Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οι 40άρες είναι καλύτερες στο σεξ!


Τόσες και τόσες έρευνες έχουν γίνει για το πια ηλικία είναι η ιδανική για τις γυναίκες να απολαμβάνουν το σεξ. Όλες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι 40άρες, απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ, είναι πιο έμπειρες στο σεξ, με άλλα λόγια... οι 40άρες δεν παίζονται στο κρεββάτι. Μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό Top Sante, απλά το επιβεβαιώνει. 

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών από όλο το φάσμα των ηλικιών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 81% στις ηλικίες 40 – 50, δήλωσαν πως έχουν τεράστια διάθεση για σεξ, δεν έχουν αναστολές, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους και έχουν αυτοπεποίθηση επειδή ξέρουν να ικανοποιούν αλλά και να ικανοποιούνται.

Οι 40άρες της έρευνας δήλωσαν επίσης πως σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία της ζωής τους, όταν δηλαδή ήταν 30άρες, θέλουν να πειραματίζονται περισσότερο, τόσο σωματικά, όσο και... πνευματικά. Δηλαδή οι φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι αχαλίνωτες και πολλές φορές σοκαριστικές όταν τις εξομολογούνται στον εραστή τους.

Το 70% από τις 40άρες διευκρίνισαν επίσης ότι, γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να απογειώσουν έναν άνδρα στο κρεββάτι, ενώ δεν έχουν καμία αναστολή στο να ζητήσουν να τους κάνουν πράγματα, κάτι που πριν από λίγα χρόνια, όπως είπαν, θα ντρεπόντουσαν να ζητήσουν.
Επίσης οι 40άρες δεν προσποιούνται, ούτε λένε την κλασσική φράση: “ήταν ότι καλύτερο ένιωσα ποτέ”. Είναι συνειδητοποιημένες και όταν δεν τους αρέσει το σεξ, το λένε. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι μεγάλο ποσοστό (80%) των 40άρων, είπαν πως δεν ομολογούν εάν το σεξ δεν τους αρέσει, μόνο όταν ο εραστής τους είναι κατά πολύ μικρότερος. Και δεν το κάνουν για να μην τον πληγώσουν.


Διαβάστε παρακάτω »

Σχέδιο αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα από τη ΜΙΤ;


Έχει ειπωθεί αρκετές φορές ακόμα και από επίσημα χείλη, ότι η καταστροφή του καλοκαιριού το 2007 ήταν πιθανότατα έργο πρακτόρων ξένων μυστικών υπηρεσιών. Φαίνεται πως και αυτή τη φορά υπάρχει ένα σχέδιο πίσω από τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στα νησιά μας.

Τόσο η πυρκαγιά της Χίου, που ξέσπασε στις 2:30 τα ξημερώματα, σε δύσβατο σημείο και δίπλα από μία Μονή, όσο και αυτή της Ζακύνθου, όπου ξέσπασαν ταυτόχρονα δεκάδες εστίες σε εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία, έχουν δημιουργήσει στις Αρχές τη βεβαιότητα ότι είναι έργο εμπρηστών. Ποιοι είναι αυτοί οι εμπρηστές όμως; Πώς γίνεται να ξεσπούν δύο τόσο ύποπτες πυρκαγιές στα δύο Βορειοδυτικά και Βορειοανατολικά άκρα της χώρας; Γιατί αναγκάζεται η Πολιτεία να αναθέσει την έρευνα στην ΕΥΠ;

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του newsbomb.gr «Τούρκοι πίσω από το ολοκαύτωμα της Χίου;», o ίδιος ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, από το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρέθηκε σήμερα, δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες η χώρα αντιμετωπίζει μία εξαιρετικά δυσχερή συγκυρία στο μέτωπο των πυρκαγιών. Αντιμετωπίζουμε έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό πυρκαγιών. Για να σας δώσω έναν αριθμό: Το τελευταίο δεκαήμερο έχουμε 589 πυρκαγιές. Μόνο σήμερα το πρωί έχουν εκδηλωθεί 16 νέες πυρκαγιές. Στο πλαίσιο αυτό και με αίσθηση των προβλημάτων σε επίπεδο υλικού, τα οποία ήδη πολύ καλά γνωρίζετε, η Πυροσβεστική Υπηρεσία καταβάλλει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Και θα ήθελα βαθιά να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θα ήθελα επίσης να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, εμπρησμών εκ προθέσεως. Για τον λόγο αυτό έχω ζητήσει ήδη πέρα από τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των ειδικών υπηρεσιών της, τη βοήθεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών». Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο υπουργός απάντησε ότι οι περιπτώσεις αυτές αφορούν όχι μόνο τη Χίο αλλά και τη Ζάκυνθο.

Εντελώς «συμπτωματικά», λίγες μόλις ημέρες πριν, το μοναδικό από τα δύο αξιόμαχα ρώσικα χοβερκραφτ αποβατικά σκάφη «Zubr», παραδίδεται στις φλόγες μέσα στον Ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού. Μια φωτιά, τουλάχιστον «περίεργη»: Το συγκεκριμένο σκάφος χρησιμοποιείται για ταχεία αποβατική επέμβαση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σε περίπτωση που δεχθούμε εισβολή εχθρικών δυνάμεων, που όλοι αναγνωρίζουμε ποιες μπορεί να είναι αυτές. Μάλιστα μία πληροφορία ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σκάφος βάφτηκε πρόσφατα με ένα βραδυφλεγές βερνίκι, που προμηθευτήκαμε από τις ΗΠΑ και για το οποίο η κατασκευάστρια ρωσική εταιρεία δεν έδινε πιστοποίηση. Το σκάφος, αντί να έχει μία «βραδεία ανάφλεξη», έγινε παρανάλωμα σε αστραπιαίο χρόνο….

Με αυτά τα δεδομένα, πόσο εύλογο είναι να θεωρηθούν άσχετες οι μόλις μερικούς μήνες έκανε εμπρηστικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού για το Καστελόριζο; Ο Ταγίπ Ερτογάν προανήγγειλε έρευνες για υδρογονάνθρακες στην ΑΟΖ του ελληνικού νησιού! Το ότι οι Τούρκοι ορέγονται το νησί το γνωρίζουμε πλέον και επισήμως, αφού το Καστελόριζο αποτελεί το αγκάθι στη «μασχάλη» της Τουρκίας το οποίο αναχαιτίζει την ΑΟΖ που οραματίζεται η Άγκυρα. Πρόσφατα ξεκίνησε ακτοπλοϊκή σύνδεση για μεταφορά τουριστών από το Κας της Τουρκίας στο Καστελόριζο και πίσω και μάλιστα πριν μερικά 24ωρα ο Τούρκος υπουργός για θέματα Ε.Ε Μπαγίς πρότεινε να χρησιμοποιείται το αεροδρόμιο του Καστελόριζου για διασύνδεση με το Κας. Πολλά έχουν γραφτεί για προσπάθειες «ξένων» επενδυτών να αγοράσουν οικόπεδα εκεί, ενώ πρόσφατα ακόμα και χάρτης της Ε.Ε που αποσύρθηκε μετά από ελληνικό διάβημα διαμαρτυρίας περιελάμβανε το Καστελόριζο ως ελληνικό έδαφος…. Η τουρκική εφημερίδα Posta στις εσωτερικές σελίδες της και με τον τίτλο «Τα μάτια των Τούρκων στραμμένα στα ελληνικά νησιά» γράφει ότι η Ελλάδα «που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ενδέχεται να βγει από τη ζώνη του ευρώ, έχει βγάλει προς πώληση ακόμα και τα νησιά της». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συντονιστής του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας Πάνος Πρωτοψάλτης δήλωσε ότι υπάρχουν τουρκικές εταιρείες που ενδιαφέρονται για τα λιμάνια. Επίσης, φιλοξενούνται δηλώσεις μέλους του ΔΣ του τουρκικού επενδυτικού Ομίλου Global ότι «θα λάβουμε μέρος στις ιδιωτικοποιήσεις, θα συμμετάσχουμε στους διαγωνισμούς για τις ιδιωτικοποιήσεις όλων των λιμένων των νησιών, εκτός της Αθήνας και Θεσσαλονίκης». Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Τουρκίας-Ελλάδας του Συμβούλιου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων Σελίμ Εγκελί δήλωσε ότι τώρα είναι ο καιρός για τις τουρκικές εταιρείες για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η Taraf στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Τα βλέμματα των Τούρκων στραμμένα στην Ελλάδα», γράφει ότι μετά το πράσινο φως που άναψε η Επιτροπή Ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα για την ιδιωτικοποίηση των λιμένων και των μαρίνων της χώρας, οι επιχειρηματίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις μαρίνες και τα λιμάνια στα νησιά. Η Vatan γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα και στην συνέχεια στις εσωτερικές με τον τίτλο «Είμαστε υποψήφιοι για τα λιμάνια του γείτονα». Στο δημοσίευμα γράφει ότι η Ελλάδα πουλάει όσο-όσο από το λαχείο μέχρι τα λιμάνια και τις μαρίνες. Οι μεγαλύτεροι υποψήφιοι για τα λιμάνια και τις μαρίνες είναι οι Τούρκοι επιχειρηματίες οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Αναφορά στο ενδιαφέρον των Τούρκων επιχειρηματιών γίνεται και στις υπόλοιπες εφημερίδες με χαρακτηριστικούς τίτλους: «Τα βλέμματα των Τούρκων στραμμένα στα λιμάνια του γείτονα», «Υποψήφιες οι τουρκικές εταιρείες για τα ελληνικά λιμάνια», «Ο επιχειρηματίας Κότς άνοιξε τον δρόμο και οι Τούρκοι επιχειρηματίες επιθυμούν να πάρουν μαρίνες στην γείτονα». «Ο όμιλος Global θέλει τα λιμάνια της Ελλάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο τουρκικός στρατός έχει εκπονήσει ακόμα και σενάρια απόβασης στο Καστελόριζο, σχεδιάζοντας ακόμα και σχετικούς χάρτες, ανάλογους με αυτούς της υπόθεσης του σχεδίου «Βαριοπούλα» για τον Έβρο που περιελάμβανε και κινήσεις αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα και προβοκάτσιας πριν την… «εισβολή». Όσο καιγόταν άλλωστε η Χίος, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης αλώνιζε στην Θράκη, δήθεν για το ραμαζάνι, προωθώντας στο ακέραιο την τουρκική προπαγάνδα… που δυστυχώς οι ελληνικές κυβερνήσεις επέτρεψαν επί σειρά ετών να βρίσκει γόνιμο έδαφος στην περιοχή.

Είναι σαφές ότι οι πολλές συμπτώσεις μαζί παύουν να συνιστούν σύμπτωση. Είναι σαφές ότι η γειτονική Τουρκία, που πάντοτε εποφθαλμιά τα εδάφη και τα δίκαια της Ελλάδας, δεν αφήνει τη δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Όσο οι ξένοι δανειστές μας υποχρεώνουν την Ελλάδα σε νέες θυσίες (μέχρι και περικοπές σε δαπάνες καίριες ακόμη και για την άμυνα της χώρας) και μας στριμώχνουν περισσότερο, τόσο οι Τούρκοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δυσχεράνουν τη θέση της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα. Και, προφανώς, δε θα σταματήσουν μόνο στα θεμιτά μέσα τον αγώνα τους να προωθήσουν τα σχέδιά τους εις βάρος της Ελλάδας. Κάτι που θα είναι ευκολότερο, όσο πιο γονατισμένη βρίσκουν τη χώρα μας.

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν  ένα περιβάλλον άκρως εχθρικό για την Ελλάδα, το οποίο οφείλει να λάβει υπόψη η κυβέρνηση. Εδώ που φτάσαμε, διακυβεύεται ακόμη και η εθνική μας κυριαρχία. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε στιγμή!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Υποψήφιος βουλευτής ανάρτησε τη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης


Σειρά προκλητικών ενεργειών από τον «γαλάζιο» πολιτευτή της Θράκης Ερχάν Ιμάμογλου στο facebook. Προσβολή προς την Ελλάδα και το κόμμα του

Απίστευτη πρόκληση από τον υποψήφιο «γαλάζιο» βουλευτή της Θράκης Ερχάν Ιμάμογλου, προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πολιτευτής ανάρτησε φωτογραφία –δήθεν στο πλαίσιο των ευχών του προς τους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι- στην οποία εμφανίζεται, εκτός από λευκά τριαντάφυλλα, και μια σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!


Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη προκλητική ενέργειά του πολιτευτή. Στη σελίδα του, ο κ. Ιμάμογλου σπανίως γράφει στα ελληνικά και όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, το κείμενο συνοδεύεται και από τουρκική μετάφραση. Επίσης, έχει αναρτήσει φωτογραφία που δείχνει τις σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας να κυματίζουν από το δημαρχείο της Σκοπέλου, καθώς και φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ.


Είναι σαφώς δικαίωμά του καθενός να θαυμάζει όποια προσωπικότητα της Ιστορίας επιθυμεί. Όμως δεν επιτρέπεται η ανάρτηση της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» από έναν άνθρωπο που θα έδινε τον όρκο πίστεως στην Πατρίδα, το Σύνταγμα και τους νόμους, αν εκλεγόταν μέλος της Βουλής των Ελλήνων.

Ως εκ τούτου, ο κ. Ιμάμογλου θα πρέπει όχι μόνον να δώσει εξηγήσεις για την προκλητική ενέργειά του, αλλά να τεθεί άμεσα εκτός Νέας Δημοκρατίας, αφού προφανώς δεν υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες του κόμματός του.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τούρκοι πίσω από το ολοκαύτωμα της Χίου;


O ακήρυχτος πόλεμος της φωτιάς και οι απαντήσεις που ζητά ο ελληνικός λαός

Ο απολογισμός που θα αφήσει το ολοκαύτωμα του ελληνικού νησιού είναι τραγικός. Τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε επίπεδο τοπικής οικονομίας οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Η τοπική κοινωνία και μαζί και όλη η χώρα θρηνεί για ακόμη μια φορά. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο και αυτό το καλοκαίρι, αφού για μια ακόμη χρονιά παραδίδεται απροστάτευτη στον «πύρινο» εφιάλτη.

Και ποιοι είναι αλήθεια εκείνοι που αποσκοπούν στην ολοκληρωτική καταστροφή; Ποιοι είναι εκείνοι που λειτουργώντας με τέτοιο συντονισμό και τέτοιον επαγγελματισμό στέλνουν την Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα; Γιατί εδώ μιλάμε για έναν αργό θάνατο, χωρίς καμία αμφιβολία.

Στο μυαλό μας έρχονται σενάρια όμοια με αυτά του καλοκαιριού του 2007. Οι πληροφορίες που καταφθάνουν είναι πολλές και προκαλούν πολλά ερωτηματικά!

Κρύβεται άραγε τουρκικός δάκτυλος πίσω από την καταστροφική πυρκαγιά της Χίου; Ακούει κανείς την τοπική κοινωνία του νησιού; Και ναι, θα τολμήσει κανείς να φέρει την αλήθεια στο φως;

Με βάση την κοινή λογική... Η οικονομία ενός νησιού καταστράφηκε. Η Χίος είναι ένα βήμα από τα παραλία της Σμύρνης. Ένα ελληνικό προϊόν (μαστίχα) έχει πληγεί πλέον ανεπανόρθωτα, σε μια εποχή που η παραγωγή και η επένδυση στα ελληνικά προϊόντα αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση. Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και μετρούν τις ανυπολόγιστες ζημιές. Και μόλις τα φώτα της δημοσιότητας σβήσουν, όλα θα ξεχαστούν. Όμως η Χίος θα βιώνει τις συνέπειες του ακήρυχτου πολέμου!

Ποιος είναι ο κερδισμένος από αυτήν την κατάσταση;

Και δεν αρκούν πλέον οι γενικόλογες τοποθετήσεις. Ο ελληνικός λαός απαιτεί απαντήσεις και δράσεις εδώ και τώρα, για να μην επαναληφθεί ποτέ αυτό το φαινόμενο, για να μη θρηνήσουμε ξανά θύματα, για να μην καταστραφεί μια ολόκληρη τοπική οικονομία, για να μην καταλήξουμε δίχως ένα δέντρο πάνω από το κεφάλι μας.


Διαβάστε παρακάτω »