Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Προετοιμάζεται παγκόσμια επίθεση στο Χριστιανισμό


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το στρατιωτικό τουρκικό παρακράτος, με τη γνωστή εθνικιστική οργάνωση «Εργκένεκον» που σχεδίαζε να ανατρέψει τον Ερντογάν και να ανεβάσει στρατιωτική χούντα στην Τουρκία εμπλέκεται άμεσα στη σκοτεινή υπόθεση του «Ευαγγελίου του Βαρνάβα», το οποίο σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, ζήτησε ήδη το Βατικανό για να το μελετήσει και να διαπιστώσει τη γνησιότητά του ή όχι.

Μετά τις πρώτες δύο αναρτήσεις Σαββάτου και Κυριακής για το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» που κατά τους Τούρκους και Ιρανούς γλωσσολόγους και αρχαιολόγους καταρρίπτει την ιστορία του Χριστιανισμού όπως τη γνωρίζουμε, έχει δημιουργήσει σάλο στο εξωτερικό και ήδη εφημερίδες και ηλεκτρονικές εκδόσεις ασχολούνται με το θέμα αυτό αναζητώντας πού βρίσκεται η αλήθεια για το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» που κατά τους σκληρούς Ισλαμιστές ανατρέπει δήθεν τη χριστιανική ιστορία.

Πάντως, τρεις Τούρκοι αξιωματικοί, ο λοχαγός Μουζαφέρ Τεκίν, ο ταξίαρχος Γκαλίπ Μεντί και ο υποστράτηγος Βελί Κιουτσούκ που έχουν συλληφθεί για τη συμμετοχή τους στην φασιστική τουρκική οργάνωση «Εργκένεκον», εμπλέκονται άμεσα στην κλοπή του Ευαγγελίου από εκκλησία της Κατεχόμενης Κύπρου.

Οι Τούρκοι εθνικιστές-Κεμαλιστές ήθελαν να αποκτήσουν πρώτοι αυτοί το Ευαγγέλιο –και το κατάφεραν- πριν φθάσει στα χέρια των Ισλαμιστών, γιατί πιθανή κατάρρευση της ιστορίας του Χριστιανισμού θα δικαίωνε απόλυτα το Ισλάμ και θα χάλαγε τα σκοτεινά στρατιωτικά τους σχέδια που ουσιαστικά είχαν στόχο να πνίξουν το Ισλαμικό κίνημα στην Τουρκία (καθαιρώντας τον Ερντογάν) και να επαναφέρουν το σκληρό Κεμαλισμό. Τελικά όμως, οι τουρκικές αρχές βρήκαν πού είχαν κρύψει οι εθνικιστές στα έγκατα του εθνικού μουσείου της Άγκυρας το Ευαγγέλιο και έτσι τα σχέδια των εθνικιστών-κεμαλιστών ανατράπηκαν.

Πάντως, η υπόθεση αυτή θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ήδη παρεμβαίνει το Βατικανό. Αναμένεται η δημοσίευση της μετάφρασης του Ευαγγελίου από την Αραμαϊκή γλώσσα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Τούρκοι βρήκαν «Ευαγγέλιο» που γκρεμίζει το Χριστιανισμό
Το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» όπλο του Ισλάμ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου