που σάρωσε τηνΙρλανδία. Τότε, σκέφτηκε να κατασκευάσει ένα σπίτι από χαρτονομίσματα μέσα στομέγαρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφενός για την κρίση, αφετέρου για τον προκλητικότρόπο ζωής των πλουσίων. 


Η κρίση έχει σαρώσει και τη δική του ζωή. Στηνκορύφωση της οικοδομικής φούσκας πήρε δάνειο και αγόρασε ένα σπίτι για ναμείνουν ο ίδιος, τα δύο του παιδιά και η σύζυγός του που μετακόμισε από τηΖιμπάμπουε στον Ιρλανδία με τα τέσσερα δικά της παιδιά. Το όνειρο μιαςευτυχισμένης διευρυμένης οικογένειας δεν κράτησε πολύ. Λίγους μήνες μετά οΜπάκλεϊ διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις του δανείου. Ο γάμοςτου διαλύθηκε. Το σπίτι κατασχέθηκε. Σήμερα, με την ανοχή των κατασχετών, κιαφού του πήραν σχεδόν όλα τα έπιπλα και τις οικιακές συσκευές, μένει μόνος τουσε μία αποθήκη στον πίσω ακάλυπτο χώρο του σπιτιού. 


Ένιωσε ότι έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για όλα αυτά.Και αποφάσισε να δράσει. Ζήτησε και έλαβε την άδεια των ιδιοκτητών τουεγκαταλελειμμένου Glass House να στήσει το έργο του στο εσωτερικό. Έχτισε έναπλήρες διαμέρισμα, απομίμηση πολυτελούς κατοικίας, με είσοδο, σαλόνι,υπνοδωμάτιο και τουαλέτα. Το Νομισματοκοπείο του παραχώρησε την πρώτη ύλη -τα«τούβλα» των κατεστραμμένων χαρτονομισμάτων-, με τη συμφωνία ότι θα επιστραφούνμετά το πέρας της έκθεσης του έργου. Χαρτάκια από χαρτονομίσματαχρησιμοποιήθηκαν επίσης για το σοβάτισμα των τοίχων, την κάλυψη των πατωμάτωνκαι τη δημιουργία πινάκων ζωγραφικής. 

 
Από τον περασμένο Δεκέμβριο ο άνεργος Ιρλανδόςκαλλιτέχνης διαμένει από Δευτέρα έως Παρασκευή στο σπίτι-εγκατάσταση τέχνης καιτα Σαββατοκύριακα επιστρέφει στην αποθήκη του κατασχεμένου πρώην σπιτιού του.Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν την περασμένη Δευτέρα και ήδη εκατοντάδες κάτοικοι τηςπεριοχής έχουν επισκεφτεί το «Σπίτι των Χαρτονομισμάτων». «Μεγαλύτερη εντύπωσημου έκανε η συζήτηση με μία νεαρή κοπέλα. Μου είπε: «Αν εγώ είχα τόσα πολλάλεφτά θα έφευγα να ζήσω μακριά από την Ιρλανδία». Και ήταν πολύ θλιβερό», λέειο Μπάκλεϊ. 


πηγή : on-news.gr

Δείτε ακόμα ....

Γυμνός ομαδικός γάμος στη Τζαμάικα!
Επέζησε για δύο μήνες σε ένα αυτοκίνητο θαμμένο στο χιόνι
Παγωμένο λουλούδι ανθίζει μετά από 30.000 χρόνια

Διαβάστε παρακάτω »

Ευχαριστούμε Ευρώπη!



Διαβάστε παρακάτω »

«Τρώω , Ντύνομαι, Κάνω Τουρισμό Ελληνικά!»

Mεγάλη καμπάνια προτίμησης και προώθησης των ελληνικών προϊόντων ξεκινά τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με μεγάλους φορείς- κοινωνικούς εταίρους και ΜΜΕ, το «Κίνημα Πολιτών Καταναλώνουμε ότι Παράγουμε» με σύνθημα «Τρώω , Ντύνομαι, Κάνω Τουρισμό Ελληνικά». Επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του Κινήματος....

www.protimoellinιka.gr οτι η προτίμηση ελληνικών προϊόντων όσο πιο πολύ γίνεται και όπου μπορούμε, δίνει θέσεις εργασίας σε Ελληνες, «στα παιδιά μας και σε μας τους ίδιους».

Υπολογίζεται ότι αν ο κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισ. ευρώ!

Οτι αν υποκαταστήσουμε το 20% των αγορών ξένων προϊόντων με ελληνικά, τότε θα δημιουργηθούν 600.000 νέες θέσεις εργασίας! Επίσης αυτό θα οδηγήσει και σε μείωση των τιμών τους σιγά-σιγά!

Ανεξάρτητα από τα νούμερα και την ακρίβειά τους, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε αν ένα ελληνικό προϊόν είναι ελληνικό. Να κοιτάμε, να ρωτάμε, να το ψάχνουμε.

Για πάντα, αλλά για 3-4 χρόνια πρέπει να γίνει «έμμονη ιδέα» στον καθένα μας, λένε. Το πως θα διαλέξουμε τα ελληνικά υπάρχουν τρόποι- κάποιους τους λένε στο σάιτ www.protimoellinιka.gr.

Ας κάνουμε επιτέλους όλοι την αρχή ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… Και προτείνοντας ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Διαβάστε παρακάτω »