Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Οι πιο όμορφες γυναίκες φίλαθλοι στο Euro 2012


Καλή η μπάλα, αλλά μερικές φορές τα βλέμματα κλέβουν οι γυναικείες παρουσίες στην εξέδρα...

Δείτε ορισμένες από τις ομορφότερες παρουσίες του Euro 2012:



Διαβάστε παρακάτω »

Ειρήνη Λαναρά. Η Ελληνίδα που κλέβει την παράσταση στο Euro


Σε όλα τα μεγάλα αθλητικά events την παράσταση κλέβουν οι αιθέριες υπάρξεις της εξέδρας… έτσι και στο Euro 2012, οι φωτογράφοι απαθανατίζουν σέξι κορίτσια.

Ανάμεσά τους μία Ελληνίδα, η εικόνα της οποίας έγινε ανάρπαστη τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Ποια είναι όμως η ξανθιά με την ελληνική σημαία στην πλάτη;
Σύμφωνα με το redcarpet.gr, το όνομα της είναι Ειρήνη Λαναρά και είναι χορεύτρια. Γεννήθηκε το 1987 και σήμερα που γίνεται διαδικτυακός ντόρος με τη φωτογραφία της γιορτάζουμε το έπος του Ευρωμπάσκετ του 87. Είδατε κάτι συμπτώσεις;

Απολαύστε τις εικόνες από πάρτι σε κλαμπ στο οποίο ήταν η... πρωταγωνίστρια!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Όλγα Φαρμάκη. Το βρήκαμε τελικά το κορμί πατριώτη!


Eπιτέλους, η Όλγα Φαρμάκη τη στιγμή που έκανε το ντους της. Βάλε τα μάτια σου σε σλόου κίνηση και απόλαυσε μια μια τις φωτό.

Πρόσωπο αψεγάδιαστο, κορμί ιδανικό, ένα θηλυκό με αφοπλιστική ομορφιά, που δεν διστάζει να σε ανταμείψει με το πιο αινιγματικό της χαμόγελο.

Αντικρίζοντάς την, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε θηλυκό. Η Όλγα έχει τύπο και σκανδαλώδη ομορφιά, που παγιδεύουν αυτόματα την προσοχή σου.

Πληθωρικό μπούστο, σαρκώδη χείλη, γνήσιες καμπύλες που σε προκαλούν να γίνεις σκλάβος τους.
Στις ντουζιέρες , και συγκεκριμένα αυτών των οργανωμένων πλαζ, κλείνονται τα καλύτερα καλοκαιρινά ραντεβού όλων όσοι ξεμένουν στις πόλεις και δεν συμβιβάζονται εύκολα στις ημερήσιες και νυκτερινές τους “εξορμήσεις”.

Όλο και κάποιο κορίτσι της σοουμπίζ θ’ αποτινάζει στην ντουζιέρα την αλμύρα της…


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η Katia Ivanova πέταξε τα ρούχα της


Το 23χρονο μοντέλο και πρώην του κιθαρίστα των Rolling Stones φωτογραφίζεται με με τα εσώρουχα και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Για τις ανάγκες του περιοδικού «ZOO» η Katia Ivanova πέταξε τα ρούχα της και μας έδειξε την σέξι πλευρά της. 

Το μοντέλο απείχε από την δημοσιότητα μετά την συμμετοχή της στο Big Brother του 2010 και τον θυελώδη χωρισμό από τον Ronnie Wood. Το ειδύλλιο κράτησε μόλις ενάμιση χρόνο και ο χωρισμός, ο οποίος έλαβε χώρα έξω από ένα εστιατόριο στο Surrey υπήρξε αρκετά επεισοδιακός.

Η Katia μίλησε και για την απόφασή της να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση: «Δεν πηγαίνω σε πάρτι όπως παλιότερα, οπότε αυτή είναι η εναλλακτική που έχω! Επίσης να έχω να λέω ότι έκανα και αυτό. Ποζάροντας έτσι είναι δυναμικό. Αισθάνομαι σίγουρη και σέξι».





Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τι κοινό έχουν ο Γκάλης, η Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο Αντ.Σαμαράς;

Πριν από 25 χρόνια, το 1987 υπήρχαν χώρες όπως η ενιαία Γιουγκοσλαβία, η Σοβιετική Ενωση, οι παίκτες του μπάσκετ φορούσαν στενά σορτσάκια και η Ελλάδα σε λίγες ώρες από τώρα σήκωνε το ευρωπαϊκό με τις βολές του Καμπούρη με 101-103.

Eίχε προηγηθεί η αναμέτρηση στον ημιτελικό με την Γιουγκοσλαβία όπου έγινε το πρώτο θαύμα και φύγαμε νικητές με 81-77.

Τότε ήταν στο απόγειό της δόξας του ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς ήταν μόλις 36 ετών...

Εκείνο το βράδυ τραβήχτηκε μια φωτογραφία που θα μείνει στην ιστορία. Οι παίκτες της εθνικής μας δέχονταν συγχαρητήρια στα αποδυτήρια και δυο επιφανείς πολίτες πήγαν για τα συγχαρίκια. Ο Αντώνης Σαμαράς ήδη 10 χρόνια βουλευτής στην Μεσσηνία με τη ΝΔ και η Μαργαρίτα Παπανδρέου σύζυγος του πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου.


Πως ένας απλός βουλευτής φωτογραφήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Ελλάδας
Μάλλον η εξήγηση είναι απλή:

Ο Αντώνης και ο Γιώργος ήταν συμφοιτητές και συγκάτοικοι και μάλιστα για περίπου τρία χρόνια κάνανε κολλητή παρέα. Τους ένωναν οι αγώνες κστά της χούντας. Κοινό σημείο είναι όμως και το γεγονός ότι προέρχονται και οι δύο από πολιτικές δυναστείες.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να γίνει γιατρός. Έπειτα από μια διάλεξη του John Kenneth Galbraith, εντυπωσιάστηκε τόσο, που στράφηκε στα οικονομικά, από όπου και αποφοίτησε το 1974.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο Αμχερστ για να γίνει μαθηματικός αφού είχε ικανότητες μικρού Ευκλείδη στην τριγωνομετρία. Ωστόσο αποφοίτησε στην κοινωνιολογία το 1975. 




Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »

Επιστολή «καίει» τον Παπανδρέου


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το παρακάτω κείμενο. «Χρεώνεται» ως επιστολή ενός πολύ στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου και απευθύνεται στους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για ένα κείμενο , δέκα σημείων στα οποία ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Μάκης Ανδρινόπουλος, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε την επιμέλεια των λόγων που εκφωνούσε ο πρώην πρωθυπουργός, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από το κόμμα.

Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του κειμένου ωστόσο δεν επιβεβαιώνει την υπογραφή του Μάκη Ανδρονόπουλου, και δεν έχει αντιδράσει μέχρι αυτή την ώρα με δελτίο Τύπου.
Το περιβάλλον του  πρώην πρωθυπουργού δεν σχολιάζει.

Διαβάστε το κείμενο:

 «Αθήνα 11 Ιουνίου 2012
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

1. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ήξερε για την κατάσταση της οικονομίας και αφού ήξερε έπρεπε να έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και συμπεριφορά, ως ΠΑΣΟΚ.

2. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έκανε όλα τα λάθη που θα μπορούσαν να γίνουν στην διαχείριση της κρίσης.

3. Θεωρώ παραβίαση του Συντάγματος τη μη ψήφιση της πρώτης δανειακής σύμβασης από 180 βουλευτές.

4. Θεωρώ παιδαριώδη όσα οδήγησαν στην παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου.

5. Θεωρώ οικονομική και πολιτική φούσκα το PSI, το οποίο επέκρινε ο κ. Παπαδήμος πριν κληθεί να το εφαρμόσει, καθώς ένα μεγάλο τμήμα του πληρώθηκε από Έλληνες.

6. Θεωρώ απαράδεκτο που δεν διασφαλίστηκε η ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων, όπως έγινε με τις τράπεζες.

7. Θεωρώ ανήθικη τη ληστεία των μικροεπενδυτών που είχαν βάλει τα εφάπαξ τους ή τα γεράματά τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που κουρεύτηκαν.

8. Θεωρώ ότι η νέα ηγεσία του κόμματος αποπνέει μια αισθητική παρακμής και αλαζονείας που ακυρώνει τον «πραγματισμό» του πολιτικού λόγου του προέδρου, ο οποίος παραμένει ένας πολύ συντηρητικός σοσιαλδημοκράτης.

9. Θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία έχει βγάλει το προσωπείο της κεντροδεξιάς και λειτουργεί πια σαν τη μετεμφυλιακή δεξιά, δηλαδή αυτό που είναι.

10. Στο δίλημμα Δεξιά ή Αριστερά, εγώ απαντώ ΑΡΙΣΤΕΡΑ χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν μιλάει κανείς. Όχι τώρα, εδώ και πολλά χρόνια. Κι όσοι «φωνάζανε» τα τελευταία χρόνια, τελικά λειτούργησαν ως πυροσβέστες του λαϊκού αισθήματος. Το ΠΑΣΟΚ μετατράπηκε σε ένα lifestyle, μία με την φρενίτιδα του χρηματιστηρίου όπου κορυφαία στελέχη έβαλαν το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι του ανώτερου καπιταλισμού και οδήγησαν τζιπάρες, και τελευταία με τα γυμναστήρια… Πεταμένα λεφτά και μεγαλομανίες μικρών ανθρώπων. Είναι κρίμα και ντροπή αυτό που συμβαίνει σε αυτό το μεγάλο λαϊκό Κίνημα.

Συντροφικά,
Μάκης Ανδρονόπουλος»

Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »

Τέχνη του σώματος. Ζωγραφική στο σώμα με υψηλή λεπτομέρεια!


Διαβάστε παρακάτω »