Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Claudia Parini: Από τη Μίλαν... στο Playboy!


Η Κλαούντια Παρίνι εκδιώχθηκε από τη Μίλαν, όμως κατάφερε σύντομα να κάνει όλη την Ιταλία να μάθει το όνομά της φωτογραφιζόμενη γυμνή για το Playboy.

Οι Ιταλοί χρησιμοποιούν την έκφραση "Esci dalla porta, rientri dalla finestra" ("Βγαίνεις από την πόρτα, ξαναμπαίνεις από το παράθυρο) όταν θέλουν να αναφερθούν σε κάποιον που καταφέρνει χάρη στην επιμονή του να βρει αργά ή γρήγορα το δρόμο του, και φαίνεται πως αυτή η ρήση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Κλαούντια Παρίνι.

Και αυτό γιατί η 20άχρονη ξανθιά καλλονή από τη Μπρέσια κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος και να βρεθεί από την απόρριψη στην αναγνώριση.

Η απόρριψη για αυτήν δεν ήρθε μάλιστα από κάποιον τυχαίο εργοδότη αλλά από ολόκληρη... Μίλαν, σύλλογο στον οποίο η Παρίνι εργαζόταν μέχρι πρότινος ούσα μία από τις ταξιθέτριες στο "Σαν Σίρο" (αλλά και ξεναγός στην πόλη του Μιλάνου για λογαριασμό ξένων συλλόγων που ερχόντουσαν για να παίξουν με τους "ροσονέρι").


Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της ήταν αρκετό για να της δώσει τη θέση, όχι όμως και να την κρατήσει σε αυτήν όταν την "τσάκωσαν" κάποια ημέρα να προσπαθεί να μπει στο γκαράζ του σταδίου, σε μία ζώνη δηλαδή που δεν είχε εξουσιοδότηση...

Αυτό το ατόπημα δεν της συγχωρήθηκε και απομακρύνθηκε από το πόστο της με συνοπτικές διαδικασίες, όμως το γεγονός αυτό δεν φάνηκε να λυγίζει την όμορφη Κλαούντια.

Το επόμενο βήμα της μετά τη Μίλαν ήταν να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή "Uomini e Donne", ενώ στη συνέχεια έγινε ευρέως γνωστή στο ιταλικό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, μέσω άκρως αισθησιακής φωτογράφησης για το διασημότερο ερωτικό περιοδικό στον κόσμο, το Playboy!

Όλοι περιμένουν το επόμενο βήμα της στη χώρο της show-biz, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν ξεχνάει την πρώτη της αγάπη, το ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στις υπηρεσίες της Νοβάρα (Serie B), στην οποία έχει το ρόλο της ταξιθέτριας στο γήπεδο.

Η "καυτή" φωτογράφηση της Κλαούντια Παρίνι


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου