Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σκότωναν ανθρώπους για να τρώνε τον εγκέφαλο και τα γεννητικά όργανα!


Πάνω από χίλια μέλη αριθμεί μία αίρεση η οποία προτιμά να σκοτώνει ανθρώπους για να τους τρώει!

Πρόκειται για μία αίρεση στην Παπούα-Νέα Γουινέα, τα μέλη της οποίας, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η αγγλόφωνη εφημερίδα The National, κατηγορούνται ότι σκότωσαν τουλάχιστον επτά ανθρώπους για να φάνε τον εγκέφαλό τους και να μαγειρέψουν μια σούπα με τα γεννητικά όργανά τους.

Η Αστυνομία η οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση, έχει συλλάβει μέχρι στιγμής 29 άτομα από τα οποία οι οχτώ είναι γυναίκες, με την κατηγορία της δολοφονίας και του κανιβαλισμού. Οι πληροφορίες σύμφωνα κιόλας με τις καταγγελίες των κατοίκων, λένε πως πρόκειται για μάγους οι οποίοι παρασύρουν ανθρώπους.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι της Παπούας-Νέας Γουινέας οι οποίοι συμβουλεύονται μάγους για να τους λύσουν από συναισθηματικά, οικονομικά, μέχρι και προβλήματα υγείας με τις υπηρεσίες τους να κοστίζουν περίπου στα 387 ευρώ, ένα γουρούνι και ένα σακί με ρύζι.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα, τα μέλη της ομάδας σκότωσαν επτά ανθρώπους από τις αρχές Απριλίου, χρησιμοποιώντας μαχαίρια που, όπως πιστεύουν, έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. «Φάγαμε το μυαλό και φέραμε άλλα μέλη του σώματός τους, όπως το συκώτι, την καρδία, το πέος και άλλα, στο οσμάν (σ.σ. το σπίτι όπου κατοικούν οι άνδρες του χωριού) για να ετοιμάσουν οι μάγειρές μας ισχυρούς ζωμούς», εξήγησε ένας από τους συλληφθέντες.

Η Παπούα-Νέα Γουινέα βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και συνορεύει με την Ιριάν Τζάγια, την ινδονησιακή Παπούα. Πρόκειται για ένα ορεινό κράτος, πλούσιο σε φυσικούς πόρους, με έξι εκατομμύρια κατοίκους που μιλούν 800 διαφορετικές γλώσσες.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου