Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Το καυτό φιλί του gay πεζοναύτη μόλις επέστρεψε από το Αφγανιστάν. Δείτε το βίντεο ...

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι φωτογραφίες των gay στρατιωτικών που φιλιούνται με τους συντρόφους τους,μετά από την επιστροφή τους από υπηρεσίες μακρυά από τις ΗΠΑ,δεν “χωνεύονται” εύκολα εδώ στην Ελλάδα.Στις ΗΠΑ ,μπορεί να το ΄χουν προχωρήσει το θέμα,αλλά εδώ στα Βαλκάνια ακόμη κανείς δεν μπορεί να δηλώσει έτοιμος για τέτοιες “καινοτομίες”.Ή τέλος πάντων ελάχιστοι...

Οι φωτογραφίες είναι από τη Daily Mail και δείχνουν τον λοχίας Brandon Morgan,που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν τους τελευταίους έξι μήνες σ΄ ένα παθιασμένο φιλί με το σύντροφό του Dalan Wells,φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Facebook. Τα σχόλια που εισέπραξαν ήταν διχασμένα.







Δείτε το βίντεο ...






Βέβαια δεν ήταν πρωτοπόροι.Τους είχαν προλάβει λίγους μήνες πριν οι δυο κοπέλες της φωτογραφίας:

 

 Δείτε το βίντεο ...








onalert





Δείτε ακόμα ....

Δείτε το απίστευτο βίντεο με το ταξίδι από χιλιάδες δελφίνια .....
Νέο ρεκόρ στη σαΐτα!
Έκαναν σεξ την ώρα της ιπποδρομίας !!!
Σερβιτόρος έριξε μπύρες στο κεφάλι της Μέρκελ...
Μυστηριώδεις ήχοι ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη...
Κοιτώντας το μπούστο της




Διαβάστε παρακάτω »

Η Ευρώπη "καίγεται" για ορυκτές πρώτες ύλες,η Ελλάδα έχει.Γιατί δεν υπάρχει εκμετάλλευση;


Το 70% των αναγκών της βιομηχανίας στην Ευρώπη βασίζεται σε ορυκτές πρώτες ύλες, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων εισάγεται. Αυτός είναι και λόγος για τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκρότησε Πρωτοβουλία για τις Ορυκτές Πρώτες Ύλες (ΟΠΥ) για τη διαμόρφωση ευρωπαϊκής πολιτικής, όπου προτρέπει και τα κράτη-μέλη να αναπτύξουν τοπική πολιτική στον τομέα των ορυκτών πρώτων υλών.

Η Ελλάδα ήταν από τις χώρες που υιοθέτησε την κατεύθυνση αυτή, μιας και κατέχει από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια και ευρωπαϊκή αγορά, όπου, μαζί με τα αδρανή υλικά και τα μάρμαρα, βρίσκεται ο βωξίτης, το σιδηρονικέλιο, οι ποζολάνες, ο μπετονίτης, ο περλίτης, ο γύψος, η κίσσηρις και η ελαφρόπετρα.

Τότε γιατί δεν προχωράει τίποτα; Μια απάντηση έδωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΙΓΜΕ Χάρης Σμυρνιώτης μιλώντας στην ημερίδα "Εθνική Πολιτική για την αξιοποίηση των Ορυκτών Πρώτων Υλών" που διοργάνωσε το ΥΠΕΚΑ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδο (ΓΕΩΤΕΕ) όπου παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη των ΟΠΥ στην Ελλάδα.

Αυτές οι υποδομές έπρεπε να είχαν γίνει πριν 15 χρόνια και με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας του ελλαδικού χώρου. "Οι χώρες στην κρίση επενδύουν στην έρευνα, ώστε σε εποχή ζήτησης να παράγουν έργο. Εμείς θα δούμε σε 7 χρόνια αποτελέσματα των εφαρμογών που προαναγγέλλονται και αυτό για να έχουν στρατηγικά αποθεματικά οι ευρωπαϊκοί εταίροι και η τρόικα", ανέφερε χαρακτηριστικά. Στάθηκε επίσης στην αξία και τη λειτουργία του ΙΓΜΕ, που "κινδυνεύει να κλείσει, όταν από τους 328 εργαζόμενους απολύονται οι 167, ενώ υπονομεύεται το έργο του Ινστιτούτου και η επιστημονική του εγκυρότητα".

    Ο Δ. Κολέρης από τη γενική διεύθυνση Φυσικού Πλούτου του ΥΠΕΚΑ επισήμανε την ανάγκη προώθησης νέων τεχνολογιών που αυξάνουν τις επενδύσεις στον τομέα των φυσικών πόρων, τη διαμόρφωση βέλτιστων πρακτικών, τη δημοπράτηση δημόσιων μεταλλευτικών χώρων, τον προσδιορισμό των κρίσιμων υλικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον χωροταξικό σχεδιασμό και την έρευνα για την πρόσβαση στα κοιτάσματα ΟΠΥ, τον εκσυγχρονισμό της λατομικής/μεταλλευτικής νομοθεσίας και της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, καθώς και τη διαχείριση και ανακύκλωση των αποβλήτων. Τόνισε επίσης την επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες για να καμφθούν οι αντιδράσεις που παρουσιάζονται, καθώς και προγράμματα για τη μείωση και την αποκατάσταση των επιπτώσεων από την εξορυκτική δραστηριότητα για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, οι χρονοβόρες αδειοδοτήσεις εξελίσσονται σε απλή διαδικασία λίγων ημερών, δημιουργείται περιβαλλοντικό μητρώο κάθε έργου, ενώ οι έλεγχοι και οι επιθεωρήσεις θα εντατικοποιηθούν.

    Η Μαρία Σπηλιοπούλου, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρθηκε στην αυξανόμενη εξάρτηση από τις εισαγωγές σε ΟΠΥ κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής, την Κίνα, την Αυστραλία και τον Καναδά, στους περιορισμένους εξορυκτικούς χώρους στην ευρωπαϊκή ήπειρο, λόγω μικρής επιφάνειας και ανταγωνιστικών χρήσεων γης, όπως οι περιοχές NATURA.



onalert
 

  
Διαβάστε παρακάτω »

Βλαντιμίρ Πούτιν, ένας πολυτάλαντος άνθρωπος ...

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, εκτός από τις ηγετικές και πολιτικές του ικανότητες, έχει αποδειχθεί ένας πολυτάλαντος άνθρωπος. Παρά τις επικρίσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης του «δυτικού κόσμου» ότι εκμεταλλεύεται τις όποιες επιδέξιότητες για να προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας, είναι εντυπωσιακό, τουλάχιστον για ένα πολιτικό ηγέτη, να τον βλέπουμε σε extreme δραστηριότητες.
Perierga.gr
Έχουμε λοιπόν παρακολουθήσει το δημοφιλή ηγέτη να οδηγεί φόρμουλα 1, να πιλοτάρει αεροπλάνο ή ελικόπτερο, να κυνηγά στη Σιβηρία, να κολυμπά σε παγωμένα ποτάμια αλλά και να παίζει πιάνο ή να χορεύει. Οι φωτογραφίες αφορούν σε μεγάλο τμήμα των «εξωπολιτικών» δραστηριοτήτψν του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr
Perierga.gr



Perierga.gr


perierga

Διαβάστε παρακάτω »

Μοντέρνα αρχιτεκτονική στο ΜΙΤ

Το κτήριο Ray and Maria Stata Center (ή κτήριο 32) επιφάνειας 67000 τ.μ. είναι ένα ακαδημαϊκό συγκρότημα που σχαδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Frank Gehry, κάτοχο βραβείου Pritzker, για το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσσέτης (MIT). Το κτήριο εγκαινιάστηκε στις 16 Μαρτίου του 2004.
Βασικοί χορηγοί της κατασκευής ήταν το ζεύγος  Ray και Maria Stata ενώ ανάμεσα στους υπόλοιπους χορηγούς βρίσκεται επίσης ο Bill Gates.

Perierga.gr - MIT

Perierga.gr - MIT
Perierga.gr - MIT

Perierga.gr - MIT
Perierga.gr - MIT

Perierga.gr - MIT

Perierga.gr - MITPerierga.gr - MIT


perierga.gr

Δείτε ακόμα .....

Πρόστιμο σε όσους .... δεν τρώνε όλο τους το φαγητό!
Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!
10 μοναδικά φυσικά φαινόμενα στον ουρανό
Τα μπαλκόνια του μέλλοντος θα έχουν και… πισίνα!
Διάσημα… ανθρώπινα πορτρέτα στο χιόνι! 



Διαβάστε παρακάτω »

Τσακ Νορις - Τι είπε ο Chuck Norris στον Γιωργάκη;

Διαβάστε παρακάτω »

Ο Παπαδήμος δεν παίρνει το μισθό του!



Το γεγονός μάλιστα αποκαλύφθηκε τυχαία χτες στις Βρυξέλλες μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, στην οποία αποκαλύφθηκε πως ο κ. Παπαδήμος δεν εισπράττει την πρωθυπουργική χορηγία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Στ. Δήμας έχει παραιτηθεί του μισθού του.
Αν έπρατταν και οι υπόλοιποι βουλευτές του Κοινοβουλίου το ίδιο, ή μάλλον αν αρκούνταν μόνο σε αυτόν, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για την ελληνική οικονομία.














Διαβάστε παρακάτω »

Ο Μεντβέντεφ υπέγραψε τον χημικό ευνουχισμό των παιδόφιλων



Ο πρόεδρος της Ρωσία, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υπέγραψε νόμο που προβλέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων, οι οποίοι κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων των 14 ετών.

Ο νόμος είχε υιοθετηθεί από τη Δούμα (Κάτω Βουλή) στις 7 Φεβρουαρίου και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου.


Ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό «σε εθελοντική βάση» για τους παιδόφιλους, ήδη από τον Μάιο του 2011.

Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό, το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.

Επίσης, ο νόμος ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους και προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.

Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.



on-news
Διαβάστε παρακάτω »

Πρόστιμο σε όσους .... δεν τρώνε όλο τους το φαγητό!



Η σπατάλη στο φαγητό είναι κάτι που συχνά δεν συνειδητοποιούμε, γιατί έχουμε την τάση όταν ανοίγουμε τον κατάλογο ενός εστιατορίου και παραγγέλνουμε να σκεφτόμαστε: »Αυτή θα είναι η τελευταία φορά…». Στην πραγματικότητα, όλοι ξέρουμε καλά ότι δεν πρόκειται να φάμε όλα όσα έχουμε παραγγείλει, αλλά θέλουμε απλώς να δοκιμάσουμε… λίγο από όλα!
Το εστιατόριο «Marmar» στην πόλη Dammam της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε επιτέλους να περιορίσει τη σπατάλη και να βάλει… τα πιάτα στη σωστή τους θέση!  Οι πελάτες του εν λόγω εστιατορίου οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί στις παραγγελίες τους, αφού γνωρίζουν εξαρχής πως αν δεν καταναλώσουν όλο το φαγητό που έχουν παραγγείλει θα πληρώσουν… πρόστιμο!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Πρόστιμο… γερό για κάθε μπουκιά που έχει μείνει στο πιάτο. Ο ιδιοκτήτης του «Marmar» Fahad Al Anezi λέει σχετικά: «Αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση σε μια προσπάθεια να σταματήσω -ή έστω να μειώσω- τη σπατάλη στα τρόφιμα. Καθημερινά πετάμε μεγάλες ποσότητες φαγητού και νομίζω ότι αυτό πρέπει να σταματήσει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσα παιδιά στον πλανήτη πεινάνε ή υποσιτίζονται.
Οι περισσότεροι πελάτες παραγγέλνουν πολλά πιάτα, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταναλώσουν, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν τους γύρω τους! Αυτοί, νομίζω, αξίζουν στο τέλος ένα μεγάλο πρόστιμο…». Οι περισσότεροι πελάτες του εστιατορίου επικροτούν την απόφαση του ιδιοκτήτη, ενώ το «χαράτσι» στα περισσεύματα του φαγητού αντί να μειώσει την πελατεία έχει αυξήσει την επισκεψιμότητα του εστιατορίου!


perierga.gr

Δείτε ακόμα .....

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!
10 μοναδικά φυσικά φαινόμενα στον ουρανό
Τα μπαλκόνια του μέλλοντος θα έχουν και… πισίνα!
Διάσημα… ανθρώπινα πορτρέτα στο χιόνι!
Οι 10 πιο περίεργες παραδόσεις στον κόσμο!!

 

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η 21χρονη οδοντιατρική νοσοκόμα Kerry Trebilcock έχει φάει πάνω από 4.000 σφουγγαράκια πιάτων και περισσότερα από 100 σαπούνια εξαιτίας μιας σπάνιας διαταραχής από την οποία πάσχει από το 2008.

Μάλιστα, λέει, ότι προτιμά τα σφουγγάρια με κέτσαπ, καυτερή σάλτσα ή μουστάρδα, ενώ για αλλαγή τα βουτάει σκέτα στο τσάι, στον καφέ ή στην καυτή σοκολάτα της όπως ακριβώς τα μπισκότα.

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Η διαταραχή της -γνωστή με την ονομασία Pica- κάνει τους πάσχοντες να επιθυμούν να καταναλώνουν αντικείμενα που δεν είναι τρόφιμα, όπως για παράδειγμα, άμμο, κιμωλία, σαπούνι, ακόμη λαμπτήρες ή έπιπλα!

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Η Κerry υποστηρίζει ότι εμφάνισε την παράξενη αυτή διαταραχή μετά την επιστροφή της από διακοπές στο Μαρόκο το 2008, αφού μολύνθηκε από ένα είδος αγκυλόστομων. Αγαπημένη της γεύση είναι το σαπούνι με λεμόνι, ενώ με μερικά σφουγγαράκια αισθάνεται χορτάτη!

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Φανταστείτε μόνο πόσο θα της… τρέχουν τα σάλια όταν κάνει ντους, ειδικά όταν στη μπανιέρα υπάρχουν διάφορων ειδών σαπούνια, ή όταν ξεκινάει να πλένει τα πιάτα! Βέβαια είναι προνοητική και πάντα φροντίζει να έχει στα ντουλάπια της μια μεγάλη ποικιλία από τα αγαπημένα της… σνακ!!!

Απίστευτο! Ζει τρώγοντας σφουγγάρια και σαπούνια!!!

Πηγή

Δείτε ακόμα .....

10 μοναδικά φυσικά φαινόμενα στον ουρανό
Τα μπαλκόνια του μέλλοντος θα έχουν και… πισίνα!
Διάσημα… ανθρώπινα πορτρέτα στο χιόνι!
Οι 10 πιο περίεργες παραδόσεις στον κόσμο!!
Οι μεγαλύτερες τρύπες του κόσμου!


Διαβάστε παρακάτω »