Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμός hot dog! (Βίντεο)


Όταν η ανταγωνιστική ταχυφαγία δίνει τροφή για σκέψη! Τι σου κάνει ένα μάτσο hot dog...
Ο Joey «Jaws» Chesnut, πέντε φορές πρωταθλητής του Nathan's July 4th Hot Dog Eating Contest, υπερασπίζεται σήμερα τον τίτλο του. Με νίκη, θα ισοφαρίσει τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη του «σπορ» και μύθο πλέον της ταχυφαγίας Takeru Kobayashi, τον άνθρωπο που έβαλε στον χάρτη των αθλημάτων την «ανταγωνιστική διατροφή»...


Όταν το καταβρόχθισμα και η «γουρουνιά» μετατρέπονται σε... γραμμή παραγωγής, τα αμερικάνικα σπορ γιορτάζουν! Ο Chesnut, με «ρεκόρ» εξαφάνισης 68 hot dog σε 12 λεπτά, είναι το βαρύ πυροβολικό του σπορ, ο Messi της μασαμπούκας. Κι εκεί που αναρωτιέσαι αν πρόκειται πράγματι για αθλητή, έρχεται το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN να αναμεταδώσει τον διαγωνισμό στον αέρα και να αφήσει πίσω του κάθε αμφισβήτηση: αφού το δείχνει κι η τηλεόραση σπορ πρέπει να 'ναι!


Για να μην τα πολυλέμε, αν ως άθλημα θεωρήσουμε την ατομική φυσική υπεροχή (το μπάσκετ έχει ψηλούς ανθρώπους, το football έχει τεράστιους ανθρώπους κ.λπ.), τότε η ανταγωνιστική ταχυφαγία πληρεί τους όρους: ο αθλητής πρέπει να έχει τεράστιο στομάχι και μάλιστα να το γυμνάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με αυτό υπόψη, δες το βίντεο και... προβληματίσου!


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου