Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η ενδεκάδα των πιο άρρωστων ιστοριών του 2012!

Η ενδεκάδα των πιο άρρωστων ιστοριών του 2012!

1. Ο κανίβαλος και ο φαγωμένος πατέρας που βρέθηκε...

Αφορμή ώστε η ιστοσελίδα globalgrind.com να ψάξει και να βρει τις δέκα πιο άρρωστες ιστορίες του 2012, στάθηκε το περιστατικό κανιβαλισμού που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι πριν από δύο εβδομάδες. Ο ηλικίας 31 ετών Ρούντι Γιουτζίν συνάντησε σε κεντρική λεωφόρο της πόλης τον πολύ άτυχο όπως αποδείχθηκε, Ρόναλντ Πόπο. Ο 65χρονος Πόπο, άστεγος επί σειρά ετών (λένε ότι είχε σπάσει κάθε ρεκόρ ζώντας στους δρόμους για περίπου 30 χρόνια), δέχθηκε επίθεση από τον Γιουτζίν τον οποίο δεν μπόρεσε να «κοντρολάρει».

Ο θύτης, ο οποίος όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικές αρχές νωρίτερα είχε κάνει χρήση ενός καινούριου και πολύ επικίνδυνου ναρκωτικού ονόματι bath salts, επιτέθηκε στο θύμα και αφού κατάφερε να τον ρίξει στο έδαφος, τον έγδυσε και έβγαλε και ο ίδιος τα ρούχα του. Η συνέχεια τουλάχιστον τραγική. Ο Γιουτζίν άρχισε να τρώει τη σάρκα του Πόπο και παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί και φτάσει στο σημείο, αφαίρεσε το 75% του προσώπου του Πόπο. Σταμάτησε μόνο όταν οι σφαίρες αστυνομικού τον έριξαν στο έδαφος νεκρό. Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μαϊάμι. Το φοβερό, ωστόσο, είναι ότι η αδελφή του έμαθε πως ζει ενώ τον θεωρούσε νεκρό εδώ και πολλά χρόνια, ενώ για την ύπαρξή του έμαθε και η κόρη του, η οποία δεν τον είχε γνωρίσει ποτέ, καθώς την εγκατέλειψε σε ηλικία μόλις 2 ετών...


2. Νεκρανάσταση

argentina couple

Ισως η πιο γνωστή στους Ελληνες ιστορία από τις δέκα. Τον περασμένο Απρίλιο, ένα νεαρό ζευγάρι από την Αργεντινή έζησε ένα δραματικό δωδεκάωρο. Οι γιατροί τούς ανακοίνωσαν ότι το μωράκι που έφερε στη ζωή η Ανάλια δεν μπόρεσε να ζήσει. Πάνω που προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια της, η Ανάλια άκουσε κλάμματα από το νεκροτομείο του μαιευτηρίου και έπειτα από πιέσεις της προς το προσωπικό, ανακάλυψε ότι η μικρή ζούσε! Το κοριτσάκι είναι δύο μηνών σήμερα και χαίρει άκρας υγείας. Οι πέντε γιατροί που επιβεβαίωσαν τον θάνατό του αποχαιρέτησαν το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονταν.




3. Πουλί αρσιβαρίστας ή πουλί μπαμπούσκα;

cocaine

Επίσης τον περασμένο Απρίλιο, ο 23χρονος Ρέι Γουντς κυκλοφορούσε αμέριμνος στους δρόμους της Φιλαδέλφεια, όταν έπειτα από έλεγχο, αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι είχε στην κατοχή του μικροποσότητα μαριχουάνας. Ο Γουντς πήγε στο τμήμα και λογικά θα την γλίτωνε πολύ φτηνά. Ελα όμως που ένας από τους αστυνομικούς παρατήρησε ότι το παντελόνι του είχε ένα περίεργο φούσκωμα. Γδύνωντας τον νεαρό, όσοι βρίσκονταν γύρω του δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Από το... μόριο του τύπου κρεμόταν μια τεράστια σακούλα, η οποία περιείχε 89 μικρότερα σακούλακια. Τί είχαν μέσα. Τίποτα το ιδιαίτερο. Κοκαΐνη και ηρωίνη...




4. Το πρώτο του μπάνιο...

flush my baby

Φαίνεται ότι ο Απρίλιος του 2012 ήταν πολύ περίεργος μήνας. Γιατί και αυτή η ιστορία, τότε έλαβε χώρα... Η πρωταγωνίστριά μας, Κινέζα που ζει στο Πεκίνο, ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα, ωστόσο, προέκυψε όταν γέννησε ενώ καθόταν στη λεκάνη και από αμέλεια πάτησε και το καζανάκι! Ευτυχώς για το μωράκι, η τρύπα της τουλέτας ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να μην τραυματιστεί. Επιστρατεύτηκαν λοιπόν μερικοί υδραυλικοί, τα ξήλωσαν όλα και το άτυχο παιδάκι είδε αυτό που θα έπρεπε να είχε δει υπόπ φυσιολογικές συνθήκες. Το πρώτο φως της μέρας και όχι τα... της μάνας του.




5. Το πρώτο του πάρτι

kill my mom and party

Εκεί στο Μαϊάμι ο κόσμος δεν είναι στα συγκαλά του.... Η μητέρα του 16χρονου Κιτ Ντάραντ, Έμιλι Ρενέτ, τα έχωσε ένα πρωί στον γιο της γιατί ο μικρός είχε βγει την προηγούμενη βραδιά και καθυστέρησε πολύ να επιστρέψει σπίτι. Ο Κιτ δεν τα δέχεται αυτά, οπότε τι πιο φυσιολογικό από το να τη σκοτώσει, να καθαρίσει το σπίτι από τα αίματα, να τη δέσει στο κρεβάτι ρίχνοντας πάνω της απορρυπαντικό για να μην μυρίζει και τέσσερις ημέρες αργότερα, να κάνει πάρτι καλώντας τους συμμαθητές του! Ο νεαρός βέβαια είναι άξιος συγχαρητηρίων, καθώς επί 8 ολόκληρες ημέρες φρόντισε μια χαρά τον τρίχρονο αδελφό του.



6. Από νωρίς στα βάσανα

young mum

Η φυλή Wayuu (αν μπορείτε να το προφέρεται, μαγκιά σας) στην Κολομβία μπορεί να υπερηφανεύεται (;) ότι μέλος της είναι μια από τις μικρότερες μανάδες, αν όχι η μικρότερη, στον κόσμο. Το όνομα της 10χρονης δεν έγινε ποτέ γνωστό, ωστόσο η ιστορία είναι αληθινή. Η κοπέλα λοιπόν έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι κι ενώ ήταν 39 εβδομάδες έγκυος. Οι γιατροί πήραν ρίσκο καθώς η κοπελίτσα εισήχθη στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους και την υπέβαλαν σε καισαρική. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά αργότερα, μάνα και κόρη τα πηγαίνουν μια χαρά από πλευράς υγείας.




7. Πα-Τέρας

little boy

Η συγκεκριμένη ιστορία δεν επιτρέπει ... χαβαλέ και πλάκα. Ενας 32χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έβγαλε βόλτα τον εξάχρονο γιο του και την 4χρονη κόρη του. Κάποια στιγμή ζήτησε από τον πιτσιρικά να τσιμπήσει το μόριό του και όταν ο μικρός αρνήθηκε, αποφάσισε να του επιτεθεί, να δαγκώσει ο ίδιος το μόριο. να το κόψει και να το πετάξει στους θάμνους! Περαστικοί που είχαν δει τι συνέβη, ακινητοποίησαν τον ψυχοπαθή πατέρα και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κατάφεραν να επανατοποθετήσουν το μόριο του μικρού, παραμένει όμως άγνωστο το αν ο μικρός θα μείνει ανίκανος.




8. Μη-τέρα(ς)

arrwsti mana

Η υπερανώμαλη πρωταγωνίστρια της ιστορίας αυτής θα πρέπει να συνάψει σχέση με τον τύπο της προηγούμενης. Μιλάμε για πραγματικό ζώο. Τον Μάιο, λοιπόν, η Μίστι Ατκινσον από την Καλιφόρνια, συνελήφθη σε μοτέλ όπου βρισκόταν με τον 16χρονο γιο της. Εκτός από το ότι η τύπισα έκανε στοματικό έρωτα στο ίδιο της το παιδί, μαγνητοσκοπούσε κιόλας τις πράξεις της.



9. Αν τσακωθείς με Κινέζα, πρόσεχε τα Α@#&*%α σου

chineze guy

Πάλι Απρίλης, πάλι Κίνα. Στα 41 της, η φυσιολογικότατη όπως υποστήριξαν όσοι τη γνώριζαν ότι ήταν μέχρι εκείνη τη μέρα, κυρία, πήγε να πάρει το παιδί της από το σχολείο. Βρήκε ένα μικρό κενό στο πεζοδρόμιο και πάρκαρε το σκούτερ της. Τι το ήθελε ο καψερός ο μαγαζάτορας να βγει έξω και να της κάνει παρατήρηση επειδή έκλεινε την είσοδο του καταστήματος; Η Κινέζα πήρε ανάποδες και αφού τα έχωσε αρκετά στον 42χρονο, τον έπιασε από τους όρχεις (sic). Τούς έσφιξε τόσο δυνατά που ο άνθρωπος λιποθύμησε και λίγη ώρα αργότερα, απεβίωσε στο νοσοκομείο.



10. Πάρτε του πιπίλα

snake

Στις αρχές του έτους, στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Χάιφα, μια μητέρα ετοίμαζε το γάλα του 13 μηνών γιου της που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού. Βγαίνοντας έξω για να τον ταΐσει, υπέστη ισχυρό σοκ. Ο μικρός είχε ένα δηλητηριώδες φίδι στο στόμα του και μάλιστα όταν το έβγαλε, το κεφάλι του κακόμοιρου του φιδιού ήταν παραμορφωμένο. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο μικρός Ιμάντ είχε μόνο έξι δόντια...




11. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής...

horse

Θα κλέψουμε λίγο, καθώς η συγκεκριμένη ιστορία σημειώθηκε το 2009, αλλά η δίκη γίνεται φέτος. Ο Τόμας Λιλ Γουίλσον ήταν φοιτητής κτηνιατρικής όταν πιάστηκε στα πράσα ενώ έκανε σεξ με φοράδα. Η ατάκα του προς τον συμφοιτητή που τον τσάκωσε είναι μνημειώδης: «Χαίρομαι που με έπιασες, χρειάζομαι βοήθεια». Οσο για τη φοράδα; Ξενέρωσε...

Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου