Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τα 11 τατουάζ της Κατερίνας Τσάβαλου!

Είναι ηθοποιός, απίστευτα sexy και όπως ανακαλύψαμε tattoo lover. Ο λόγος για την Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για το περιοδικό Inked και μίλησε για τα 11 girly τατουάζ που διηγούνται...την ιστορία της ζωής της.



«Πιστεύω ότι όποιος ξεκινήσει να κάνει tattoo, ερωτεύεται όλη τη διαδικασία. (...) Γενικά είμαι άρρωστη με τα tattoos. Τα γουστάρω πολύ, τα αγαπώ και θέλω να κάνω πολύ περισσότερα. Δεν συμφωνώ καθόλου με όσους τα χαρακτηρίζουν παιδική επιπολαιότητα. Κάθε tattoo είναι ξεχωριστό και για κάθε άνθρωπο συμβολίζει κάτι ιδιαίτερο. Ο καθένας μας έχει πονέσει – λίγο ή πολύ – για να αποκτήσει το δικό του κομμάτι» λέει στο περιοδικό η Κατερίνα Τσάβαλου




Η ηθοποιός μίλησε και για τους ηθοποιούς που θα ήθελε να παίξει μαζί τους σε μια ταινία. «Αν είχα τέτοια δυνατότητα τότε θα έλεγα σίγουρα τον Τζόνι Ντεπ και τον Τζουντ Λο! Από Έλληνες είναι αρκετοί, αλλά θα σου έλεγα με βεβαιότητα πως θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά με την Μπέτυ Λιβανού γιατί ήταν η πρώτη μεγάλη ηθοποιός, με την οποία συνεργάστηκα...»



Όσο για τα σχέδια της για το μέλλον; «Προτιμώ τα όνειρα. Κάποια είναι εντελώς προσωπικά και κάποια επαγγελματικά. Όπως, για παράδειγμα, ότι θέλω να κάνω δουλειές, για τις οποίες θα είμαι περήφανη. Επίσης θα ήθελα να ζω σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Αυτά τα όνειρα μου αρέσουν! Τα όμορφα όνειρα».

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου