Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Τομ Κρουζ είναι ο... διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ!


Η νέα έρευνα της Τζέισον Ρέιτμαν αποκαλύπτει ότι, μετά από 30 χρόνια στην Σαεντολογία, ο Τομ Κρουζ έχει φτάσει σε εκείνο το επίπεδο διαφωτισμού που μπορεί να κινεί αντικείμενα με την σκέψη του και να ξέρει τι ακριβώς σκέφτονται οι γύρω του. Εκτός, προφανώς, από την Κέιτι.

Τα περί τηλεκινητικών και τηλεπαθητικών ικανοτήτων του σταρ του Mission Impossible είναι -προφανώς- αυτό που πιστεύουν για εκείνον τα μέλη της Σαεντολογίας που μίλησαν στην ερευνήτρια.

Βλέπετε ο Τομ, που είναι μέλος της εκκλησίας εδώ και 30 χρόνια, έχει φτάσει στο επίπεδο γνωστό
ως Operating Thetan (OT). Κάτι που του επιτρέπει «Να έχει πλήρη έλεγχο του εαυτού του και του περιβάλλοντός του. Να μπορεί δηλαδή να κινεί άψυχα αντικείμενα με το μυαλό του, να εγκαταλείπει το σώμα του όταν το επιθυμεί. Και να επικοινωνεί τηλεπαθητικά -ή και να ελέγχει την συμπεριφορά- ανθρώπων και ζώων».

Στα πλαίσια της ίδιας έρευνας η Ρέιτμαν αποκαλύπτει πόσο προσεκτικά προσέγγισαν οι Σαεντολόγοι τον Κρουζ, παρέχοντάς του μαθήματα με ειδικό δάσκαλο (επειδή, λόγω δυσλεξίας, δεν μπορούσε να διαβάσει εύκολα το τυπωμένο υλικό) και κάνοντάς του πολυτελή δώρα.

Ξεκινώντας από μια σειρά από επινικελωμένες μηχανές μεγάλου κυβισμού και ένα πούλμαν Silver Screen αξίας 1 εκ. δολαρίων (το τελευταίο απόκτημα, με το οποίο έφτασε χθες στο set του Oblivion) μέχρι μια πένα φτιαγμένη από ένα γιγάντιο ευκάλυπτο που βρισκόταν στο αρχηγείο των Σαεντολόγων.
Αν και, το πιο εντυπωσιακό, παραμένει ένα υπόστεγο αεροσκαφών, μέσα στο οποίο υπήρχε γραφείο για τον Κρουζ, «ντυμένο» όλο με βελούδο.

Όσον αφορά την γνωστή παροιμία με τον γάιδαρο και τα δόντια, βρίσκει και αυτή μια χαρά εφαρμογή εδώ, καθώς μόλις παρέλαβε ο Τομ το πούλμαν, ζήτησε να προστεθεί ένα ντουλάπι στην είσοδο, ώστε οι καλεσμένοι να τοποθετούν τα παπούτσια τους, για να μην λερώνουν το χαλί, με το οποίο είναι στρωμένος ο διάδρομος.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου