Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Jessica Hart. Το κορίτσι του Νιάρχου κολάζει τους Ιταλούς!


Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου, κολάζει τους Ιταλούς με μια σέξι φωτογράφηση. 

Η Τζέσικα Χαρτ (Jessica Hart) γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στην Αυστραλία και ασχολήθηκε από μικρή με το μόντελινγκ. Η εμφάνισή της στις σελίδες του “Sport Illustrated” το 2008 την έκανε γνωστή στο κοινό. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και fashion shows.
Η Hart έχει σχέση με τον δικό μας διάσημο κληρονόμο Σταύρο Νιάρχο και πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε μαζί του στην Ελλάδα για διακοπές. Το ζευγάρι μένει σε έπαυλη 7.000 τ.μ., στο Λος Αντζελες, την οποία αγόρασε πρόσφατα ο 26χρονος Νιάρχος έναντι 13 εκατ. ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες τις σέξι Τζέσικα στο ιταλικό Elle του Ιουνίου.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Χρύσα Δρακάκη. Δες όλα τα σέξι μαγιό της!


Το γνωστό μοντέλο Χρύσα Δρακάκη σε πόζες που ξεκαθαρίζουν τον ορισμό του σέξι. Συγκεντρώσαμε όλο το φωτογραφικό υλικό με  την προσωπική της συλλογή από μαγιό. Και δροσιστήκαμε…

Η φαντασία σε… προορισμούς δίχως διόδια. Κράτα διαβατήριο και ταξίδεψε μαζί της…
Οι καμπύλες σε έκρηξη θυμού γιατί στοιβάζονται σ’ ένα τόσα δα μικρούλη ύφασμα.
Ποσώς μας ενδιαφέρει. Αρκεί που την θαυμάζουμε, έστω με το μαγιό!

ΔΕΣ όλα τα σέξι μαγιό της

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ντόρα Γουγούση. Το σέξι κορμί της... καίγεται στον ήλιο.


Είναι μέλος της εθνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής. Η… αθλητική της δραστηριότητα διατηρεί σε άψογη φόρμα το σέξι κορμί της. 

Ευτυχώς για εμάς, είναι λάτρης της πισίνας και της παραλίας!
Σήμερα, η Ντόρα Γουγούση απολαμβάνει κολύμπι και ηλιοθεραπεία στο Πόρτο Ράφτη. Κάτω από τον καυτό ήλιο, το κορίτσι… άρπαξε λιγάκι παραπάνω. Aνέβασε, λοιπόν, τη φωτογραφία με τα ηλιοκαμένα πόδια της στο twitter γράφοντας: ”Πιο κόκκινη πεθαίνεις! ”
Κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, μπλε, δεν μας πειράζει.

Ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της Ντόρας με μαγιό και σας την παρουσιάζουμε.
Προσοχή, καίει…



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!

Μελισσοκόμοι και πολίτες αντιστέκονται στους δολοφόνους Monsanto και Bayer ! Νεώτερες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι τα παρασιτοκτόνα επηρεάζουν τις μέλισσες, οδηγώντας ολόκληρο το σμήνος σε κατάρρευση! Τεράστιοι πληθυσμοί μελισσών έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη από το 2006, χωρίς όμως οι επιστήμονες να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα αίτια του φαινομένου της
“Διαταραχής Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών” (ΔΚΜ). Ωστόσο, καθώς δύο έρευνες είδαν το φως της δημοσιότητας στις αρχές Απρίλη, η ΔΚΜ πλέον συνδέεται ανοιχτά και τεκμηριωμένα, όχι με κάποιου είδους ασθένεια ή παράσιτο, αλλά με τη χρήση νεονικοτινοειδών εντομοκτόνων (το ένα εκ των οποίων είναι η ιμιδακλοπρίδη), η οποία υπήρξε εκτενέστατη κατά τη δεκαετία του ’90.
 
Πριν διαβάσεις το άρθρο και σε πιάσει απελπισία, κράτα στην άκρη του μυαλού σου, πως υπάρχει τρόπος δράσης κι αντιμετώπισης διάβασε  Agri-bee-MWO  και να θυμάσαι ό,τι, πάντα υπάρχουν επιλογές για όποιον είναι πολεμιστής, …άλλωστε ο πολεμιστής ακονίζει τις ικανότητες του πάνω σε κάποιον άξιο αντίπαλο τον «μικρό τύραννο».
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν και πρωτοεισήχθησαν στην αγορά τα νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα, οι μελισσοκόμοι έχουν αναφέρει μεγάλες απώλειες μελισσοσμηνών κατά την περίοδο της άνοιξης. Σαν αποτέλεσμα, τα νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα που επικαλύπτουν τους σπόρους και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε σοδειές καλαμποκιού έχουν εντοπιστεί σαν ο βασικός υπαίτιος για την μείωση των μελισσών. Τη στιγμή που η παραγωγή καλαμποκιού αυξάνεται συστηματικά και το καλαμπόκι επιδιώκουν  -λένε- να αξιοποιηθεί ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, η μη χρήση αυτών των εντομοκτόνων στα πλαίσια της βιώσιμης γεωργίας είναι ένα καίριο ζήτημα.
Σύμφωνα με μελέτες, η πιθανή (και δυστυχώς, αρκετά υποτιμημένη) έκθεση των μελισσών σε νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα (ακόμα και μέσω π.χ. της ατμοσφαιρικής εκπομπής σωματιδίων που περιέχουν το εν λόγω εντομοκτόνο, μετά από γεωτρήσεις), προκάλεσε τεράστια μόλυνση στις μέλισσες και θανατηφόρες επιπτώσεις σε ολόκληρα μελισσοσμήνη.
bee-23810065834_8b0c7d6d41
6-6
3
terrapapers 468x362
melissa-bee-128

Το σύνδρομο της κατάρρευσης των μελισσών: Πιο συγκεκριμένα, επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard κατάφεραν τον περασμένο μήνα να αναπαραστήσουν σε πείραμα τη “Διαταραχή Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών” (ΔΚΜ), χορηγώντας απλώς σε αρκετές μέλισσες μικρές δόσεις του γνωστού εντομοκτόνου ιμιδακλοπρίδη.
Παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι τα νεονικοτινοειδή εντομοκτόνα, που πλήττουν το κεντρικό νευρικό σύστημα των εντόμων, δεν σκοτώνουν ακαριαία μέλισσες. Ωστόσο, για να εξακριβώσουν τις συνέπειες – ακόμα και πολύ μικρών δόσεων αυτών των εντομοκτόνων – στις δυτικές μέλισσες (Apis mellifera), οι ερευνητές του Harvard χορήγησαν 16 κυψέλες με διαφορετικά επίπεδα ιμιδακλοπρίδης, αφήνοντας τέσσερις κυψέλες άθικτες. Μετά από 12 εβδομάδες, οι μέλισσες σε όλες ανεξαιρέτως τις κυψέλες (ακόμα και σε αυτές που δε χορηγήθηκε η ιμιδακλοπρίδη), ήταν ζωντανές, αν και αυτές που είχαν λάβει μεγαλύτερες δόσεις φαίνονταν εξασθενημένες.
Όμως, στις 23 εβδομάδες όλα είχαν αλλάξει. 15 από τις 16 (ποσοστό 94%) των κυψελών που είχαν πάρει τις μεγαλύτερες ποσότητες ιμιδακλοπρίδης εμφάνισαν καθαρά Διαταραχή Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών: οι κυψέλες ήταν ρημαγμένες και σχεδόν άδειες, καθώς όλες οι ενήλικες μέλισσες είχαν εξαφανιστεί, με εξαίρεση την παρουσία νεαρών μελισσών που είχαν επιβιώσει. Οι κυψέλες που έλαβαν τις μεγαλύτερες ποσότητες ιμιδακλοπρίδη ήταν κι αυτές που κατέρρευσαν πρώτες, ενώ η τέσσερις που έμειναν αμόλυντες, ήταν υγιείς. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα νεονικοτινοειδή θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την επιβίωση των μελισσών στο περιβάλλον”, είπε ο Chensheng (Alex) Lu, καθηγητής του Harvard. “Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα: η ιμιδακλοπρίδη είναι πιθανότατα ο υπαίτιος για τη Διαταραχή Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών μέσω ενός πολύ ξεχωριστού μηχανισμού, τον οποίον πρώτη αποκάλυψε η έρευνα μας”.
Ποιος είναι αυτός; Το σιρόπι καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη (HFCS), στο οποίο πολλοί μελισσοκόμοι έχουν στραφεί για να ταϊζουν τις μέλισσες τους. Αυτό, σύμφωνα με ερευνητές, δεν είχε αποτελέσει κίνδυνο, βεβαίως, μέχρι το 2004-05, όταν το αμερικανικό καλαμπόκι άρχισε να ψεκάζεται με ιμιδακλοπρίδη. Ένα χρόνο αργότερα, ξέσπασε για πρώτη φορά η ΔΚΜ. Στις ΗΠΑ, τα νεονικοτινοειδή παρασιτοκτόνα καλύπτουν πλέον καλλιέργειες καλαμποκιού, σίτου, σόγιας και βαμβακιού, συνολικής έκτασης 600.000 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων !
Είναι ενδεικτικό, ότι σύμφωνα με τον καθηγητή Lu, δε χρειάζεται περισσότερο από μια μικρή δόση (20 μέρη ανά ) για να οδηγηθούμε σε ΔΚΜ εντός 6 μηνών. Η έρευνα του καθηγητή Lu έπεται δύο άλλων πολύ σημαντικών μελετών που δημοσιεύθηκαν στα μέσα Μαρτίου, οι οποίες επίσης συνδέουν τη ΔΚΜ με νεονικοτινοειδή παρασιτοκτόνα.
Μια βρετανική ερευνητική ομάδα έφερε σε επαφή μέλισσες bombus terrestris με μικρές δόσεις ιμιδακλοπρίδης και τις τοποθέτησε σε ένα κεκλεισμένο φυσικό περιβάλλον, όπου θα μπορούσαν να αναζητήσουν τροφή ελεύθερα. Μετά από έξι εβδομάδες (ένα διάστημα κατά πολύ μικρότερο από τη μελέτη του καθηγητή Lu), η ομάδα ζύγισε τις φωλιές και τις συνέκρινε με αποικίες που δεν είχαν εκτεθεί στην ουσία. Οι μολυσμένες φωλιές ήταν κατά μέσο όρο 8-12% μικρότερες από τις φωλιές που δεν είχαν μολυνθεί, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι οι εκτεθειμένες μέλισσες μάζευαν λιγότερο φαγητό από τις υγιείς. Ωστόσο, ακόμα πιο ανησυχητική ήταν η απώλεια βασιλισσών: οι μολυσμένες αποικίες είχαν παράγει 85% λιγότερες βασίλισσες – δηλαδή περίπου μόλις 1-2 βασίλισσες ανά μελίσσι! Θυμίζεται ότι οι βασίλισσες είναι οι πιο σημαντικές μέλισσες σε μια αποικία, αφού είναι αυτές που αναλαμβάνουν να βρουν νέες αποικίες μετά το χειμώνα, όταν οι υπόλοιπες πεθαίνουν.
Επιπλέον, μια δεύτερη έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία δείχνει ξεκάθαρα πως τα νεονικοτινοειδή παρασιτοκτόνα επηρεάζουν τις μέλισσες, οδηγώντας ολόκληρη τη φωλιά σε κατάρρευση. Ερευνητές κόλλησαν μικροσκοπικά μικροτσίπ σε δυτικές μέλισσες “ελευθέρας βοσκής”, προκειμένου να εντοπίσουν τις κινήσεις τους. Στη συνέχεια, χορήγησαν μικρές δόσεις θειαμεθοξάμης (thiamethoxam), ενός διαφορετικού νεονικοτινοειδούς παρασιτοκτόνου, σε ένα τμήμα των μελισσών. Οι μολυσμένες μέλισσες ήταν δύο με τρεις φορές πιθανότερο να μην γυρίσουν από την αναζήτηση τροφής σε σχέση με τις υγιείς μέλισσες.
Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ένα νεονικοτινοειδές παρασιτοκτόνο αποδυναμώνει την ικανότητα προσανατολισμού της μέλισσας και σαν αποτέλεσμα, αντί να επιστρέφει στην κυψέλη, η μέλισσα χάνεται και πεθαίνει. Αυτό εξηγεί γιατί οι κυψέλες, που πλήττονται από τη ΔΚΜ βρίσκονται κενές από μέλισσες – εργάτριες: το παρασιτοκτόνο θεωρητικά επηρεάζει την ικανότητα τους να βρίσκουν το δρόμο για το σπίτι.
“Χρειάστηκε πολύς καιρός για να αντιληφθούν οι επιστήμονες τη σύνδεση ανάμεσα στη ΔΚΜ και στα παρασιτοκτόνα, καθώς αναζητούσαν κάτι που να προκαλούσε ακαριαίο θάνατο και όχι κάτι που να προκαλούσε αργούς θανάτους σε διάστημα αρκετών μηνών”, είπε ο καθηγητής Lu. Επιπλέον, τονίζει ότι η επιστημονική κοινότητα υποτίμησε ότι “η χρονικός ορίζοντας της αυξανόμενης χρήσης των νεονικοτινοειδών συμπίπτει με την μείωση των μελισσοσμηνών”.
Ο κ. Lu τονίζει ότι οι πολιτικοί “πρέπει να εξετάσουν τα αποτελέσματα υποθανατηφόρων δόσεων των παρασιτοκτόνων σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του αντικειμένου υπό εξέταση (σε αυτή την περίπτωση, οι μέλισσες)”. Επισημαίνει επιπλέον ότι η εξάρτηση από ευρήματα LD50 (δηλαδή, μιας θανατηφόρας δόσης που προκαλεί το θάνατο στα μισά από τα δείγματα που εξετάστηκαν) “δεν έχει συνάφεια με το σύγχρονο τοξικό χημικό έλεγχο”. Εν ολίγοις, το ενδιαφέρον πρέπει να στραφεί στις μακροχρόνιες συνέπειες των χημικών στο περιβάλλον και όχι μόνο να επικεντρώνεται στο αν και εφόσον σκοτώνουν ακαριαία τα “πειραματόζωα”, κοροϊδεύοντας, χλευάζοντας και υποτιμώντας μας.
bee-1
bumble_bee
bees-on-flowers-photo345345
bee_pollen_macro
bee13
Honey_bee_on_blue_flower

Οι μέλισσες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα των οικοσυστημάτων ως επικονιαστές.Από την πλευρά τους, παρέχουν τεράστια οικονομικά οφέλη στις ανθρώπινες κοινωνίες, μέσω της παραγωγής μελιού και – ακόμα σημαντικότερα – μέσω της επικονίασης (γονιμοποίησης) ενός μεγάλου μέρους φρούτων, λαχανικών, καρπών και λουλουδιών. Η “εμπορική” αξία των μελισσών μόνο στις ΗΠΑ υπολογίζεται στα 8-12 δισεκατομμύρια δολάρια! Παράλληλα, τα αποτελέσματα της εκτεταμένης χρήσης νεονικοτινοειδών παρασιτοκτόνων έχουν πιθανές επιπτώσεις και στον άνθρωπο, όπως παθήσεις στο ήπαρ και στο νεφρό…
Πρωτοβουλία πολιτών στην Καλιφόρνια για την απαγόρευση των παρασιτοκτόνων της Bayer! : Στις 21 Μαρτίου 2012, οι μελισσοκόμοι έμποροι, μαζί με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις Beyond Pesticides («Πέρα από τα Παρασιτοκτόνα»), Center for Food Safety and Pesticide Action Network («Κέντρο του Δικτύου για την Δράση για την Ασφάλεια Τροφίμων και τα Παρασιτοκτόνα») κατέθεσε επείγουσα αγωγή μαζί με την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA – Environmental Protection Agency) για να σταματήσει η χρήση ενός παρασιτοκτόνου που συνδέεται με τους μαζικούς θανάτους μελισσών. Η νομική αγωγή, που στοχεύει το νεονικοτινοειδές φυτοφάρμακο κλοθειανιδίνη (clothianidin) της Bayer υποστηρίζεται από ένα εκατομύριο και πλέον υπογραφές πολιτών.
Στην Καλιφόρνια, ο πολιτειακός σύμβουλος Michael Allen από τη Sonoma και ο Γερουσιαστής Mark Leno από το San Francisco εισήγαγαν πρόταση υπέρ της αγωγής, καλώντας Πολιτεία και Ομοσπονδιακό Κράτος να λάβουν δράση για την προστασία των επικονιαστών. Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου, “…η Βουλή της Καλιφόρνια παροτρύνει την EPA και την Υπηρεσία Διαχείρισης Παρασιτοκτόντων της Καλιφόρνια (California Department of Pesticide Regulation) να παρουσιάσουν ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι που προκαλούν τα παρασιστοκτόνα στους επικονιαστές…».
Στις 28 Φεβρουαρίου 2012, υποστηρικτές του Δικτύου Δράσης για τα Παρασιτοκτόνα (PAN – Pesticide Action Network) σε ολόκληρη τη χώρα, εκδήλωσαν δυναμικά τη στήριξη τους στην προστασία των επικονιαστών. Πάνω από 1.700 άτομα προσφέρθηκαν διαδικτυακά να προσφέρουν καταφύγιο σε μέλισσες, με τροφή και νερό, μακριά από τα παρασιτοκτόνα.
Οι μελισσοκόμοι πέτυχαν την απαγόρευση ΓΤΟ στην Πολωνία: Το μεταλλαγμένο καλαμπόκι Mon810 της Monsanto, που είναι γενετικά κατασκευασμένο να παράγει μια μεταλλαγμένη εκδοχή του εντομοκτόνου Bt απαγορεύτηκε στην Πολωνία, μετά από διαμαρτυρίες μελισσοκόμων, που απέδειξαν ότι το καλαμπόκι σκότωνε μέλισσες.
Αν και στο παρελθόν Γαλλία και Γερμανία είχαν θέσει σκληρούς περιορισμούς στη χρήση παρασιτοκτόνων, η Πολωνία είναι η πρώτη χώρα που αναγνωρίζει επίσημα τη σύνδεση ανάμεσα στο μεταλλαγμένο καλαμπόκι της Monsanto και της “Διαταραχής Κατάρρευσης Μελισσοσμηνών – ΔΚΜ” (Colony Collapse Disorder – CCD), που ρημάζει μέλισσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η Monsanto ήξερε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τις μέλισσες από τη χρήση των μεταλλαγμένων της. Η παγκόσμια εταιρία της βιοτεχνολογίας εξαγόρασε πρόσφατα μια εταιρεία ερευνών, που ασχολείται με τη ΔΚΜ, τη Beeologics, στης οποίας τη βοήθεια οι κυβερνητικές αρχές (συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ), βασίζονταν για να ρίξουν φως στο μυστήριο της εξαφάνισης των μελισσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Beeologics είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της στο παρελθόν, με την εκτενή έρευνα της σε μια άλλη “μάστιγα” για τις μέλισσες, τον “Ισραηλίτικο Ιό της Οξείας Παράλυσης”.
Πλέον, η Beeologics, όντας ιδιοκτησία της Monsanto, είναι πλέον εξαιρετικά απίθανο ότι θα συνεχίσει τις έρευνες της, παρότι οι μεταλλαγμένοι σπόροι σχετίζονται με τη ΔΚΜ εδώ και χρόνια. Φυσικά, ο εκπρόσωπος της Monsanto, Kelly Powers διεμήνυσε σε όλους τους τόνους την απρόσκοπτη αφοσίωση της εταιρείας στο αξιοθαύμαστο έργο της Beeologics… Σημαντική δήλωση από μια εταιρεία που ανακηρύχθηκε μια από τις 10 πιο καινοτόμες εταιρείες του περασμένου έτους από το περιοδικό Forbes, θα πει κάποιος…
Όμως, ποιον αλήθεια μπορεί να πείσει ένας γίγαντας της βιοτεχνολογίας, που “επιβραβεύτηκε” ως η “Χειρότερη Εταιρεία του 2011” από το περιοδικό Natural Society, για την “αδιάκοπη προσπάθεια της να διακινδυνεύσει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον”; Ενώ ευθύνεται για το 90% των μεταλλαγμένων σπόρων που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και παράγουν “φρανκεν-φαγητά”, όπως τα αποκάλεσε το περιοδικό. Η Monsanto έγινε γνωστή για το περίφημο ζιζανιοκτόνο “Roundup”, το οποίο συνδέεται με την καταστροφή του εδάφους, την δημιουργία μεταλλαγμένων, ανθεκτικών “υπερ-χόρτων” και προβλήματα στη δημόσια υγεία !
Δεν θα αναφερθούμε καν, στους αεροψεκασμούς που συστηματικά γίνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί … μα για να φέρουν τον πληθυσμό στα μέτρα τους.

Διαβάστε παρακάτω »

Παράξενος Ήλιος στην Κίνα. (Βίντεο)








Διαβάστε παρακάτω »

«Χορτάτοι» και πεινασμένοι χωρίς κεραμίδι στο κεφάλι τους

«Χορτάτοι» και πεινασμένοι χωρίς κεραμίδι στο κεφάλι τουςΈκαναν σπίτι τους τα πιο απίθανα μέρη

 

Το να μείνει κανείς άστεγος σίγουρα είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν... Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον πλανήτη που ήταν «χορτάτοι» και για τους οποίους το να ζήσουν ως άστεγοι ήταν απλώς στάση ζωής. Πούλησαν λοιπόν όλα τα υπάρχοντα τους κι αποφάσισαν να ζήσουν απαλλαγμένοι από τις επίπλαστες ανάγκες που δημιουργεί το χρήμα...

Υπάρχουν όμως από την άλλη πλευρά και κάποιοι πεινασμένοι που μέσα στην απελπισία τους τόλμησαν ακόμη και να κρυφτούν σε σπίτια αγνώστων για να επιβιώσουν.

Στη συνέχεια ακολουθούν μερικές από τις πιο παράδοξες ιστορίες αυτού του τύπου... Γιατί σίγουρα υπάρχουν και αμέτρητες άλλες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.


Φοιτητής στον Καναδά επέλεξε να ζήσει ως άστεγος



Ο Shane Dussault όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποφύγει το να μείνει άστεγος, αλλά το επεδίωξε κιόλας. Φοιτητής στο τμήμα φιλοσοφικής του πανεπιστημίου McGill στο Μόντρεαλ, ο Shane ζει ως άστεγος εδώ και ένα χρόνο. Στο σακίδιο του έχει έναν φορητό υπολογιστή, ένα sleeping bag, μια πετσέτα και λίγα φρούτα και ψωμί.

Ζει στην πανεπιστημιούπολη κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων με τον ίδιο τρόπο που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τα διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. Τρώει τα γεύματα του στο εστιατόριο, κάνει τη γυμναστική του στη βιβλιοθήκη και ντους στο γυμναστήριο ωστόσο για τον ύπνο επιλέγει πολλές φορές εξωτερικές τοποθεσίες τις οποίες για λόγους ασφαλείας δεν αποκαλύπτει.


Έζησε για τέσσερα χρόνια σε αεροδρόμιο και τον βρήκε τυχαία η μητέρα του




Άραγε πόσο εύκολο είναι να παρατηρήσει κανείς ότι μεταξύ των επιβατών στις πύλες αναχώρησης ενός αεροδρομίου υπάρχει κι ένας «επιβάτης» που δεν έχει πετάξει ποτέ επί τέσσερα χρόνια; Μάλλον όχι και τόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι δεκάδες επιβάτες ξεμένουν και κοιμούνται στα καθίσματα του αεροδρομίου λόγω της αναβολής ή ακύρωσης πτήσεων.

Ο 26χρονος George που αποφάσισε να εξαφανιστεί επειδή χρωστούσε χρήματα και να ζήσει incognito, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κάνει σπίτι του το αεροδρόμιο του Heathrow αφού έκανε πρώτα μια υπερανάληψη 2.000 λιρών από το λογαριασμό του. Τρεφόταν μάλιστα από τα υπολλείμματα φαγητού που τοποθετούνταν από τα μαγαζιά σε καθαρές πλαστικές σακούλες στο πίσω μέρος του κτιρίου.

Το περίεργο της υπόθεσης όμως δεν είναι τόσο αυτό, όσο το γεγονός ότι τον εντόπισε εντελώς τυχαία στο αεροδρόμιο η ίδια του η μητέρα. Οι δυο τους δεν είχαν επικοινωνήσει για όλο αυτό το χρονικό διάστημα και η μητέρα του τον βρήκε στο αεροδρόμιο όταν πήγε να παραλάβει έναν συγγενή.

Ένας «άστεγος» δισεκατομμυριούχος που ζει σε ξενοδοχεία





O Nicholas Berggruen, είναι ένας «άστεγος» δισεκατομμυριούχος. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η περιουσία του είχε εκτιμηθεί από το περιοδικό Forbes περίπου στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια κι όμως, αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα και να ζήσει όπως λέει χωρίς βάρη, απαλλαγμένος από τις επίπλαστες ανάγκες που δημιουργεί το χρήμα.

Ο Nicholas 46 ετών σήμερα δεν έχει καν σπίτι και κοιμάται σε ξενοδοχεία καθώς πούλησε το πολυτελέστατο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη, την έπαυλη που είχε στη Φλόριντα και το μοναδικό του αμάξι.

Όσο για την περιουσία του τη χάρισε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και τη συλλογή του με τα έργα τέχνης σε μουσείο του Βερολίνου.

Άστεγη έζησε για ένα χρόνο σε ντουλάπα 





Άστεγη στην Ιαπωνία κατάφερε να τρυπώσει σε διαμέρισμα και να ζήσει για ένα χρόνο σε ντουλάπα του σπιτιού. Και θα παρέμενε εκεί για πολύ περισσότερο αν ήταν πιο προσεκτική με τις ποσότητες φαγητού που κατανάλωνε.

Η αστυνομία εντόπισε την 58χρονη να κρύβεται στο ντουλάπι, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού υποψιασμένος για τις ποσότητες φαγητού που «έκαναν φτερά» από την κουζίνα, αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες.

Έγινε λοιπόν αντιληπτό ότι κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι κάποιος κυκλοφορούσε στο εσωτερικό του. Αρχικά, νόμισε ότι επρόκειτο για κλέφτη και κάλεσε την αστυνομία.
΄Οταν όμως έφτασαν οι αστυνομικοί, αντί να βρουν τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές συνειδητοποίησαν ότι τόσο η πόρτα όσο και τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά.

Τελικά ψάχνοντας στο σπίτι εντόπισαν τη γυναίκα να κρύβεται κουλουριασμένη στη ντουλάπα. Η 58χρονη ομολόγησε ότι μπήκε στο σπίτι μια μέρα που ο ιδιοκτήτης του το άφησε ξεκλείδωτο και ότι είχε τοποθετήσει κι ένα μικρό στρώμα στη ντουλάπα για να κοιμάται πιο άνετα.

Σώθηκε χάρη στην καταπληκτική φωνή του



O Ted Williams ήταν επί χρόνια ένας άστεγος που ζητιάνευε δολάρια στον αυτοκινητόδρομο του Columbus, στο Οχάιο. O Ted κρατούσε μια πινακίδα κάθε φορά που προσέγγιζε τα τζάμια των οδηγών στην οποία έγραφε ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές αλλά ο θεός ακόμη δεν του στέρησε το δώρο της φωνής.

Ένας δημοσιογράφος που τον ανακάλυψε στους δρόμους, του ζήτησε να θυμηθεί τη ραδιοφωνική του καριέρα, πριν δηλαδή πέσει στα ναρκωτικά και ενώ είχε ακόμη σπίτι και δουλειά.

Ο Ted ανάγκαστηκε να βγάλει στον αέρα τη βελούδινη ραδιοφωνική του φωνή για να κερδίσει επάξια το δολάριο του και αυτό ήταν.

Ο άστεγος Ted Williams έγινε viral video στο ίντερνετ, τα media ενδιάφερθηκαν για την ιστορία του και εκείνος έζησε το αμερικανικό όνειρο καθώς οι προτάσεις δουλειάς έπεσαν βροχή.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τού προσέφεραν μια θέση εκφωνητή πλήρους απασχόλησης και προθυμοποιήθηκαν να τον στεγάσουν σε ένα ζεστό σπίτι.


Άντρας έζησε στην AOL για δύο μήνες



O Eric Simons αφού εργάστηκε για τέσσερις μήνες στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου ΑΟL συμμετέχοντας στη δημιουργία ενός προγράμματος, είδε ότι τελικά δεν θα ήταν κι άσχημη ιδέα να παρατείνει τη διαμονή του στο κτίριο. Στην απόφαση του τον διευκόλυνε και το γεγονός ότι το πάσο εισόδου στο κτίριο εξακολουθούσε να δουλεύει...

Για κάποιον μάλιστα που δεν είχε χρήματα να ζήσει μόνος του και που δεν είχε πρόβλημα να κοιμάται σε ξένους καναπέδες, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας με το γυμναστήριο και τα ντους μάλλον ήταν και πολύ καλύτερες από ό,τι είχε ονειρευτεί.

Το όνειρο του ωστόσο έμεινε στη μέση καθώς έπειτα από δύο μήνες άνδρας της ασφάλειας που πήγε να εργαστεί μια ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο βρήκε τον Eric και τον πέταξε έξω κακήν κακώς. Τουλάχιστον δεν κάλεσε την αστυνομία...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Πες μου πώς περπατάς να σου πω τι οργασμό έχεις


Ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα ίσως τελικά να αποκαλύπτει περισσότερα μυστικά απ' όσα νομίζαμε μέχρι σήμερα. Βέλγοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το γυναικείο βάδισμα σχετίζεται με το είδος του οργασμού που έχει μια γυναίκα.

Σε έρευνα που έγινε στο καθολικό πανεπιστήμιο του Λουβέν από το Ινστιτούτο Οικογενειακών Υποθέσεων και Σεξουαλικότητας, και η οποία αναδημοσιεύτηκε στα ΝΕΑ, οι ερευνητές κατάφεραν, με αρκετά μεγάλο ποσοστό ακρίβειας, να συμπεράνουν ποιες γυναίκες έχουν συχνά οργασμούς ως αποτέλεσμα κολπικής διείσδυσης.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 16 γυναικών που αφού συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο σχετικά με τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές, στη συνέχεια βιντεοσκοπήθηκαν την ώρα που περπατούσαν μια μικρή απόσταση. Τα βίντεο στη συνέχεια εξετάστηκαν και μελετήθηκαν από την ομάδα των ερευνητών.

Τα ευρήματα δείχνουν, ότι ο βηματισμός αλλά και το λίκνισμα της λεκάνης είναι μεγαλύτερα σε γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό σε σχέση με όσες δεν κάνουν συχνά σεξ ή έχουν κλειτοριδικό οργασμό.

Όπως εκτιμούν μάλιστα οι ερευνητές, αυτό συμβαίνει αφενός διότι όσες βιώνουν κολπικό οργασμό νιώθουν καλά με το σώμα τους κι αφετέρου γιατί οι μύες της λεκάνης τους έχουν αποκτήσει ελαστικότητα.

«Η έρευνα απέδειξε την σχέση μεταξύ κολπικού οργασμού και του τρόπου που περπατάει μια γυναίκα. Έτσι λοιπόν ένας πεπειραμένος σεξολόγος μπορεί να καταλάβει πολλά για τη σεξουαλικότητα της γυναίκας από το βάδισμα της», σχολιάζουν οι ερευνητές . «Ακόμα όμως και ένας απλός άνθρωπος μπορεί να συμπεράνει ότι μια γυναίκα έχει βιώσει κολπικό οργασμό, όταν αυτή έχει ένα άνετο, ενεργητικό, αισθησιακό και ελεύθερο περπάτημα», καταλήγουν οι επιστήμονες. Η γλώσσα του σώματος, φαίνεται τα λέει όλα!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Οι πολιτικοί αρχηγοί με κοντά παντελονάκια. (Φώτο)


Α.Σαμαράς: O ντράμερ που λατρεύει την Πύλο και την ποίηση


Ο Πρόεδρος της ΝΔ κρατά την προσωπική του ζωή, «τον μυστικό Αντώνη» για τους δικούς του ανθρώπους. Μόνο αυτοί μπορούν να βγάλουν προς τα έξω, μία προς μία τις όψεις της προσωπικότητάς του, έτσι όπως αποκαλύπτονται οι φιγούρες της «Μπαμπούσκας», που κρύβει τον θησαυρό βαθιά μέσα της..






Ο Αντώνης Σαμράς δεν είναι ανοιχτό βιβλίο που εύκολα μπορεί να το διαβάσει κανείς. Ο άλλος Αντώνης στον ελεύθερο χρόνο του θα παίζει μπάλα με τον γιο του Κωνσταντίνο, κρατώντας τη θέση του τερματοφύλακα. Θα διαβάζει ποίηση, που είναι ο αγαπημένος τρόπος ξεκούρασής του, θα είναι στο ταβερνάκι του « Βασίλη» και θα τρώει παρέα με την Γεωργία, θα είναι μέσα στη βάρκα του φίλου του, ψαρά από την Πύλο και θα ανοίγονται για ψάρεμα μέχρι το νησάκι Σφακτηρία

Α.Τσίπρας: Εξω απο συμβάσεις και κανόνες




Δεν βάζει στο κρασί του νερό. Τα καλούπια που προσπάθησαν να του βάλουν οι Μικρασιάτες γονείς του δεν ήταν για αυτόν. Απο τα μαθητικά του χρόνια εκδήλωσε την αγάπη του για την ιδεολογία και τις πρακτικές της Αριστεράς.Την ίδια περίοδο γνώρισε και τη γυναίκα του την 38 χρονη ηλεκτρολόγο μηχανικό Μπέτυ Μπαζιάνα. Ανατρεπτική και η σχέση του μαζί της, καθώς προτίμησαν αντί του «νυφικού» το Σύμφωνο Σύμφωνο Συμβίωσης. Έχουν αποκτήσει μαζί τον 2,5 ετών Παύλο, ενώ μια βδομάδα μετά της εκλογές της 17ης Ιουνίου έρχεται και το δεύτερο αγοράκι τους.



Το έθνικ στοιχείο που αποπνέει η Αθήνα κι η ομορφιά του δεν έπαψε ποτέ να ακολουθεί την καθημερινότητα του κ. Τσίπρα Ετσι τα μπαράκια που παίζουν τζαζ και ροκ αποτελούν ακόμα την καθημερινότητά του.Σε ένα απο αυτά εκεί στο Μεταξουργείο γνώρισε και τον Γρηγόρη Ψαριανό.


Ευ.Βενιζέλος: Το «παιδί θαύμα» που ήταν πάντα για τα δύσκολα


Αποτελεί εγγύηση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει και στο ΠΑΣΟΚ. Εύστροφος, ρήτορας αλλά και παιδί θαύμα ήταν οι χαρακτηρισμοί που ακολουθούσαν τον Βενιζέλο στα μαθητικά του χρόνια. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος με καταγωγή από την Εύβοια την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ιδιαίτερη πατρίδα του κατά την πρόσφατη ομιλία του που πραγματοποίησε εκεί.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »