Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο κλέφτης Νέλσον και το iPhone που τον πρόδωσε!



Σκέψου το λίγο καλύτερα πριν πάρεις στα χέρια σου ένα ξένο iPhone. Γιατί μπορεί να γίνεις ο περίγελος του internet.

Η ιστορία είναι αρκετά απλή αλλά επική. Η Katy McCaffrey ταξίδευε τον περασμένο Απρίλιο στο κρουαζιερόπλοιο Disney Wonder. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάποιος έκλεψε το iPhone της. Η γυναίκα περίμενε να μην ξαναβρεί ποτέ το κλεμμένο της κινητό. Μέχρι που νέες φωτογραφίες από το κινητό της άρχισαν να εμφανίζονται στο iCloud της.

Κάθε iPhone βλέπεις έχει τη δυνατότητα να είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τον ιδιοκτήτη του και τους online λογαριασμούς του στην Apple. Έτσι, με μια υπηρεσία που λέγεται Photostream, κάθε φωτογραφία που βγαίνει με το κινητό, εμφανίζεται online στον λογαριασμό σου την επόμενη φορά που θα συνδεθεί το κινητό στο internet.

Έτσι, αφού η Katy επέστρεψε από την κρουαζιέρα της, ανακάλυψε νέες φωτογραφίες από το κινητό της, τις οποίες είχε τραβήξει ο κλέφτης. Ένας υπάλληλος του κρουαζιερόπλοιου με το όνομα Nelson.
Η Katy αποφάσισε όχι μόνο να ειδοποιήσει την πλοιοκτήτρια εταιρεία για να πάρει πίσω το κινητό της αλλά και να γελοιοποιήσει τον Nelson, ανεβάζοντας στο facebook ένα album με τις φωτογραφίες που έβγαλε ο Nelson με το κλεμμένο της κινητό (ω ναι, θα τις δεις όλες παρακάτω).

Η εταιρεία, μόλις πήρε χαμπάρι την τρομερή δυσφήμιση που γίνεται για το πλοίο της, φρόντισε όχι μόνο να επιστρέψει το κινητό στην Katy αλλά και να θέσει τον Nelson σε διαθεσιμότητα μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση.

Τέλος καλό για την Katy αλλά όχι και για τον Nelson ο οποίος ρεζιλεύτηκε και τρολαρίστηκε πανηγυρικά όπως θα δεις σε κάθε μία φωτό. Τις παραθέτω όλες μαζί με το σχόλιο της Katy..

 This is Nelson. Nelson has my stolen iPhone. 

 This is Nelson's girlfriend.
  Apparently she works at the spa 

 Nelson likes to take photos of buildings in Mexico with stolen phones. 

 ...and his super cool friends. 

 These are some of Nelson's friends and crewmates on board the Disney Wonder. 

 Here are some more of his friends... 

 ...gosh they look a cool group of folks... 

 ...very chill. 

 Here's a bird Nelson needed a photo of. 

 Nelson also likes to party! And who's that? Why that's the co captain of the Disney Wonder! Sure looks like they had a swell time. 

 Uh oh. Nelson's girlfriend does not look happy with him. I understand the feeling. 

 Maybe she saw him pose with these two pirate hookers on board the Disney Wonder. No denying it Nelson, that's your name tag, isn't it? 

 I guess she got over it though... 

 ...and went on to celebrate with him and the rest of the Disney Wonder castmembers and my stolen phone.

 Cheers to you Nelson! 

 And cheers to you Disney Wonder whom Nelson loves enough to photo-document his entire life with, using my stolen phone.
 
Nelson.. ωραίος ρε..

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου