Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η Laura Vandervoort θέλει να σε κάνει να θυμάσαι το όνομα της



Έχοντας επιβιώσει πρώτα από την μηνιγγίτιδα και μετά από το να είναι παιδί-σταρ, η 27χρονη Καναδέζα είναι έτοιμη για όλα. Ακόμη για να παίξει την γκόμενα του αρκούδου του Mark Wahlberg στο Ted.

Jolie δεν πιάνει μια μπροστά της. Όχι γενικά, αλλά όταν η Laura αποφασίζει να πατήσει το γυμνασμένο πόδι της εντός κάποιας Comic Con. Εκεί δηλαδή που οι φαν του sci fi την αντιμετωπίζουν ως ημί-θεα  εξαιτίας των δυο ρόλων που την καθιέρωσαν, αυτόν του Supergirl στο Smallville και, τον πιο πρόσφατο, της εξωγήινης πριγκίπισσας στο V.
 

To πρόβλημα είναι ότι, παρόλο το αγγελικό της κατασκευής της, η Laura ποτέ δεν βρήκε στο Χόλιγουντ την ίδια αποθέωση που γνώριζε από τα 13 της στο Τορόντο, όταν και πρωταγωνίστησε στο Goosebumps με τις σκηνοθετικές οδηγίες να είναι ‘Να δείχνεις ανήσυχη. Και μην ξεχνάς να αναπνεύσεις’.


Ίσως είναι το timing λάθος. Ίσως η επιμονή της να μην γδύνεται αρκετά (με εξαίρεση το Me In my Place του Esquire που μόλις κυκλοφόρησε).


Ίσως απλά να είναι άτυχη. Όπως στην περίπτωση του Into the Blue 2, του σίκουελ της ταινίας που καθιέρωσε την Jessica Alba ως σέξι ανερχόμενη.


Γιατί εκεί, περνάει και τα 90 λεπτά φορώντας μαγιό. Κάτι που σε αποζημιώνει για την γενικότερη απουσία σεναρίου, σκηνοθεσίας και λογικής.


Η ουσία είναι ότι τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Μπορεί το V να κόπηκε παταγωδώς, αλλά η ίδια διατηρήθηκε στην επικαιρότητα με μια σέξι καμπάνια που έκανε για την φιλοζωική οργάνωση PETA.


Ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε τα γυρίσματα του ΤED, της καφρο-κωμωδίας του δημιουργού του The Family Guy με πρωταγωνιστές τον Mark Wahlberg, την Mila Kunis και ένα αντιπαθητικό αρκούδο που μιλάει. Καθώς επίσης και ακόμη 4 ταινιών.


Άσε που η Laura έχει ένα θέμα με τους αρκούδους ‘Το να προσφέρεις σε μια γυναίκα ένα αρκούδο, είναι ένα πολύ απλό και γλυκό πράγμα να κάνεις. Το βρίσκω χαριτωμένο. Ένας που το έκανε σε μένα κατέληξε να είναι σύντροφος μου τα επόμενα πέντε χρόνια’.


Ταυτόχρονα γράφει ένα παιδικό βιβλίο, δανείζει την φωνή της στο video game του νέου Spiderman και ασχολείται με την φωτογραφία.


Άλλωστε, το κορίτσι είναι μόλις 27. Και έχοντας κολλήσει μηνιγγίτιδα  όταν ήταν μόλις 6 εβδομάδων (και στην συνέχεια μένοντας στο νοσοκομείο για πολλούς μήνες πολεμώντας να αναρρώσει), το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει πώς να επιβιώνει.


Αλλά για να το καταφέρει αυτό, πρέπει να ξεκινήσει από κάτι απλό. Να σε κάνει δηλαδή να μάθεις να προφέρεις (και να γκουγκλάρεις) το όνομά της.


Διαβάστε παρακάτω »

H Μορμόνα συμπρωταγωνίστρια του Tom Cruise που λάτρεψε η Αμερική


Η 
Julianne Hough διαθέτει και φωνή (πλατινένια τραγουδίστρια country) και κορμί (δις νικήτρια του Dancing with the Stars). Ώρα να συστηθείτε. 

Αμφιβάλω αν υπάρχουν πάνω από 20 άτομα σε όλη την Ελλάδα που γνωρίζουν την ύπαρξή της, καθώς η 24χρονη χορεύτρια/τραγουδίστρια/ηθοποιός είναι καθαρά Αμερικάνικο φαινόμενο. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει σύντομα, καθώς αυτή την στιγμή –λόγω του ρόλου της στο Rock of Ages, δίπλα στον Tom Cruise- είναι ταυτόχρονα εξώφυλλο από το Glamour μέχρι το Interview.


Γεννημένη σε ένα προάστιο του Salt Lake City από αυστηρούς –Μορμόνους και Ρεπουμπλικάνους- γονείς, βρέθηκε στα 10 της στο Λονδίνο για να σπουδάσει χορό στην φημισμένη Ακαδημία Italia Conti και να ξεπεράσει έτσι ανώδυνα το διαζύγιο των γονιών της.


 
Από τότε ξεκίνησε να συμμετέχει και να κερδίζει διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, όπως π.χ. το Junior World Latin Champion. Στα 18 της, πανέτοιμη πια, επέστρεψε στην Γιούτα, αποφοίτησε από το γυμνάσιο, έφτιαξε την βαλίτσα της και μετακόμισε στο Χόλιγουντ.



Το 2006 συμμετείχε για πρώτη φορά στο Dancing with the stars, το σόου που της άλλαξε την ζωή. Όχι μόνο το κέρδισε άλλες δυο φορές (γινόμενη ταυτόχρονα gay είδωλο και straight κάψα), αλλά εδώ ήταν που γνώρισε και τον γκόμενο της, τον παρουσιαστή Ryan Seacrest.



Αν και αυτό το τελευταίο, αν θέλουμε το πιστεύουμε, αφού έχει βουίξει η Αμερική ότι το παλικάρι είναι γκέι. Οπότε και όλη η σχέση τους πολύ πιθανόν να είναι απλά μια καλά υπολογισμένη κίνηση για να αρχίσουν να της έρχονται οι ρόλοι που θέλει.



Όπως ο συγκεκριμένος στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Rock of Ages. Και όχι σαπάκια όπως το περσινό remake του Footloοse (στο οποίο πρωταγωνιστούσε) ή το ελεεινό Burlesque με τις Cher και Christina Aguilera στο οποίο έπαιζε μια χορεύτρια.


Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που χρειάζεται να ξέρεις για εκείνη. Εκτός από το ότι είναι τόσο καλό κορίτσι που ακόμη και οι φωτό που της χάκεψαν από το κινητό το 2011 δεν ήταν καν NSFW.


Καθώς επίσης και το ότι είναι πιο εργασιομανής από τον Tom Cruise, κάτι που μόνο εύκολο δεν το λες.


Κάναμε προπόνηση με τον Tom μια χορογραφία για 18 ώρες συνεχόμενες, επί τρεις μέρες. Αισθανόμουν μια χαρά μέχρι που ένοιωσα τον λαιμό μου να σπάει. Σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου. Οπότε απλά ξάπλωσα στο πάτωμα και άρχισα να αναπνέω.


Ήρθε ο γιατρός και είδαμε ότι είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Μου είχαν φύγει τρία πλευρά από την αριστερή και τρία από την δεξιά μεριά, η σπονδυλική μου στήλη είχε πάρει το σχήμα Σ και οι γοφοί μου είχαν φύγει από την θέση τους.

 
Έχοντας την νοοτροπία της χορεύτριας, ήθελα να συνεχίσω. Αλλά ήρθε ο Tom και μου είπε ‘Julianne, για αυτό έχουμε την ασφάλεια. Έχεις μια πολύ μεγάλη καριέρα μπροστά σου και εξίσου μακρύ γύρισμα. Χαλάρωσε και άσε τα πάντα σε μένα’. Οπότε σταμάτησε την παραγωγή για μια εβδομάδα μέχρι να γίνω καλά.

Μπράβο στον Tom για την διορατικότητά του. Αν και αυτό που πραγματικά θα θέλαμε να τον δούμε να κάνει είναι να φροντίσει ώστε, στην τελική version, να συμπεριληφθεί το lap dance που του κάνει η Julianne υπό τους ήχους του Rock You Like a Hurricane.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ποιος θα τρέχει τώρα να περιμένει να βγει η ταινία σε DVD για να τσεκάρουμε τις deleted scenes.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η sexy Arianny Celeste δέρνει κατ' οίκον


Φαίνεται ότι η πολύωρη παρουσία στα ρινγκ του UFC της έμαθε μερικές πολεμικές λαβές. Τις οποίες και εφάρμοσε στον φίλο της.

Το sexy κορίτσι, η Arianny Celeste, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Las Vegas πριν μερικά βράδια μετά από μια κλήση για βία κατ' οίκον. Για την ακρίβεια, το ζεύγος βρισκόταν σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn στο Las Vegas. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η Celeste έριξε κλωτσιά στο πρόσωπο του φίλου της, Praveen Chandra. Γι' αυτό και κατέληξε μαζί του στο τμήμα.



Μας αρέσουν τα κορίτσια που τσαμπουκαλεύονται. Εκείνα που είναι θαραλλέα και μπορούν να τα βάλουν με όποιον τα προσβάλλει. Έχουμε αποθεώσει εξάλλου εκείνο τον επικό κοριτσοκαυγά που είχε λάβει μέρος πριν λίγους μήνες. Αλλά έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα κορίτσια που αγωνίζονται στο UFC να δέρνουν. Και όχι τα ring girls που περιφέρουν τα κάλλη τους εκτός ρινγκ κρατώντας τις ταμπέλες του κάθε γύρου που έρχεται.

Προκλήθηκε βέβαια όπως λέει η ίδια. Την άρπαξε από τον λαιμό ο αχρείος και προσπάθησε να την πνίξει. Για να του απαντήσει εκείνη με μια κλωτσιά στο πρόσωπο και μερικά βάζα που βρήκε μπροστά της και του εκσφενδόνισε. Όπως βλέπετε η μαρτυρία μας είναι καθαρά προκατειλημμένη υπέρ της Arianny. Ανάμεσα στο να μπει μια sexy γυναίκα φυλακή και ένας αδιάφορος τύπος, εσύ ποιον λες να κλείναμε στο κελί;

Το UFC, μέσω της Προέδρου Dana White, φάνηκε να συμφωνεί μάλιστα μαζί μας μιας και στήριξε 100% το πλέον διάσημο ring-girl που έχει. Θα ήταν άλλωστε μεγάλο πλήγμα για τους ιθύνοντες να χάσουν αυτό το σώμα από τα ring. Είναι πολλά τα sexy κορίτσια στο UFC αλλά Arianny είναι μόνο μία.


Και αυτό έχει φανεί περίτρανα από την προβολή της Celeste στα Αμερικάνικα περιοδικά και την αγάπη που της δείχνει το ανδρικό κοινό. Εκείνο που ανάγκασε τον Hugh Hefner να την φιλοξενήσει στις σελίδες του ακριβοθώρητου Αμερικάνικου Playboy.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τα ακριβότερα χάμπουργερ του κόσμου. Για γεμάτο στομάχι και ...άδεια τσέπη!


Τιμή: 499 δολάρια
Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως το πιο βαρύ χάμπουργκερ του κόσμο, μόνο... 8,5 κιλά.



Τιμή: 666 δολάρια
Αν και είναι φανερό από που εμπνεύστηκετην τιμή του, περιέχει μόνο ακριβές γεύσεις όπως αστακό, μανιτάρι τρούφα, χαβιάρι και το περιτύλιγμα είναι από φύλο χρυσού.



Τιμή: 777 δολάρια
Γαρνίρεται με σως από μπαλσάμικο που έχει ωριμάσει για 100 χρόνια.



Τιμή: 5.000 δολάρια
Είναι τόσο ακριβό καθώς είναι γαρνιρισμένο με σως μανιταριών μαύρης τρούφας καθώς και με ένα μπουκάλι κρασί 17 ετών



Τιμή: 10.000 δολάρια
Το μόνο μπιφτέκι στον κόσμο που σερβίρεται με ένα φύλο χρυσού που μπορείς να φας. Ακόμα για να μην νιώθεις τύψεις για τις θερμίδες που πήρες ένα μέρος των 10.000 πηγαίνει σε φιλανθρωπικές δωρεές.


Διαβάστε παρακάτω »

Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλα

Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλα

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, η Τζούντιθ Μπράουν από την Νέα Υόρκη, δημιουργεί όλα αυτά τα θαυμάσια τοπία και τα αφηρημένα μοτίβα χρησιμοποιώντας απλά και μόνο τα δάχτυλά της.
Η Μπράουν χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τα δύο χέρια της, καθώς αυτό της επιτρέπει με την εγγενή συμμετρία του σώματος να εκφράζει με επιτυχία στον καμβά και στον τοίχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλαΖωγραφίζοντας με τα δάχτυλαΖωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλαΖωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλαΖωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλαΖωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλαΖωγραφίζοντας με τα δάχτυλα
Ζωγραφίζοντας με τα δάχτυλα

Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »