big sister

Τον δάσκαλό του βρήκε ο «Big Brother» από ριάλιτι πορνό, που, μάλιστα, τιτλοφορείται «Big Sister»! Το hot πρόγραμμα γυρίζεται real time σε οίκο ανοχής, όπου οι πελάτες πληρώνουν, απολαμβάνουν και κερδίζουν 15 (ίσως λιγότερα, ίσως και περισσότερα, ανάλογα πόσο θα κρατήσει) λεπτά δημοσιότητας.
Σε μια διασταύρωση στην «καρδιά» της Πράγας υπάρχει οίκος ανοχής που εξωτερικά μοιάζει με όλους τους άλλους, αλλά εσωτερικά είναι… σαν στούντιο τηλεόρασης. Είναι ο οίκος της «Μεγάλης Αδερφής», που υπόσχεται στους πελάτες της ηδονικές συνευρέσεις με ένα από τα 40 σέξι κορίτσια του, αλλά και δημοσιότητα.
Ο πελάτης δίνει 20 ευρώ για να απολαύσει τις καλλονές από την Σλοβακία και την Τσεχία, ενώ διάσπαρτες κάμερες καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της συνεύρεσης, υπό το φως των προβολέων! Τα βίντεο «ανεβαίνουν» στο site του ριάλιτι, όπου το κοινό μπορεί να τα απολαύσει!
big sister


Περίπου 5.000 σκηνές σεξ περιλαμβάνει μέχρι σήμερα το πρώτο ριάλιτι με πορνό, για το οποίοι οι wannabe θεατές πρέπει να πληρώσουν 30 ευρώ τον μήνα. Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του «BigSister» δεν αποκλείουν την δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού, που θα δείχνει ολημερίς και ολονυχτίς ερωτικές συνευρέσεις!
Μην νομίζετε όμως ότι τα πράγματα είναι απλά: ο πελάτης του οίκους ανοχής θα πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένος, ενώ, πριν βγάλει τα ρούχα του, θα πρέπει να «ψήσει» λεκτικά μία από τις 15 κοπέλες που έχουν βάρδια εκείνη την στιγμή. Εκείνες, εξάλλου, αποφασίζουν το μέλλον του στο σπίτι της «Μεγάλης Αδερφής»…
Φυσικά, πριν γίνει το οτιδήποτε, ο πελάτης – παίκτης υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής, δίνοντάς της το δικαίωμα να καταγράψει όσα κάνει στο κρεβάτι και να χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

Και επειδή μπορεί το… one man show να είναι για κάποιους μονότονο, η «Big Sister» έχει special επεισόδια: τα Σάββατα διοργανώνονται όργια και οι Κυριακές είναι μόνο για ζευγάρια που κλείνονται σε θεματικά δωμάτια! Μάλιστα, οι πιο… τολμηροί, φεύγοντας μπορούν να πάρουν σε DVD όσα κατέγραψαν οι κάμερες από την πράξη τους!
Το πορνό ριάλιτι κάνει θραύση ανά τον κόσμο, ενώ έχει γίνει τουριστική ατραξιόν της Πράγας: το 60% των πελατών του είναι τουρίστες, με τους Ιταλούς, τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Ρώσους να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες σκηνές και τους Έλληνες… στις λιγότερες!
24wro
tnsite.gr