Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Jeffry Life: Ο 73 ετών παππούς με σώμα... 20άρη! (Εικόνες)


Ο Τζέφρι Λάιφ έχει κορμί που θα μπορούσαν να ζηλέψουν ακόμα και εικοσάρηδες. Είναι 73 ετών και ξοδεύει τις περισσότερες ώρες του στο γυμναστήριο, προκειμένου να διατηρήσει το καλογραμμωμένο του κορμί.

Η γυμναστική δεν ήταν πάντα τρόπος ζωής για τον ίδιο, αλλά άλλαξε στην ηλικία των 60 ετών, όταν αποφάσισε να αφήσει τον καθιστικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε μέχρι τότε.

Η καθημερινή άσκηση, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή που ακολούθησε, έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα.

Μέχρι τα εξήντα, ο Δρ. Λάιφ βίωνε τη φρικτή πραγματικότητα του γήρατος σε όλο της το μεγαλείο: υπέρβαρος, αγύμναστος, οριακή περίπτωση διαβητικού. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να επιφέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή του: ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, έχασε πολύ περιττό βάρος, βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση, αλλά μέχρι εκεί, καθότι η ηλικία του δεν του επέτρεπε περαιτέρω ανάπτυξη του μυϊκού του συστήματος.

Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως ανδρόπαυση και συνδέεται με τη – φυσική κατά τη γήρανση – σταδιακή μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στον οργανισμό, πράγμα που τον ώθησε να ξεκινήσει ειδική θεραπεία με χορήγηση τεστοστερόνης, συνοδευόμενη πάντα από δίαιτα και σκληρή γυμναστική.

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε, παρά τους κινδύνους τους οποίους επισημαίνουν οι γιατροί αναφορικά με τις επιπτώσεις της χορήγησης τεστοστερόνης στον οργανισμό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου