Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Super κατασκευή! Δείτε τη έφτιαξαν! (Βίντεο)


Ένα μεγάλο μπράβο στους Darda Brothers, από την Μελβούρνη, που το έφτιαξαν, αλλά μπράβο και στον κάμεραμαν! Αν και στο τέλος μας τα χάλασε το αυτοκινητάκι!

Αιωνία του η μνήμη!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:


Διαβάστε παρακάτω »

Νέα φορολογικά μέτρα «φωτιά»! Δείτε τα ένα προς ένα.


Αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των καταθέσεων από το 10% στο 15%, εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο και στο πετρέλαιο κίνησης, μείωση μισθού (μέσω αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών) σε όσους έχουν ασφαλιστεί πριν το 1993 και έχουν αποδοχές άνω των 2400 ευρώ, περιλαμβάνει το πακέτο των μέτρων. Καταργείται το πρόσθετο αφορολόγητο για όσους έχουν παιδιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το πακέτο των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ στο σκέλος των εσόδων περιλαμβάνει και αλλαγή της φορολογικής κλίμακας για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους η οποία θα αυξήσει τα φορολογικά βάρη για όσους δηλώνουν εισοδήματα από 20 έως 40.000 ευρώ. Αναλυτικά, τα μέτρα ένα προς ένα έχουν ως εξής:

  • Καταργείται το αφορολόγητο των παιδιών. Έτσι, οικογένεια με ένα παιδί θα έχει αφορολόγητο 5000 ευρώ αντί για 7000 ευρώ, οικογένεια με δύο παιδιά αφορολόγητο 5000 ευρώ αντί για 9000 ευρώ και οικογένεια με τρία παιδιά, αφορολόγητο 5000 ευρώ αντί για 12.000 ευρώ.
  • Όσοι έχουν ασφαλιστεί πριν την 31η Δεκεμβρίου 1992 και έχουν μεικτές μηνιαίες αποδοχές άνω των 2400 ευρώ, θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές για όλο το μισθό τους ενώ μέχρι σήμερα πλήρωναν εισφορές μόνο για το τμήμα των αποδοχών έως τα 2400 ευρώ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα χαθεί το 16% του τμήματος του μισθού άνω των 2400 ευρώ.
  • Στο τραπέζι έχει πέσει και η αύξηση του φόρου στις καταθέσεις από το 10% στο 15%.
  • Η εξίσωση του πετρελαίου κίνησης και του φόρου στο αέριο κίνησης, θα εξαλείψει τη διαφορά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή του αερίου η οποία –με βάση τα στοιχεία από την εταιρεία αερίου Αττικής, διαμορφώνεται σήμερα στο 35%.
  • Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προωθείται και αύξηση στον φόρο των τσιγάρων.
Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τα αφροδισιακά των ζωδίων, Α΄ μέρος


Σαγηνέψτε με αφροδισιακά τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- των ζωδίων…

Η λέξη «αφροδισιακός» προέρχεται από την Αφροδίτη, θεά του έρωτα των αρχαίων Ελλήνων. Τα αφροδισιακά χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ως θεραπεία στις διάφορες σεξουαλικές ανησυχίες, συμπεριλαμβανόμενων των φόβων για ανεπαρκείς επιδόσεις καθώς κι από την ανάγκη να αυξηθεί η γονιμότητα. Η αναπαραγωγή ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα και η χρησιμοποίηση αφροδισιακών θα αποτελεί πάντα μια πρακτική για την ερωτική «δραστικότητα» των γυναικών και των ανδρών.

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο σε ...μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους. Μπορούν να ασκήσουν μια ισχυρή επίδραση -ακόμη και ως αλοιφές- και έτσι να κερδίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την δράση τους.

Άλλωστε είναι ένας νόστιμος τρόπος για να εγκλωβίσετε τα βέλη του Έρωτα… Ας αρχίσει λοιπόν η αποπλάνηση!

ΚΡΙΟΣ
 
Γυναίκα: Σίγουρα είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να κρύψει τις ορμές της. Ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το αποκτήσει, γι’ αυτό χρειάζεται έναν σύντροφο που να έχει τις ίδιες αντοχές με εκείνη.

Μπορεί να ξεκινήσει έναν καυγά, λόγω του τρομερά έντονου ταπεραμέντου της και να καταλήξει στο κρεβάτι με πολλούς, σύντομους αλλά δυνατούς οργασμούς, γιατί βασικά διαθέτει μια αχόρταγη, ζωώδη σεξουαλικότητα, η οποία διεγείρεται από την ένταση και τον ανταγωνισμό. Οι ορέξεις της είναι αδηφάγες  και αν δεν ικανοποιηθεί αρκετά μπορεί να συνεχίσει ...μόνη της.

Αν όμως θεωρείτε ότι μπορείτε να ανταποδώσετε το χτύπημα και έχετε αρκετές δυνάμεις για να συνεχίσετε, προσθέστε λίγο βασιλικό στο γεύμα της.

Ο βασιλικός, ενδεικτικό βότανο του Κριού έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το σεξ. Στην ευρωπαϊκή λαϊκή παράδοση ήταν ένα σημαντικό συστατικό σε πολλά  φυλακτά αγάπης. Για τους οπαδούς της θρησκείας Βουντού της Αϊτής είναι το ιερό φυτό της ακόρεστης σεξουαλικής θεάς Erzullie. Παρά το γεγονός ότι κανένας βοτανολόγος από την Ευρώπη δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα γι' αυτό, υπάρχει μια επίμονη άποψη ότι ερεθίζει το πάθος στις γυναίκες ενώ  έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα στους άνδρες.

Επίσης ως αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμεύσει για ένα απολαυστικότατο μασάζ στην πλάτη της ανυπόμονης Κριαρίνας, προτού βρεθείτε από κάτω της, μιας και της αρέσει να έχει αυτή τα πρωτεία και τον πλήρη έλεγχο της ερωτικής πράξης.

Άνδρας: Με τον άνδρα Κριό ή μένετε ή φεύγετε! Μέση λύση δεν υπάρχει. Αν δεν έχετε σκοπό να πλαγιάσετε μαζί του, καθίστε στο σπίτι να εξασκηθείτε στο ...πλέξιμο. Αυτός ο άνδρας δεν αστειεύεται γιατί, όταν σας θέλει, σας θέλει πραγματικά και μάλιστα άμεσα! Αν μπλεχτείτε  με έναν «καθαρόαιμο» Κριό έχετε βασικά δύο επιλογές: Ή να είστε έτοιμες να την κοπανήσετε από την πιο κοντινή πόρτα, όταν οι σεξουαλικές ορέξεις του «ανοίξουν» επικίνδυνα ή να μείνετε και να απολαύσετε έναν πραγματικά μεγάλο εξερευνητή, που ακροβατεί από την μια ακρότητα στην άλλη και του αρέσει να δοκιμάζει καθετί που σοκάρει και απαγορεύεται.

Αν αισθανθείτε την ενεργητικότητα του να πέφτει, τολμήστε να εισάγετε λίγο τσίλι στην διατροφή του-αν και μεταξύ μας δεν του χρειάζεται ιδιαίτερα όπως προανέφερα.

Η διάσημη πιπεριά τσίλι έχει παράδοση στην τόνωση της λίμπιντο, κυρίως επειδή προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά της ερωτικής διέγερσης, όπως η υπεραιμία, η θερμογένεση και ο αυξημένος καρδιακός παλμός. Άλλωστε είναι γνωστή η προτίμηση των κυρίων που έχουν κυβερνήτη τον φλογερό Άρη, στις καυτές, πικάντικες γεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γυναίκα: Δεν σας κοροϊδεύω –δεν δίνει καθόλου την εντύπωση της θυελλώδους ερωμένης. Υπομονετική αλλά δυναμική, κρύβει το έντονο πάθος της πίσω από μια εικόνα αθεράπευτα και βαθιά ρομαντική. Το πάθος αργεί να πάρει φωτιά αλλά άμα σας σταμπάρει ...καήκατε, γιατί το κρεβάτι είναι η αρένα όπου ξεφαντώνει καλυτέρα. Οι κινήσεις της είναι αργές και δελεαστικές και θα σας αφήσει άναυδο γιατί είναι ικανή να κάνει έρωτα με όλους τους τρόπους. Απλά στην αρχή ίσως είναι λίγο διστακτική απέναντι στις νέες μεθόδους και έχει δικούς της τρόπους που δύσκολα αλλάζει.

Πάντως πέρα από την διακριτική λεπτότητα που θα πρέπει να προβάλλετε για να την διαχειριστείτε, υπάρχει ένας ακόμη τρόπος για να την δελεάσετε και να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη της. Οι Ταύροι έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με τις μυρωδιές και είμαι σίγουρη πως η προσθήκη κανέλας με οποιαδήποτε μορφή, είτε στο φαγητό, είτε ακόμη και στον καφέ της θα τορπιλίσει κάθε αναστολή και θα μπορέσετε να την σύρετε από την ...μύτη στο κρεβάτι.

Η κανέλα προκαλεί αίσθημα ζέστης στο δέρμα και θεωρείται ότι ανοίγει την όρεξη, τόσο για φαγητό-ελπίζω μην το ρίξει εκεί- όσο και για σεξ. Επιπρόσθετα η επαφή μιας σταγόνας αιθέριου ελαίου κανέλας με τα γεννητικά όργανα, θεωρείται ότι προκαλεί ισχυρότατη σεξουαλική διέγερση.

Και βέβαια, εάν φορέσετε άρωμα με βάση κανέλα είναι ικανό να εξιτάρει τις αισθήσεις της και να την  κάνει να κολλήσει κυριολεκτικά πάνω σας για να σας «μυρίζει».

Άνδρας: Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν έναν Ταύρο φαγητό, σεξ και ύπνος ,το πιο πιθανόν και με αυτήν την σειρά. Άπλα πράγματα που τα κάνουν όλα με πάρα πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Αν περιμένετε να δείτε έναν εξωτικό οδηγό που θα σας οδηγήσει στα άγνωστα μονοπάτια της σεξουαλικής εμπειρίας θα απογοητευτείτε. Καλλιεργεί τον αργό και απλοϊκό τρόπο, που όμως τον δουλεύει με πολύ ζήλο και σίγουρα τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Η σεξουαλική του υπεραφθονία βασίζεται στην σταθερή του δύναμη να συνεχίζει εκεί που οι άλλοι σταματάνε, σαν τις ...μπαταρίες Duracell ένα πράγμα. Και μεταξύ μας, όσο περνά ο καιρός δύσκολα βρίσκονται τέτοιου είδους εραστές.
Μπορεί να τα βγάλει πέρα με περισσότερες από δυο συντρόφους, να ξεκινήσει από το απόγευμα και να ...ξημερώσει χωρίς να έχει χορτάσει γι’ αυτό φροντίστε να τον τρατάρετε λίγη σοκολάτα.

Γνωστή και μη εξαιρετέα, είναι το πιο δημοφιλές αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε ο διασημότερος εραστής του κόσμου, ο Καζανόβα, έπινε πάντα ένα φλιτζάνι σοκολάτα πριν πάει στο κρεβάτι να συναντήσει την κυρία του, ενώ σε κάποια μοναστήρια της Δύσης -μερικούς αιώνες πριν- η σοκολάτα ήταν απαγορευμένο είδος, λόγω της διέγερσης της σάρκας που υπέθεταν οι θεοσεβούμενοι μοναχοί ότι προκαλούσε.

H σοκολάτα περιέχει κοκτέιλ ουσιών. Όμως το πραγματικό θαυματουργό συστατικό της είναι η φαινυλεθυλαμίνη, η οποία απελευθερώνει στον οργανισμό τις ίδιες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μια πρόταση ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Ταύρο είναι να τον ενθαρρύνετε  να στάξει μερικές σταγόνες στο γυμνό σας κορμί και να το γλείψει με την γλωσσά του. Θα το εκτιμήσει δεόντως και θα γίνει ...πύραυλος!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γυναίκα: Δέκα γυναίκες μαζί και πάλι δεν θα μπορέσουν να φτάσουν την πολυσύνθετη προσωπικότητα της. Όπως ένα μαγικό πνεύμα κλεισμένο σε ένα μπουκάλι κάθε φορά που την καλείτε θα βγαίνει μια άλλη να σας θαμπώσει, να σας γοητέψει, να σας διασκεδάσει.
Μπορεί να πάρει εύκολα φωτιά και δεν είναι η ανάγκη για σεξ ή η απόλαυση το έναυσμα για να προχωρήσει σε αυτό αλλά η φυσική περιέργεια της. Της αρέσουν τα πάντα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως.

Παρότι της αρέσει να κάνει έρωτα πολύ ώρα, βαριέται εύκολα και καλό θα ήταν να αλλάζει στάσεις συνεχόμενα ενώ αναζητά και κάποιο είδος επικοινωνίας. Συνήθως μιλά πολύ, ακόμη και στο κρεβάτι ενώ της αρέσουν τα ερωτόλογα στο αυτί.

Προτείνω να της προσφέρετε μπανάνες που έκτος από τις ευεργετικές ιδιότητες τους -μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος B- τους προσδίδουν και αφροδισιακές αρετές. H ομοιότητά τους με τον φαλλό ευθύνεται εν μέρει για τη δημοτικότητά τους ως αφροδισιακής τροφής και είναι βέβαιο πως η εύθυμη και παιχνιδιάρικη φύση της γυναίκα Δίδυμου θα βρει κάποιον τρόπο να τις ενσωματώσει στην καπριτσιόζα ερωτική ζωή της.

Άνδρας: Η ζωή θα σας φαίνεται πολύ πιο σπουδαία μετά από μια βραδιά με έναν Δίδυμο άντρα. Θα πει σε μια γυναίκα αυτό που θέλει να ακούσει, θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα έξαψης και ρομαντισμού, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, αφού ξέρει πως ακριβώς να προκαλεί τις σωστές αντιδράσεις.

Στα συν του είναι ότι ο τρόπος που κάνει έρωτα είναι άπλα ωραίος γιατί παρότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για την ικανοποίηση της συντρόφου του, η ποικιλία και η περιέργεια του να βρει καθετί που θα αυξήσει την απόλαυση τον κάνει μοναδικό.

Η αεικίνητη φαντασία τους και οι φυσαλίδες της σαμπάνιας ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν θα έβρισκα καλύτερο συνδυασμό. Ας φροντίσει, όταν ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, να κρατήσει τις φυσαλίδες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα ύψη, γιατί αυτές είναι που ευθύνονται για την διάθεση που μας φτιάχνει και  ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.

Ακόμη σύμφωνα με τον Δόκτωρ Max Lake, οινοποιό και ερευνητή των επιπτώσεων από φυσικά αφροδισιακά αρώματα, οι μυρωδιές των ξηρών σαμπανίων, ιδιαίτερα της Blanc de blancs, αναπαράγουν το λεπτό άρωμα των γυναικείων φερομονών!

O ευφάνταστος Δίδυμος μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο λούζοντας με τον αφρισμένο πίδακα την σύντροφο του ή μετά μάλιστα το επιμορφωτικό  βίντεο της Τζούλιας, να χρησιμοποιήσει ακόμη και το μπουκάλι…(άλλος για τον Σειρινάκη!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Γυναίκα: Ωραία, όλοι γνωρίζουν την ντροπαλή, γλυκιά και ευαίσθητη εικόνα που παρουσιάζουν αλλά εκείνος που πραγματικά θα την κατακτήσει θα γνωρίσει και μια άλλη όψη. Αυτής της φιλήδονης γυναίκας που μπορεί να μεταμορφωθεί σε σκλάβα του έρωτα. Αν η γυναίκα αυτή βρει το κατάλληλο υπόβαθρο κατανόησης και στήριξης, θα απελευθερωθεί από τις αναστολές της και θα ευχαριστήσει κάθε άντρα με τέτοια θέρμη που θα τον συγκλονίσει.

Λεπτομέρεια: ο χρόνος και οι περιστάσεις πρέπει να είναι πάντα σωστές, γιατί πρέπει να είναι σε ένα μέρος οπού θα αισθάνεται άνεση και ασφάλεια. Από εκεί και πέρα, όχι βιαστικές κινήσεις και επικριτικά σχόλια για την απόδοση της, γιατί θα τραυματίσουν την τρυφερή φύση της.

Το νοσταλγικό άρωμα της βανίλιας που θυμίζει κάτι από τα παλιά συνοδεύει την Καρκίνο. Θέλετε να την δελεάσετε? Η γλυκιά μυρωδιά της προκαλεί ευφορία, αλλά όταν προστίθεται στις τροφές ανεβάζει την ερωτική διάθεση και τονώνει το νευρικό σύστημα σε άντρες και γυναίκες. Αυτά δεν ισχύουν για τη συνθετική σκόνη που κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο, αλλά για τη φυσική βανίλια που έχει τη μορφή ενός μακριού και λεπτού φασολιού, σαν ένα λεπτό χαρούπι.

Η κατάκτηση βέβαια δεν θα είναι γρήγορη αλλά η βανίλια σαν παλιά ανάμνηση ίσως της δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και σιγουριάς που χρειάζεται ώστε να γίνεται ένα μαζί με τον άνδρα.

Άνδρας: Κράμα υπομονής και επιθετικότητας. Σίγουρα θα πρέπει να ψάξετε για να βρείτε έναν συνδυασμό σαν αυτόν. Αν τον αφήσετε να ανοίξει τα χαρτιά του σιγά- σιγά  θα δείτε πως προτιμά να σας κάνει ευτυχισμένη, παράλληλα με την δική του ικανοποίηση των σωματικών του αναγκών. Εν αντίθεσει με πολλούς άνδρες, αυτός έχει την απαραίτητη ευαισθησία που τον αναδεικνύει σε έναν πραγματικά καλό εραστή.

Επιπλέον, η μνήμη του τον βοηθά να θυμάται το καθετί που έκανε και διέγειρε το πάθος μιας γυναίκας, επιτρέποντας του να κάνει έρωτα με μεγαλύτερη απόδοση.

Σαν άνθρωπος που κυβερνάται από το στοιχείο του Νερού, θεωρώ πως η καλύτερη αφροδισιακή τροφή για έναν Καρκίνο θα ήταν τα οστρακοειδή. Τα στρείδια, για την ιστορία, είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, με μεταλλικά άλατα, που βελτιώνουν την παραγωγή του σπερματικού υγρού και τη λειτουργικότητα της τεστοστερόνης στους άνδρες, ενώ ευνοούν την ωορρηξία στις γυναίκες.

Από τα αρχαία χρόνια, τα μύδια θεωρούνται το υπ’ αριθμόν ένα αφροδισιακό λόγω του υψηλού περιεχόμενου τους σε ψευδάργυρο, που είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης αλλά και εξαιτίας του σχήματος τους που μοιάζει με τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

Βέβαια, η δική τους λίμπιντο μπορεί να εδρεύει στο ...μυαλό, στις εικόνες και στις αναμνήσεις που πλάθει η φαντασία τους στο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα που τα τρώνε και όχι στα οστρακοειδή αυτά καθ’ αυτά αλλά αξίζει τον κόπο να τον δείτε να τρώει μύδια, έστω και σαν θέαμα…

ΛΕΩΝ
Γυναίκα: Οι βασιλικές γυναικείες της ανάγκες θέλουν αναμφισβήτητα τυφλή λατρεία και υποταγή. Η ήρεμη και θετική της στάση απέναντι στο σεξ κάνει πολλούς άνδρες να ανησυχούν για τις πραγματικές διαθέσεις της, πολύ περισσότερο που η ίδια δεν λαχταρά κανέναν γιατί είναι υπερβολικά ικανοποιημένη με τον εαυτό της!

Αλίμονο όμως αν πέσετε στα νύχια της, όταν το πάθος της αρχίζει να φουντώνει. Πολλοί εραστές της θα αποκαλύψουν το γεμάτο ουλές σώμα τους από το ρωμαλέο και επιθετικό πάθος της.

Φερθείτε στην βασίλισσα του ζωδιακού όπως της αρμόζει και ταΐστε την εκλεκτό χαβιάρι. Τα αυγά του οξυρύγχου είναι σπάνια και πολύ ακριβά -ότι πρέπει δηλαδή για μια Λέαινα- ενώ είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες.

Εκτός όμως, από το φώσφορο φαίνεται πως έχουν και αρκετά μεγάλη αφροδισιακή δύναμη που αυξάνεται κάθετα, αν τα συνδυάσετε με λίγη βότκα. Η ιδέα ότι τα αυγά των ψαριών είναι αφροδισιακά είναι αρκετά παλιά και χρονολογείται μάλλον από την εποχή της Belle Époque.

Άνδρας: Δεν είναι δύσκολο να αποπλανήσετε έναν άνδρα σαν αυτόν. Χρειάζεται τις γυναίκες σαν το φαγητό. Αλλά όχι όποια και όποια... Είναι ευτυχισμένος μόνο όταν διασκεδάζει βασιλικά με ένα υπέροχο, αξιολάτρευτο πλάσμα που απλά θα τον θαυμάζει! Φυσικά υπό το καθεστώς των θαυμαστικών οι ερωτικές ορέξεις του παίρνουν την ανιούσα. Αν αγριέψει και ξεπεράσει την φυσική του αρχοντιά, θα σας τραβήξει από τα πόδια στο κρεβάτι, δίνοντας σας την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει είτε πρωταθλητής του σεξ, είτε πρωταγωνιστής στην «Αυτοκρατορία του Πάθους». Και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα περιμένει να τον ευχαριστήσετε για την τεχνική του ή τουλάχιστον να τον χειροκροτήσετε!

Ίσως βέβαια να σας απογοητεύσει με την αποφυγή των προκαταρκτικών αλλά αυτό το πρόβλημα λύνεται αν το δωμάτιο έχει πολλούς ...καθρέφτες.

Η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη και η όρεξη του μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει περισσότερο από μια φορά την ήμερα. Μπορεί να το κάνει -με ζήλο ομολογώ- αλλά μόνον μια φορά, γι ‘αυτό αν θέλετε να έχει και επαναληπτικό γύρο ρίξτε λίγο Σαφράν (κρόκος στα ελληνικά) στα φαγητά που θα του σερβίρετε. Το «μπαχάρι του έρωτα» όπως είναι γνωστό, χρησιμοποιούταν από την Ρωμαϊκή εποχή σε λουτρά, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην πληθώρα των σεξουαλικών οργίων. Υπερβολή ή όχι, ο γνωστός μας «κρόκος» φαίνεται να έχει έντονη αντικαταθλιπτική δράση και βελτιώνει την διάθεση. Επίσης είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά που υπάρχουν στο κόσμο-κάτι που θα το εκτιμήσει δεόντως- και θεωρείται ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης για να στολίσει το πιάτο του κατακτητή Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γυναίκα: Μια «ψυχρή γάτα» που το μυαλό της κυβερνά την καρδιά. Ξέρει τι θέλει ένας άντρας και, αν ο ίδιος δεν μπορεί να το καταλάβει, θα τον βοηθήσει να αναλύσει την κατάσταση. Είναι πολύ καλή στις αναλύσεις. Θεωρεί το σεξ περισσότερο σαν μέσο αναπαραγωγής, παρά ευχαρίστησης αλλά όταν θα το κάνει θα φροντίσει να το κάνει σωστά.

Προσφέρει την θηλυκή της χάρη και σεμνότητα, καθώς και την μοσχομυρωδάτη απαλή ζεστασιά της, προφανώς με συζητήσιμους «όρους παράδοσης» που μπορεί να μην υπόσχονται εκρηκτικά πυροτεχνήματα αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της πλήρους ικανοποίησης του άνδρα.

Πέρα από την μεγάλη σεξουαλική απόλαυση που θα πάρει από το να σας κάνει ευτυχισμένο, οι ερωτικές της ορμές μπορούν να ενισχυθούν από το μάσημα μερικών κοτσανιών σέλερι. Το σέλερι -το χοντρό κοτσάνι του σέλινου δηλαδή- ίσως να μην είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σεξ, μπορεί όμως να αποδειχθεί φανταστική φαγώσιμη πηγή για την ερωτική διέγερση. Αυτό συμβαίνει γιατί το σέλερι περιέχει ανδροστερόνη, μία άοσμη ορμόνη που εκλύεται από την ανδρική αναπνοή και ξεσηκώνει τις γυναίκες.

Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας για την χρήση του σέλερι, απλώς συζητήστε το και μην ανησυχείτε, θα το δεχτεί. Απλώς εξηγείστε της εκ των πρότερων τι ζητάτε και αυτή θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να σας ευχαριστήσει.  

Άνδρας: Πολλά έχουν γραφτεί για την «ψυχρότητα» του άνδρα Παρθένου στην κρεβατοκάμαρα του. Κατά την γνώμη μου βέβαια, απλώς είναι αξιοπρεπής και ευγενικός και ακόμη κι αν δεν διατρέχει την κλίμακα του πάθους από το Α έως το Ω σε λίγα λεπτά, είναι εξαιρετικά μεθοδικός.

Έχει μελετημένη εισαγωγή και γνωρίζει καλά την γυναικεία ανατομία, έτσι ώστε να  πατήσει τα σωστά ερωτικά κουμπιά. Δεν έχει βέβαια μεγάλη ερωτική φαντασία αλλά τον διακρίνει η αυτοθυσία και θα παραβλέψει τις προσωπικές του επιθυμίες για να ευχαριστήσει τα ταίρι του. Σαν εραστής είναι ότι πρέπει για πολύωρη συνουσία, αφού κρατά ακόμη κι εκεί που οι φλογεροί παθιασμένοι εραστές, καταλήγουν ναυάγια.

Η λήψη σπαραγγιών μπορεί να βοηθήσει τον Παρθένο να διατηρήσει τις εξαίσιες  ερωτικές του ορμές, αφού περιέχουν μεγάλη ποσότητα στεροειδών, κυρίως φυτοοιστρογόνων κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ορμονική «θεραπεία» για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό και κάτι άλλο εξαιρετικά ...συμβολικό. Υπό τις σωστές συνθήκες, το σπαράγγι μπορεί να μεγαλώσει 22 εκατοστά σε 24 ώρες! Επίσης διεγείρουν την ανδρική σεξουαλικότητα. Οι φανατικοί της χορτοφαγίας υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση σπαραγγιών επί 3 ημέρες χαρίζει ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη.

Η ακριβής και μεθοδική τεχνική τους βρήκε ακόμη έναν σύμμαχο που βοηθάει επίσης και στην αποβολή των τοξίνων, διατηρώντας την φυσική γραμμή που πάντα οι Παρθένοι προσέχουν. Παρθένος+σπαράγγια=Δύναμη, λοιπόν, οπότε αν δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό μπορεί και να βρεθείτε στο κατώφλι του Παραδείσου!

από την Ρένα Κολιοπάνου 


Διαβάστε παρακάτω »

Τι πρέπει να ρωτήσετε ένα φάντασμα όταν έρθετε σε επαφή.


Αν προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με το υπερπέραν και να μιλήσετε με κάποιο πνεύμα, υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις-κλειδιά για να ξεκινήσει η μεταφυσική σας «συζήτηση». 

Σύμφωνα με τον ερευνητή μεταφυσικών φαινομένων Ματ Σουλτς από το Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, μια τέτοια ερώτηση είναι «τι είδους πίτες προτιμάς; Κεράσι ή μήλο;»...

«Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως τελικά παίρνεις απάντηση από τα πνεύματα», υποστηρίζει ο ίδιος. Πρόκειται για μια τεχνική που έμαθε από έναν άλλο κυνηγό φαντασμάτων, πριν από μερικά χρόνια.

«Τέτοιου είδους ερωτήσεις, όπως "σου αρέσουν τα λεμόνια ή τα πορτοκάλια" δημιουργούν στο φάντασμα μη επιθετική διάθεση», προσθέτει.

Τη μέθοδο ο Σουλτς έχει δοκιμάσει στην πράξη. «Μια φορά εξερευνούσαμε ένα λίθινο σπίτι και προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με το φάντασμα ενός κοριτσιού. Ρωτήσαμε αν προτιμούσε τη βανίλια ή τη σοκολάτα και τότε ακούστηκε πεντακάθαρα μια φωνή να λέει: "βανίλια"».

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων λιμενικών κοντά στο Φαρμακονήσι! Αποτράπηκε την τελευταία στιγμή!


Ήταν ξημερώματα (26-09-2012), όταν τουρκική ακταιωρός μπήκες στα ελληνικά ύδατα και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση από το σημείο εκείνο σκάφους της FRONTEX (ο διεθνής οργανισμός που περιπολεί στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση λαθρομεταναστών), υποστηρίζοντας ο Τούρκος κυβερνήτης της ακταιωρού ότι το σκάφος της FRONTEX είχε μπει σε θαλάσσια περιοχή της Τουρκίας χωρίς άδεια.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ελληνικό λιμενικό σκάφος από το Φαρμακονήσι, αλλά πολύ μικρότερο από την τουρκική ακταιωρό. Ο Έλληνας κυβερνήτης του με τηλεβόα ζήτησε από τον Τούρκο κυβερνήτη να απομακρύνει αμέσως το σκάφος του γιατί βρισκόταν σε ελληνική θαλάσσια περιοχή, ο Τούρκος απάντησε με απειλές και βρισιές, το επεισόδιο κορυφώθηκε και κάποια στιγμή δόθηκε άμεση εντολή στους πυροβολητές των δύο σκαφών να οπλίσουν και να είναι έτοιμοι για πυρ.

Τότε, ο Τούρκος κυβερνήτης της ακταιωρού που το σκάφος του είχε το διπλάσιο σχεδόν όγκο από το σκάφος του δικού μας λιμενικού, όρμησε και χτύπησε στη δεξιά μεριά της πλώρης το ελληνικό σκάφος και μετά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς την πλευρά της Τουρκίας.

Το newsbomb.gr από τι αρχές του έτους με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ είχε προαναγγείλει την αυξανόμενη επιθετικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο, που λόγω εσωτερικών προβλημάτων με Κούρδους και λοιπά θα επεδίωκαν να δημιουργήσουν ακόμα και θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, εκμεταλλευόμενοι και τη σημερινή αδύναμη διεθνή θέση της Ελλάδας. Σήμερα αποκαλύπτονται, πέρα από τη χτεσινή πρόκληση, δύο ακόμα επιχειρήσεις των Τούρκων να προκαλέσουν κρίση στο βόρειο Αιγαίο.

Στις 21 Μαρτίου 2012 ένα τουρκικό περιπολικό είχε προσεγγίσει την ελληνική βραχονησίδα Ζουράφα ή Λαδοξέρα στο Θρακικό Πέλαγος, η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, σε ένα στρατηγικής σημασίας σημείο για τη χώρας μας και άρχισε να φωτογραφίζει τον φάρο στη Ζουράφα και ολόκληρη τη γύρω περιοχή. Παραλίγο να έρθει σε σύγκρουση με ελληνικό περιπολικό που έφτασε και μετά εξαφανίστηκε προς την πλευρά της Τουρκίας.

Στις 7 Απριλίου 2012 είκοσι τουρκικά αλιευτικά σκάφη με τη συνοδεία δύο τουρκικών ακταιωρών εισήλθαν παράνομα στα ελληνικά χωρικά ύδατα πλησίον της Ζουράφας και άρχισαν να ψαρεύουν. Αμέσως έσπευσαν στη βραχονησίδα τρία περιπολικά του ελληνικού λιμενικού, επακολούθησε επεισόδιο μεσαίας έντασης με τους Τούρκους, οι οποίοι έδειξαν τάσεις εμβολισμού των μικρότερων σκαφών του ελληνικού λιμενικού, αλλά τελικά κάτω από την αποφασιστικότητα των Ελλήνων αξιωματικών υποχώρησαν και έφυγαν μαζί με τα αλιευτικά τους προς την Τουρκία.

Όλα αυτά τα γεγονότα τα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή το υπουργείο Άμυνας και έχει δώσει τις κατάλληλες εντολές για τη διαχείριση τέτοιων κρίσιμων καταστάσεων στο αρχηγείο του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η λίστα με τα ονόματα των πολιτικών που ελέγχει το ΣΔΟΕ

 
«Δύο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν και σήμερα στην πολιτική ζωή, αλλά και πρώην υπουργοί και γενικοί γραμματείς, καθώς και εκλεγμένοι βουλευτές, εμφανίζονται στη λίστα με τους 32 που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρ. Πεπόνη», έγραφε το «Βήμα» της περασμένης Κυριακής φωτίζοντας πλευρές της «υπόθεσης των 32» που έχει προκαλέσει μείζον πολιτικό θέμα. Για τους περισσότερους έχει ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών τους αλλά και των θυρίδων που τυχόν κατέχουν, ενώ ελέγχονται και τα περιουσιακά τους στοιχεία σε όλα τα υποθηκοφυλακεία.

Πολλές από τις υποθέσεις αφορούν την εμπλοκή των πολιτικών προσώπων σε εξοπλιστικά προγράμματα (υπάρχουν 7 φάκελοι που ελέγχονται για εξοπλιστικά προγράμματα) για προμήθειες του δημοσίου αλλά και για καταγγελίες, ανώνυμες και επώνυμες, για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα zougla.gr τα ονόματα των πολιτικών που ερευνώνται είναι:

- Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
- Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής Ν.Δ.
- Αθανάσιος Νάκος, αντιπρόεδρος της Βουλής.
- Γιώργος Βουλγαράκης
- Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού.
- Άρης Σπηλιωτόπουλος, βουλευτής Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.
- Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
- Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, πρώην βουλευτής της Ν.Δ.
- Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
- Ελισάβετ Βόζενμπεργκ, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
- Γιώργος Ορφανός, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ν.Δ.
- Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής Μαγνησίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
- Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην υπουργός Οικονομικών και Άμυνας με το ΠΑΣΟΚ.
- Αντώνης Μπέζας, βουλευτής Θεσπρωτίας.
- Νίκος Ταγάρας, πρώην νομάρχης Κορινθίας και βουλευτής Κορινθίας με τη Νέα Δημοκρατία.
- Παναγιώτης Φασούλας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Πειραιά.
- Ελπίδα Τσουρή, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.
- Φίλιππος Φουντής, υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους.
- Αλέξανδρος Βούλγαρης, πρώην βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ.
- Λεωνίδας Τζάνης, πρώην υφυπουργός εσωτερικών με το ΠΑΣΟΚ.
- Ιωάννης Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός Παιδείας με το ΠΑΣΟΚ.
- Αναστάσιος Μαντέλης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών με το ΠΑΣΟΚ.
- Ιωάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέςς ΥΕΘΑ. Ξεκίνησε έλεγχος κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.
- Απόστολος Φωτιάδης, πρώην υφυπουργός Οικονομικών με το ΠΑΣΟΚ.
- Φεβρωνία Πατριανάκου, βουλευτής Λακωνίας με τη Ν.Δ.
- Νικόλαος Ανδριανόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Οικονομικών.
- Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην υπουργός Άμυνας.
- Φώτης Αρβανίτης, πρώην βουλευτής Φωκίδας με το ΠΑΣΟΚ.
- Δημήτρης Αποστολάκης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη.
- Χρήστος Βερελής, πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.
- Κωνσταντίνος Λιάσκας, πρώην υπουργός
- Χρήστος Ζαχόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί Νέας Δημοκρατίας.
- Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος και πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
- Μιχάλης Χαλκίδης, πρώην βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην δήμαρχος Μελίκης.
- Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου.
- Ίδρυμα «Καραμανλής Γ. Κωνσταντίνος», κοινωφελές ίδρυμα το οποίο ελέγχεται για κακοδιαχείριση.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του «Το Βήμα» στους 32 υπό έλεγχο πολιτικούς περιλαμβάνονται και οι πρώην υπουργοί Γ. Ζανιάς, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης καθώς και ο τέως γραμματέας εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός.

Πηγές του Μαξίμου έλεγαν το βράδυ της Πέμπτης, στο «Βήμα» ότι η κυβέρνηση επιμένει στην άποψη, πως τις απαντήσεις πρέπει να τις δώσει η δικαιοσύνη, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις της δημοσιοποίησης των ονομάτων, τάχιστα.


Αντιδράσεις

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου και ο κ. Ζανιάς συμμετείχαν εξ οφίτσιο (Γενικοί Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορίου αντίστοιχα) στη διακομματική επιτροπή προμηθειών το 2002. Σε επικοινωνία που είχε με το «Βήμα» η κυρία Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε ότι « η οικονομική μου κατάσταση είναι κρυστάλλινη».

Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω στην ιδιοκτησία μου κανένα ακίνητο σε εκείνη την περιοχή ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες ακίνητα στο Γαλαξίδι λόγω καταγωγής ανήκουν στην οικογένειά μου. Είκοσι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας έχω ενοχλήσει πολλούς. Σκοπεύω να ενοχλήσω περισσότερους. Δεν πρόκειται να σιωπήσω ούτε να καταστώ ποτέ όμηρος. Χαίρομαι για την έρευνα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, αν υπάρχει, όπως και για οποιαδήποτε έρευνα αφορά πολιτικά πρόσωπα


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »