Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!

alitampouras.blogspot.gr - Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!
alitampouras.blogspot.gr - Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!alitampouras.blogspot.gr - Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!
alitampouras.blogspot.gr - Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!
alitampouras.blogspot.gr - Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!
alitampouras.blogspot.gr - Οφθαλμαπάτη με ζωγραφική στο σώμα από τον Craig Tracy!

Διαβάστε παρακάτω »

Έγινε «μόδα» το ....δημόσιο σεξ στην Ιταλία! Συχνά περιστατικά δημόσιου σεξ!

Η νέα... μόδα που αναστατώνει την Ιταλία

Μόδα έχει γίνει το δημόσιο σεξ στη καρδιά του Μιλάνου και της Φλωρεντίας. Μέσα σε λίγες ημέρες, δύο περιστατικά έχουν καταγραφεί από την αστυνομία με πρωταγωνιστές ένα ανήλικο ζευγάρι και ένα ενήλικο που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους.

Ετσι, οι δύο ανήλικοι, στην κεντρική πλατεία στην Φλωρεντία και λίγα μέτρα από την Βασιλική του Αγίου Σταυρού ένα αγόρι κι ένα κορίτσι γύρω στα 16 χρόνια με τη βοήθεια του αλκοόλ και των ορμονών επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις. Ξαπλωμένοι σε χώρο πάρκινγκ πίσω από το άγαλμα του Δάντη κι ανάμεσα σε παρκαρισμένα μηχανάκια οι δύο νεαροί αφέθηκαν στο πάθος τους ενώ γύρω τους είχε συγκεντρωθεί πλήθος νέων παιδιών που χειροκροτούσαν, σχολίαζαν, γελούσαν και μαγνητοσκοπούσαν την σκηνή με τα κινητά τους για να την ανεβάσουν στη συνέχεια στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πολίτες της Φλωρεντίας πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο συμβαίνει, δηλώνοντας ότι η κεντρική πλατεία της ιστορικής πόλης τους έχει πάρει έναν διαφορετικό χαρακτήρα που δεν θυμίζει σε τίποτα το μαγευτικό περιβάλλον που είχε κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο την περιοχή.

Την ίδια ώρα και στην καρδιά της ιταλικής μόδας το Μιλάνο, ένα ζευγάρι εντοπίστηκε από διερχόμενο περιπολικό να κάνει σεξ έξω από είσοδο πολυκατοικίας λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ. Η γυναίκα μόλις είδε τους αστυνομικούς σηκώθηκε απότομα και ξαναφόρεσε το παντελόνι της ενώ ο άνδρας παρέμεινε ημίγυμνος μέχρι τη στιγμή που οι αξιωματούχοι τον κάλεσαν να ντυθεί.

Η 36χρονη Ιταλίδα και ο 27χρονος Γερμανός δικαιολόγησαν την πράξη τους στους αστυνομικούς λέγοντας «λυπούμαστε αλλά μας συνεπήρε το πάθος»! Ωστόσο η δικαιολογία τους δεν τους απάλλαξε από την ποινή για προσβολή δημοσίας αιδούς.



Διαβάστε παρακάτω »

ΣΟΚ: Γεννήθηκε υβρίδιο ανθρώπου-προβάτου μετά από αντίστοιχη συνεύρεση...


Παπάς της Ευαγγελικής εκκλησίας συνελήφθη από την αστυνομία της Γκάνα επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με... πρόβατα σε μια στάνη στο Ακινάσου της επαρχίας Σουνιάνι.

Ο Gordon Yeboah αποκαλύφθηκε όταν ένας χωρικός απορώντας από τις φωνές των ζωντανών μέσα στη στάνη μπήκε να δει τι συμβαίνει και τον έπιασε επ' αυτοφόρω!

Παρόλα τα παρακάλια του παπά ο χωρικός δε κράτησε μυστικό το συμβάν και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Αυτή η είδηση προκάλεσε την δημοσίευση μιας ακόμα πιο σοκαριστικής υπόθεσης που είχε μείνει κρυφή στην Νιγηρία όπου στη μικρή κωμόπολη Σοκότο γεννήθηκε υβρίδιο ανθρώπου-προβάτου μετά από αντίστοιχη συνεύρεση...

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιανουαρίου αλλά μόνο τώρα αποκαλύφθηκε η φωτογραφία ντοκουμέντο του ζωντανού, που γεννήθηκε στη κτηνιατρική κλινική κλινική Fakon Idi.

Το πλάσμα που είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο προκάλεσε τη θυμηδία των κατοίκων που εφόρμησαν στη κλινική αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του πλάσματος.

Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για σατανική δημιουργία και μόνο η επέμβαση της αστυνομίας της Νιγηρίας που τους απομάκρυνε απέτρεψε τα χειρότερα.

Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται στον κόσμο καθώς το προηγούμενο έτος στη Τουρκία είχε γεννηθεί ένα κατσίκι με ανθρώπινο πρόσωπο, που πέθανε μερικές μέρες αργότερα και κατακρεουργήθηκε από τους κατοίκους αφού κατηγορήθηκε για δημιούργημα του Σατανά.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! 39χρονη από το Μεξικό ερεθίζεται…με το παραμικρό!

Απίστευτο: Ερεθίζεται…με τα πάντα!

Συχνά ακούμε πολλούς άντρες να κατηγορούν τις γυναίκες ως ανοργασμικές και αναίσθητες...

Τι γίνεται όμως όταν φτάνουμε στο άλλο άκρο και καταλήγουμε να ερεθιζόμαστε με το παραμικρό;

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την 39χρονη Joleen Baughman από το Μεξικό, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών που μετά από ένα τροχαίο είχε την τύχη-ατυχία να πάθει μια ανεπανόρθωτη ζημιά, με αποτέλεσμα να ερεθίζεται με το παραμικρό.

Η πάθηση αυτή που ονομάζεται "Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο" ή "Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας" είναι αρκετά σπάνια. Ουσιαστικά, μετά το ατύχημα, ένα νεύρο της νεφρικής πυέλου της, που ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία, πειράχτηκε κι έτσι μπορεί να ερεθιστεί ακόμα και την ώρα που σκουπίζει, κάθεται στο λεωφορείο ή όταν απλώς περπατά σε ένα δωμάτιο.

Κι αν αυτή η ζημιά αρχικά της φάνηκε ωραία και αποφάσισε να το χαρεί με τον άνδρα της, πλέον της έχει γίνει ένας ανυπόφορος εφιάλτης. Όπως δήλωσε η ίδια: "Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων που τρίβονται πάνω μου με ανάβει και έτσι δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάστασή μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ".

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Μια ξεχωριστή συνταγή για ... διάφανα πατατάκια!


Ο Hamid Salimian, σεφ από το Βανκούβερ του Καναδά, παρασκευάζει καθημερινά και σερβίρει στους πελάτες του εστιατορίου του διάφανα πατατάκια !

Η συνταγή περιλαμβάνει πατάτες, αλάτι και διάφορα αρωματικά βότανα, ενώ το μυστικό βρίσκεται σε ένα ειδικό τζελ που παρασκευάζει ο σεφ, το οποίο προσφέρει την τελική διαφάνεια στα πατατάκια.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Έκανε σεξ με πρόβατο και βρέθηκε στο νοσοκομείο!

 
Μολύνθηκε από συνεύρεση με…προβατίνα!

Είναι κοινό μυστικό σε όλη την ελληνική επαρχία ότι η κτηνοβασία δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Γι’ αυτό δεν παραξενεύτηκε και πολύ γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού που χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr o κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους. Από την πρώτη στιγμή το είδος της μόλυνσης έδειξε στο γιατρό ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένου μύκητα που κολλάει από…πρόβατο. 

Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν.  Όπως είναι φυσικό έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ο θεράπων ιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν». 

Κανένας δεν γνωρίζει αν εννοούσε ότι η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη ή αν αποδοκιμάζει απλώς τον συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό… 


Διαβάστε παρακάτω »

Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"


Εκτός από τους υδρογονάνθρακες η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία από τις αιτίες της κακοδαιμονίας της: Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύεται στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, αποκαλύπτει ότι "βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες".

Στην έκθεση αποκαλύπτεται η ύπαρξη χουντίτη (μοναδική παγκοσμίως η ύπαρξη του εν λόγω υλικού που χρησιμοποιείται για την κατάσβεση πυρκαγιών και ως αντιπυρικό υλικό στις οικοδομές), πρώτη στην προμήθεια βωξίτη, νικελίου, περλίτη και στην εξαγωγή ακατέργαστου μαγνησίου στην Ευρώπη και παράλληλα δεύτερη στην Ευρώπη και πέμπτη σε όλο τον κόσμο στην παραγωγή λιγνίτη. 
"Αυτός είναι μόνο ένας από τους άσσους που κρύβει η Ελλάδα στο… μανίκι της και που μπορεί να είναι η λύση εξόδου από την οικονομική κρίση", σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα που σοχλιάζει την έκθεση του ΟΗΕ. Ωστόσο επισημαίνει ότι ακριβώς αυτή η αφθονία σπάνιων ορικτών εχει δημιουργήσει μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό για τον έλεγχο των κοιτασμάτων αυτών από ξένους διεθνείς παράγοντες.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ΟΗΕ, ο τομέας των εξορύξεων στην Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας καθώς αντιπροσωπεύει το 3% – 5% του ΑΕΠ, ενώ απασχολεί επισήμως 20.000 άτομα και ανεπισήμως 60.000 εργαζομένους. Ειδικότερα, ο λιγνίτης προμηθεύει 21 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή το 50% της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι το 2009 η συνολική παραγωγή του ορυκτού πλούτου ήταν περίπου 63 εκατομμύρια τόνοι, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι συνολικά οι πωλήσεις σε ορυκτά και μέταλλα ανέρχονται ετησίως στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η παραγωγή το 2009 σημείωσε σημαντική πτώση, που αποδίδεται στην ύφεση. Τη στιγμή που η παραγωγή βωξίτη, για παράδειγμα, το 2008 ανήλθε στους 2,1 εκατομμύρια τόνους, το 2009 έπεσε στους 1,9.

Από την έκθεση του ΟΗΕ προκύπτει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικά αποθέματα σε ορυκτά, τα οποία η χώρα έχει πάψει να εκμεταλλεύεται ή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτά. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον πηλό, τον ασβεστόλιθο, το σχιστόλιθο, την καολίνη και το γύψο.

Στη «Figaro» αναφέρεται ότι οι προοπτικές στον τομέα των ορυκτών και των μετάλλων διαφαίνονται καλές. Επικαλούμενη Αμερικανούς αναλυτές, αναφέρει ότι η μεταλλευτική βιομηχανία θα πρέπει να ανακτήσει τη δύναμή της κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2013, ενώ σύμφωνα με άλλη εκτίμηση η ελληνική βιομηχανία έχει ήδη αρχίσει να «ανεβαίνει» εξαιτίας της μεγάλης διεθνούς ζήτησης των ελληνικών μετάλλων και ορυκτών και εν όψει των αποκρατικοποιήσεων που επίκειτναι.

Αναφέρονται οι περιπτώσεις της ΛΑΡΚΟ που παρά το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός νικελίου στην Ευρώπη, η εταιρεία οδεύει προς κλείσιμο ενώ η απαίτηση των αεροναυπηγικών βιομηχανιών για το υλικό είναι τεράστια, όπως επίσης και η περίπτωση της ΔΕΗ που εκμεταλλεύεται τεράστια ορυχεία λιγνίτη και παρ'όλα αυτά είναι ζημιογόνος!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η πρώτη "Μις Κουρδιστάν" στην ιστορία


Το Κουρδιστάν διοργάνωσε τον πρώτο διαγωνισμό ομορφιάς στην ιστορία του.

Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής κοσμικό γεγονός, ανέδειξε ως πρώτη “Μις Κουρδιστάν”, την 19χρονη Σενέ  Άκο (Shene Ako).

Οι 12 φιναλίστ, δεν εμφανίστηκαν με μαγιό αλλά με κάζουαλ ρούχα και βραδινά φορέματα, ενώ από την βραδιά δεν έλειψαν τα παραδοσιακά κουρδικά τραγούδια και οι χοροί.

"Οργανώσαμε το φεστιβάλ με έναν τρόπο που ταιριάζει στις κουρδικές παραδόσεις και συνήθειες. Δεν θα δείτε μαγιό, αλλά θα δείτε κάζουαλ ρούχα και αξιοπρεπή βραδινά φορέματα, που δεν υποτιμούν την ομορφιά των κοριτσιών", δήλωσε εκπρόσωπος της λιβανέζικης διοργανώτριας εταιρίας.

Οι διαγωνισμοί ομορφιάς απουσίαζαν από το Ιράκ εδώ και δεκαετίες ενώ στο συντηρητικό αυτόνομο Κουρδιστάν η θέση των γυναικών είναι περιορισμένη.

Στο ξενοδοχείο Ροτάνα της πρωτεύουσας Αρμπίλ, παρευρέθησαν ξένοι διπλωμάτες και αξιωματούχοι ενώ την κριτική επιτροπή του 1ου διαγωνισμού ομορφιάς αποτέλεσαν γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί της περιοχής.

Ποια είναι όμως η 19χρονη Σενέ Άκο που κατέκτησε τον πρώτο κουρδικό τίτλο ομορφιάς;
Η Άκο κατάγεται από την μικρή πόλη Ράνια, αλλά ζει στη Νορβηγία, όπου εργάζεται ως μοντέλο για ινδικά ρούχα. Είδε την διαφήμιση των καλλιστείων σε ένα νορβηγικό κανάλι κα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή. Η οικογένειά της δεν στάθηκε εμπόδιο στην  επιθυμία της.

Όπως δηλώνει η ίδια στο rudaw.net, ελπίζει ο διαγωνισμός να διοργανώνεται κάθε χρόνο.
Τι θέλει να πει στις συμπατριώτισσές της;

“Είμαστε πολύ όμορφες και έξυπνες γυναίκες. Μη το κρύβετε αυτό. Προχωρήστε μπροστά. Νοιαστείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και για τον εσωτερικό σας κόσμο”.
Τελείωσε το σχολείο στη Νορβηγία, ζει και εργάζεται στη Νορβηγία αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της.

“Έχω πολλά όνειρα για το Κουρδιστάν. Ένα από αυτά είναι η εξάλειψη των ανισοτήτων μεταξύ ανδρών και γυναικών. Θέλω να δουλέψω πάνω σε αυτό. Θέλω να δώσω προτεραιότητα στην παιδεία”.

  
Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Φωτογραφίες που προκαλούν εγκεφαλικά!

Σε φωτογραφίες που προκαλούν εγκεφαλικά!

Την αποκαλούν "κουνελομάνα"... Είναι τραγουδίστρια, μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια. Είναι και Σκορπιός στο ζώδιο!

Το τελευταίο σημαίνει, για τους γνωρίζοντες περί των άστρων, ότι έχει τον τρόπο της να μένει αξέχαστη και να μην περνά ποτέ απαρατήρητη.

Σας παρουσιάζουμε το πιο καυτό φωτογραφικό "λεύκωμα" της Ζέτας Θεοδωροπούλου.

Πριν το δείτε σκεφθείτε καλά αν... αντέχετε:


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Οριστικό όχι από την Ευρωβουλή για τη συνθήκη ACTA


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καταψήφισε, όπως αναμενόταν, την αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA (Anti-Counterfeiting Τrade Αgreement) για την οποία οι πολέμιοί της έκαναν λόγο πως περιορίζει τις ατομικές ελευθερίες και παραβιάζει το προσωπικό απόρρητο.

Η ψηφοφορία ήταν συντριπτική εναντίον της συνθήκης με 478 ψήφους κατά, μόλις 39 υπέρ, ενώ 146 Ευρωβουλευτές απείχαν.

Παρά το ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν έχει ακόμη αποφανθεί εάν η συνθήκη είναι σύμφωνη με τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η σημερινή καταψήφιση, σημαίνει ότι σε αυτή της τη μορφή, η συνθήκη δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, αλλά θα πρέπει να συνταχθεί ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από δύο μήνες, η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Neelie Kroes, υπεύθυνη για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ένωσης, ουσιαστικά είχε προαναγγείλει την απόσυρση της συνθήκης.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η μικρότερη μύγα του κόσμου


Τη μικρότερη μύγα του κόσμου ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

Πρόκειται για μια μικροσκοπική, παρασιτική μύγα που ζει στην Ταϊλάνδη και αποκεφαλίζει τον ξενιστή της, δηλαδή το μυρμήγκι μέσα στο οποίο μεγαλώνει.

«Εδώ έχουμε μια μύγα που μετά δυσκολίας φαίνεται με γυμνό μάτι κι όμως έχει φτερά, μάτια και πλήρες οργανικό σύστημα», δήλωσε ο Δρ. Brian V. Brown από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λος Άντζελες, που ειδικεύεται στην εντομολογία.


Η μύγα, με την επιστημονική ονομασία Euryplatea nanaknihali, έχει μήκος περίπου 0,4 χιλιοστά, είναι 15 φορές μικρότερη από την οικιακή μύγα και πέντε φορές μικρότερη από τη μύγα των φρούτων.

Το δείγμα του μικροσκοπικού εντόμου συλλέχθηκε στην Ταϊλάνδη, στο πλαίσιο εντομολογικής έρευνας με τη συμμετοχή 100 επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο.

Όπως και οι συγγενείς της στην Αφρική, η μύγα Euryplatea nanaknihali φαίνεται να γεννά τα αυγά της στα κεφάλια μυρμηγκιών, απ’ όπου οι προνύμφες τρέφονται με μυϊκό ιστό.

Τελικά το μυρμήγκι πεθαίνει και το κεφάλι του πέφτει, απελευθερώνοντας την ενήλικη πλέον μύγα, η οποία εγκαταλείπει οριστικά το νεκρό ξενιστή της.

Όπως τόνισε ο Δρ. Brown, η νέα μύγα καταδεικνύει τη σημασία των μικροσκοπικών εντόμων για την εύρυθμη λειτουργία του οικοσυστήματος.

Σημειώνεται ότι τα έντομα παρέχουν ανεκτίμητες υπηρεσίες, βοηθώντας στη γονιμοποίηση, την αποσύνθεση και στην προκειμένη στον περιορισμό των μυρμηγκιών.

«Οι άνθρωποι είναι τόσο παθιασμένοι με τους δεινοσαύρους και τους ελέφαντες που ξεχνούν τα μικροσκοπικά πλάσματα που υπάρχουν εκεί έξω», κατέληξε ο Δρ. Brown.


Διαβάστε παρακάτω »

Μωρό με λέπια στο σώμα του

Μωρό με λέπια στο σώμα του

Το αγοράκι άρχισε να αναπτύσσει “δέρμα ψαριού” λίγες μέρες μετά τη γέννησή του.

Ένα μωρό, ο μικρός Song Sheng από την Ανατολική Κίνα, πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να αναπνεύσει και έτσι βγάζει λέπια.

Συγκεκριμένα το μωρό αυτό δεν έχει πόρους στο δέρμα του και όπως λένε οι γιατροί, επειδή δεν μπορεί να ιδρώσει ή να εκπέμψει θερμότητα, το δέρμα του ξεφλουδίζει σαν να έχει λέπια.

Αφού λοιπόν το σώμα του δεν ελέγχει την θερμοκρασία, οι γονείς του προσπαθούν να την ελέγξουν, κάνοντας το μπάνιο με πάγο. Όπως δήλωσε και ο πατέρας του μικρού, Song Dehui: “Πονάει πολύ όλη την ώρα και αν δεν έχουμε αρκετό πάγο ανεβάζει πυρετό”.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια γνωστή θεραπεία για αυτή τη σπάνια αυτή πάθηση.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Δέκα πράγματα που δεν ξέρατε για τον Michael Jackson


Ο Βασιλιάς της Ποπ μπορεί να «έφυγε» από τη ζωή, ωστόσο τα εκατομμύρια των θαυμαστών του εξακολουθούν να τον λατρεύουν.

Ιδού δέκα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον θρύλο της μουσικής.

10. Το τραγούδι του Michael Jackson, Billie Jean ήταν το πρώτο βίντεο κλιπ από μαύρο καλλιτέχνη που έδειξε ποτέ το MTV.

9. Ο Michael Jackson κατέθεσε αίτηση πατέντας για την χορευτική κίνηση "leaning forward a bit" που εκτέλεσε στο video του Smooth Criminal.

8. Ο αγαπημένος υπερήρωας του Michael ήταν ο Morph από τους X-men

7. Ο Michael Jackson εμφανίστηκε στο video "Land of Confusion" των Genesis.

6. Ο Michael ήταν αυτός που ξεκίνησε την φήμη για τον εαυτό του ότι κοιμήθηκε σε θάλαμο υπερπίεσης.

5. Ο Michael πίστευε ότι αν αφαιρέσεις το δέρμα από ένα κομμάτι Fried Chicken τότε γίνεται βιολογικό.

4. Κάποτε είχε συνάψει σχέση με την Brooke Shields και την Tatum O'Neal.

3. Ο μπαμπάς του τον αποκαλούσε "Big Nose" για την μεγάλη του μύτη.

2. Ο rapper MC Hammer κάποτε προκάλεσε τον Michael Jackson για τις χορευτικές του ικανότητες. Από εκείνη τη μέρα κανένας δεν λάμβανε πια υπόψη τον MC Hammer.

1. Οι στενοί του φίλοι τον αποκαλούσαν "smelly".


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τι γίνεται μέσα μας όταν πίνουμε coca-cola! Δεν θα πιστεύετε τι προκαλεί...

Τι γίνεται μέσα μας όταν πίνουμε coca-cola

Τα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά:
Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή)

40 λεπτά:
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Oι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά:
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά:
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο χαμηλότερο έντερο σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης την ουρική έκκριση του ασβεστίου. Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι. (Σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε.) Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο που πήγαινε στα κόκκαλά σας καθώς επίσης και το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.
Δεδομένου ότι το rave μέσα σας πεθαίνει, θα αρχίσετε να έχετε μια συντριβή ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή/και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke, μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει τα ισχυρά κόκκαλα και τα δόντια.

Στην υγειά σας......

Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »

Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου Ιησού

Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου Ιησού

Πολλοί μιλάνε για θαύμα. Άλλοι πάλι, για θεϊκό μήνυμα.

Σε καιρούς χαλεπούς, με την κρίση να μαστίζει τη χώρα μας, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την κατάθλιψη να οδηγούν πολλούς συνανθρώπους μας στο αδιέξοδο, ακόμη και την αυτοκτονία, στις παρυφές του Υμηττού πάνω από του Παπάγου, ένα εκπληκτικό, ελπιδοφόρο όσο και ανεξήγητο φαινόμενο, λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Στην ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, το ακάνθινο στεφάνι που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, περιέβαλε τον εσταυρωμένο Ιησού, ανθίζει!!!

Όπως αναφέρει το briefingnews.gr, πάνω από δύο μήνες πέρασαν από την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου και μικρά κόκκινα άνθη και πολλά φύλλα που όλο και πυκνώνουν, στολίζουν πλέον το ακάνθινο στεφάνι του Ιησού Χριστού!!!

Πολλοί, μέσα στην καταχνιά των ημερών, βλέπουν στο φαινόμενο αυτό, ως μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η ηγουμένη της ιεράς μονής κ. Χριστονύμφη Σπυροπούλου, δεν ήθελε να μας δώσει κανένα επιπρόσθετο στοιχείο για το φαινόμενο, αλλά περιορίσθηκε να πει: «Προτιμούμε να μείνει στην αφάνεια. Παρακαλώ πολύ μην δημοσιεύσετε τίποτε. Δεν θέλουμε να δοθεί δημοσιότητα, αλλά να παραμείνει ως μαρτυρία δική μας, εντός της ιεράς μονής. Δεν επιθυμούμε η ιερά μονή να αποτελέσει αφορμή για οποιονδήποτε σχολιασμό».

Η ηγουμένη, είχε δυσάρεστη εμπειρία πριν από χρόνια, όταν είχε σημειωθεί άλλο θαυματουργό φαινόμενο στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου (ανήκει στην μονή και βρίσκεται δίπλα από τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο) και τότε, η επί μακρώ προσέλευση πιστών είχε αποτελέσει αντικείμενο μεμονωμένων κακόπιστων σχολιασμών, ότι –δήθεν- η ιερά μονή επωφελείτο οικονομικά από το γεγονός. Η μακραίωνη ιστορία της ιεράς μονής, η οποία έχει αποδείξει ότι παραμένει τόπος αυστηρά μοναστηριακός και μακριά από κοσμικές εκφάνσεις, έθεσε άμεσα στο περιθώριο τέτοιες μεμονωμένες συκοφαντίες. Η σεμνότητα και το χριστιανικό ήθος της ηγουμένης άλλωστε, το αποδεικνύουν.

Το γεγονός όμως, με το κατάξερο ακάνθινο στεφάνι πάνω από τον εσταυρωμένο Ιησού, το οποίο ξαφνικά ανθίζει, δεν μπορεί να αποσιωπηθεί, διότι συγκλονίζει ως φαινόμενο από μόνο του.
Ο πατήρ Ευάγγελος, δείχνει με θαυμασμό το ανθισμένο πλέον στεφάνι.

Το ίδιο αποκαλύπτει και ο ιερέας Ευάγγελος Πιτσουλάκης ο οποίος κάθε Κυριακή εκτελεί το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας στην ιερά μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου: «Το ακάνθινο στεφάνι ήταν επί τρεις μήνες κατάξερο, φρυγανιασμένο, έτοιμο να πέσει. Ήταν ένας νεκρός οργανισμός και όμως, εδώ και λίγες ημέρες βγάζει πολλά φυλλαράκια και κόκκινα μικρά άνθη. Συγκλονίστηκα όταν το είδα. Να πάνε να δουν όσοι δεν πιστεύουν στον Χριστό και στα θαύματα».

Ρωτήσαμε τον ιερέα εάν στο συγκεκριμένο μοναστήρι, έχουν σημειωθεί και κατά το παρελθόν παρόμοια θαυματουργά φαινόμενα.

Πατήρ Ευάγγελος: Γνωρίζω πολύ καλά ότι παλαιότερα, υπήρχε στην ιερά μονή μια μικρή εικόνα της Παναγίας που δάκρυζε κι έβγαζε μύρο. Την θυμάμαι την εικόνα αυτή. Μια καλόγρια που έφυγε από το μοναστήρι, πήρε μαζί της και την εικόνα.

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση του συγκεκριμένου φαινομένου; Μπορεί ένα ξερό κλαδί που δεν ποτίζεται ούτε βρέχεται, ένας νεκρός οργανισμός που παραμένει επί μήνες σε κλειστό χώρο, ξαφνικά να παίρνει ζωή;

Ρωτήσαμε τον γεωπόνο κ. Σοφιανίδη, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε είναι δυνατόν, ένα ξερό φυτό να ανθίσει από μόνο του».

Σε στιγμές που ο τόπος διέρχεται τεράστια κρίση και η πίστη των χριστιανών δοκιμάζεται, φαινόμενα σαν αυτό που αντικρίζουν οι προσερχόμενοι στην ιερά μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου πιστοί, στις παρυφές του Υμηττού, αν μη τι άλλο προσφέρουν παρηγοριά, ελπίδα και αισιοδοξία ότι ο Χριστός είναι ζώσα πραγματικότητα. Βρίσκεται δίπλα μας και δείχνει την παρουσία Του.

Ο πατήρ Ευάγγελος Πιτσουλάκης ομολογεί ότι και ο ίδιος αισθάνεται συγκλονισμένος για το φαινόμενο. Μιλάει για θαύμα και καλεί τους πιστούς να το δουν από κοντά.

Για την Ιερά Μονή τού Αγίου Ιωάννου τού Θεολόγου, αξίζει να πούμε ότι βρίεσκεται κτισμένη στους Δυτικούς πρόποδες τού Υμηττού. Υπάγεται Εκκλησιαστικά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Διοικητικά στα όρια τού Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Κατά τον Καθηγητή Φιλοσοφίας τού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ι. Θεοδωρακόπουλο, προϋπήρχε στην θέση αυτή αρχαίος Ναός της Αρτέμιδος και αργότερα παλαιοχριστιανικός ναός της Παναγίας.

Ο κυρίως Ναός, χρονολογείται στον 11ο – 12ο αιώνα , ο νάρθηκας τέλος 13ου αρχές 14ου, η Τράπεζα και το οψοφυλάκιο τον 16ο αιώνα.

Η παράδοση λέει ότι όταν σπούδαζε ο Μέγας Βασίλειος στην Αθήνα, μελετούσε στο σημείο όπου βρίσκεται η ιερά Μονή.

Το αρχαιότερο έγγραφο πού σώζεται και αφορά στην προσφορά τού φόρου από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής ( Πετράκης ) είναι του έτους 1702. Σε έγγραφο του έτους 1722, αναφέρεται η πώληση της περιοχής της Ιεράς Μονής στην Ιερά Μονή Πετράκη. Τον 18ο αι. κατέστη Μετόχιο της Μονής Ασωμάτων – Πετράκη. Το έτος 1942 εγκαταστάθηκε σε αυτή γυναικεία αδελφότης. Από το 1971 λειτουργεί ως Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »