Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Απίστευτο! Αμερικανική σειρά προέβλεψε το χτύπημα στην Βοστώνη! (Βίντεο)Tι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες αθώων πολιτώ; Ανιχνευτές στις οροφές, εκπαιδευμένα σκυλιά για βομβιστική επίθεση με ταυτόχρονη άσκηση ίδιου σεναρίου και Αμερικάνικο σήριαλ να προβλέπει ένα μήνα πριν το ακριβές γεγονός!


Η Fox απέσυρε από τα site της ένα πρόσφατο επεισόδιο της κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων "Family Guy" το οποίο περιγράφει επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης και όπως ανακοινώθηκε δεν πρόκειται να το προβάλει ποτέ ξανά. Εκπρόσωπος της Fox είπε ότι το επεισόδιο αποσύρθηκε από το Fox.com και το Hulu.com.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 17 Μαρτίου ο πρωταγωνιστής Πήτερ Γκρίφιν, ερωτάται από τον αθλητικό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της τηλεόρασης Μπομπ Κόστας για την επίδοσή του στον Μαραθώνιο.

Κάνοντας φλασμπακ βλέπουμε τον Πήτερ να πατάει δρομείς με το αυτοκίνητό του.

"Σου το λέω Μπομπ. Απλά μπήκα στο αυτοκίνητό μου και άρχισα να οδηγώ", λέει ο Γκρίφιν. Και συνεχίζει: "Και όταν είδα έναν τύπο μπροστά μου, απλά τον σκότωσα".

Αργότερα ο Πήτερ γίνεται φίλος με έναν τρομοκράτη ο οποίος σχεδιάζει να ανατινάξει μια γέφυρα. Όταν ο Πήτερ καλεί από το κινητό του τον αριθμό που του έχει δώσει ο φίλος του ακούγονται εκρήξεις και κραυγές.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου