Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ζευγάρι στο Τέξας μοιράζεται το σπίτι του με δύο βουβάλια. (Φώτο)

Wacky: RC Bridges, nicknamed 'The Buffalo Whisperer' and his wife Sherron, share their Texas home with 2,400lbs Wildthing and recent 900lbs arrival Bullet

Ο RC Bridges με το παρατσούκλι «Ο Γητευτής Μπάφαλο» και η σύζυγός του Sherron μοιράζονται το σπίτι τους με δύο βουβάλια , τον Wildthing 7 ετών με βάρος περίπου1.100 κιλά και την Bullet με βάρος λίγο παραπάνω από 400 κιλά.

Ο RC είναι ένας καουμπόι και εκπαιδευτής αλόγων, ο οποίος πέρασε το περισσότερο της ζωής του με τα βουβάλια. Το 2004 έχασε το ένα το μάτι και αναγκάστηκε να πουλήσει το κοπάδι του, εκτός από έναν νεαρό βούβαλο των Wildthing, τον οποίο αποφάσισε να κρατήσει ως κατοικίδιο ζώο.

Η σύζυγό του Sherron , 39, είναι φωτογράφος στο επάγελμα και φτιάχνει παραδοσιακό ρούχα και καπέλα χρησιμοποιώντας τα μαλλιά των ζώων. 

Η Bullet, που είναι 3,5 ετών, δόθηκε στο ζευγάρι από το προηγούμενο ιδιοκτήτη της, γιατί ήταν δύσκολο να ελεγχθεί.Ο ιδιοκτήτης της είπε στον RC πως αν θα μπορούσα να την πιάσει, θα μπορούσα να την πάρει. Ο RC την έπιασε την έβαλε σε ένα ρυμουλκό και την πήγε στο σπίτι τους.

Τα βουβάλια είναι πολύ επικίνδυνα ζώα. Εκτός από τον όγκο τους, τα κέρατα τους, που φτάνουν τα δύο μέτρα μήκος, μπορεί να προκαλέσουν θανατηφόρα χτυπήματα. Τα βουβάλια μπορούν να τρέξουν πολύ γρήγορα, με ταχύτητα μέχρι 40 μίλια/ώρα.

Texas
Texas
Fancy a lift? The animals are part of the family, seen in this picture jumping in the back of the pick-up truck
Texas
TexasTexas
TexasTexasTexas
Texas
Texas
TexasTexasTexasTexas
Texas




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου