Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Το "καυτό" ημερολόγιο της Μπαρτσελόνα!


Το επίσημο φαν κλαμπ της Μπαρτσελόνα στην Ιταλία παρουσίασε το νέο του "μπλαουγκράνα" ημερολόγιο, στο οποίο δύο σέξι μοντέλα "βάζουν φωτιά" σε Καταλανούς και όχι μόνο..

Mετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι με την πρώτη έκδοση, η "Penya Lombarda FCB", που αποτελεί τον επίσημο σύνδεσμο φίλων της Μπαρτσελόνα με έδρα την Ιταλία, αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση και δεύτερου ημερολογίου σε χρώματα... μπλαουγκράνα.

Πρωταγωνίστριες σε αυτό το φουλ σέξι ημερολόγιο είναι η πρώην σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι (μία από τις πολλές...). Ντενίζ Ακουισταπάτσε η οποία έχει πάρει και τον τίτλο ομορφιάς "Miss Penya Lombarda" καθώς και η Ντίντι Φουμαγκάλι, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά της ιταλικής μόδας.

Όπως έγινε γνωστό, το ξεχωριστό αυτό ημερολόγιο έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα (το ένα στο Λέκο και το άλλο στο Μπέργκαμο) για τη μάχη κατά της λευχαιμίας και άλλων σπάνιων ασθενειών.

Να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων της Μπαρτσελόνα είχε συνεργασία με την εταιρία "Volley World" η οποία με τη σειρά της έχει συνεργασία με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του καταλανικού συλλόγου.

Το "hot" ημερολόγιο της Μπάρτσα για το 2013


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου