Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Joanna Krupa αγαπάει τα ζώα και το δείχνει... γυμνή!

Και επειδή κι εμείς αγαπάμε και τα ζώα και την Joanna, ήρθε κι έδεσε το γλυκό...
Η PETA επιστράτευσε στον αγώνα της για τα ζώα το βαρύ πυροβολικό: τα supermodels! Αυτή κι αν είναι έξυπνη κίνηση: αν θες να τραβήξεις το ενδιαφέρον (των αντρών τουλάχιστον), βάζεις στη νέα σου διαφημιστική εκστρατεία να πρωταγωνιστήσει γυμνή η σούπερ καυτή Joanna Krupa...
Η Krupa ακολουθεί τον θρησκευτικό δρόμο (βλέπε σταυρό) και γίνεται άγγελος, όπως άγγελος θα γίνεις κι εσύ αν υιοθετήσεις ένα ζωάκι. Απλές οι συνεπαγωγές, σκανδαλώδες το περιεχόμενο!
Εδώ βλέπουμε την Joanna να κρατά στη γυμνή αγκαλιά της ένα αξιαγάπητο σκυλάκι. Τυχερό σκυλάκι, αν μας ρωτάς...
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα της PETA για τα ζωάκια απολαμβάνοντας λίγη Krupa ακόμα. Αλληλούια!

Πηγή







Διαβάστε παρακάτω »

Η «καυτή» κυρία Σαράποβα-Βούγιασιτς

Η «καυτή» κυρία Σαράποβα-ΒούγιασιτςH τενίστρια που λατρεύει το μπάσκετ

Σε λίγους μήνες η Μαρία Σαράποβα θα είναι και επίσημα κυρία Βούγιασιτς. Όπως και να ‘χει, παραμένει το ίδιο «καυτή».

Η διάσημη ρωσίδα τενίστρια είναι από τις πιο σέξι αθλήτριες και λόγω της σχέσης της με τον Σλοβένο γκαρντ είναι σίγουρα και μπασκετική.


Πηγή







Διαβάστε παρακάτω »

Τα πιο άσχημα και τρομακτικά ψάρια # 2

Διαβάστε παρακάτω »

Τα πιο παράξενα γήπεδα του κόσμου

Τα πιο παράξενα γήπεδα του κόσμουΑθλητικοί αγώνες σε χώρους που δεν φαντάζεστε

Οι άνθρωποι έχουν κατασκευάσει τεράστιους «ναούς» που προορίζονται για τη «λατρεία» των λαμπρών αστεριών του αθλητισμού.

Ωστόσο, πολλές φορές, ο τόπος λατρείας μεταφέρεται σε χώρους που δεν φανταζόμαστε ότι μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες. Ένας αγώνας μπάσκετ πάνω σε αεροπλανοφόρο, αγώνες σκουός στις Πυραμίδες της Αιγύπτου και μια συνάντηση Φέντερερ-Ναδάλ στην επιφάνεια της θάλασσας, είναι μερικά από τα αθλητικά γεγονότα που έχουν γίνει έξω από τις καθιερωμένες εγκαταστάσεις.

Όλοι οι αγώνες αυτού του είδους γίνονται για λόγους επίδειξης ή διαφήμισης, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Αγώνες σκουός στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το σκουός είναι πολύ δημοφιλές στην Αίγυπτο και τα τελευταία χρόνια έχουν διεξαχθεί πολλοί αγώνες στον υποβλητικό χώρο. Η απορία μας είναι εάν οι θεατές βλέπουν τον αγώνα ή τις Πυραμίδες!



Μπάσκετ στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης

Λίγο πριν το Mundobasket του 2010, η Ντριμ Τιμ έδωσε έναν αγώνα επίδειξης στον περίφημο χώρο συναυλιών. Το θέαμα ήταν μοναδικό και συνοδεύθηκε από μια μίνι συναυλία του Jay -Z.




Τένις στην κορυφή του Μπουρζ Ελ Αράμπ

Δύο κορυφαίοι τενίστες, στην κορυφή του κορυφαίου ξενοδοχείου του κόσμου! Αν δεν είναι αυτή συνάντηση κορυφής, τότε ποια είναι; Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Αντρέ Αγκάσι, αγωνίστηκαν το 2009 σε ένα γήπεδο που είχε διαμορφωθεί στο ελικοδρόμιο του περίφημου ξενοδοχείου Μπουρζ ελ Αράμπ, στο Ντουμπάι.



Τένις στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

H φημισμένη αίθουσα συναυλιών, που έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, φιλξενεί και τους θρύλους του τένις. Στο τελευταίο τουρνουά, το Δεκέμβριο του 2011, νικητής αναδείχθηκε ο Τιμ Χένμαν.



Σκουός στον Κεντρικό Σιδηροδορμικό Σταθμό της Νέας Υόρκης

Το σκουός παίζεται σε μικρό χώρο και αυτό κάνει πολύ εύκολη τη διεξαγωγή αγώνων, οπουδήποτε. Αυτός ο αγώνας έγινε το 2011 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Νέας Υόρκης.



Ποδόσφαιρο σε ουρανοξύστη του Τόκυο

Αυτό το γήπεδο 5x5 δημιουργήθηκε στην οροφή ουρανοξύστη του Τόκυο, το 2006 και φιλοξενεί τουρνουά. Πολλές φορές κάνουν την εμφάνισή τους μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου που επισκέπτονται την Ιαπωνία.



Tένις στην επιφάνεια της θάλασσας στο Κατάρ

Το 2011, ο ότερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ έπαιξαν τένις στο νερό. Χάρη σε μία ειδική πλατφόρμα που τοποθετήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας, οι δύο τενίστες έδωσαν έναν διαφορετικό αγώνα για να προωθήσουν το τουρνουά του Κατάρ.





Μπάσκετ σε αεροπλανοφόρο

Το Νοέμβριο του 2011, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Καρλ Βίνσον φιλοξένησε αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, ανάμεσα στο Μίσιγκαν και τη Βόρεια Καρολίνα. Το αεροπλανοφόρο είναι τόσο μεγάλο, ώστε, εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, χώρεσε και κερκίδες!


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Είναι να μην σου τύχει ... # 1




Διαβάστε παρακάτω »

Κολλητική ταινία για όλα;

Διαβάστε παρακάτω »