Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αυτοί είναι οι σχιζοφρενείς bodybuilders-δολοφόνοι βρεφών του Ασαντ! (Εικόνες)


Φουλ στα στεροειδή και με τατού του Σύριου προέδρου στα μπράτσα τους, τα μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης Shahiba (που σημαίνει φαντάσματα) λυμαίνονται πόλεις και χωριά κόβοντας τον λαιμό βρεφών μπροστά στις μητέρες του και ξεκληρίζοντας ολόκληρα χωριά.

Ο Άριν Αλ Ασάντ, που βλέπετε στις φωτό να ποζάρει περήφανος για τα μπράτσα του και το τατού του Μπασάρ Ασάντ, φημολογείται ότι είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα των Ghosts, των παρανοϊκών δολοφόνων με τα AK-47 και τις μασέτες που λυμαίνονται πόλεις και χωριά. Πάντα με στόχο να κρατήσουν τον πρόεδρο-ανεπίσημο χρηματοδότη τους στην εξουσία.


Ουσιαστικά, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, ο Ασάντ τους πληρώνει 161 ευρώ την μέρα -ένα εξωφρενικό για τα δεδομένα της Συρίας ποσό- με στόχο να κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά (βλέπε σφαγές οικογενειών) χωρίς να ανακατεύεται επίσημα ο στρατός.


Σύμφωνα με Σύριο αξιωματούχο «Αποστολή τους είναι να τρομοκρατούν τον άμαχο πληθυσμό και να διεξάγουν εθνικές εκκαθαρίσεις».



Πιο πρόσφατο «κατόρθωμά» τους η σφαγή 108 άμαχων στην Χούλα πριν από δυο εβδομάδες, 49 εκ των οποίων ήταν παιδιά. Καθώς επίσης και οι 12 εργάτες και οι 78 χωρικοί στο Κουαμπίρ που ξεκληρίστικαν πριν από μερικές μέρες.


Σύμφωνα με τον Μουσάμπ Αζάουι, διευθυντή του Syrian Network for Human Rights στο Λονδίνο «Είναι σαν τέρατα. Έχουν τεράστιους μυς, μεγάλες κοιλιές και μούσια. Έχουν πάρει τόσο στεροειδή που αναγκάζεσαι να τους μιλάς σαν να είναι μικρά παιδιά για να σε καταλάβουν».

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου