Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η Κιβωτός του Νώε έτοιμη... για το τέλος του κόσμου! (Εικόνες)

Η Κιβωτός του Νώε έτοιμη... για το τέλος του κόσμου! [εικόνες]

Ομάδα εκατομμυριούχων αρχιτεκτόνων κατασκεύασε πιστό αντίγραφο της Κιβωτού δίπλα στο κύμα και την επάνδρωσε με δεκάδες είδη ζώων σε μια προσπάθεια να δώσει ελπίδα σε εκείνους που φοβούνται ότι πλησιάζει η μεγάλη καταστροφή.

Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε μια ομάδα αρχιτεκτόνων ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε στο Χονγκ Κονγκ. Το εντυπωσιακό τους δημιούργημα έχει μήκος 137,5 μέτρα και πλάτος 23 μέτρα και είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες αρκεί να περνούν την πόρτα... σε ζευγάρια για την περίπτωση που έρθει ξαφνικά το τέλος του κόσμου!


Η κατασκευάστρια εταιρεία ισχυρίζεται ότι για τον σχεδιασμό ελήφθησαν υπόψη οι περιγραφές των θρησκευτικών κειμηλίων του Χριστιανισμού και οι παρεμβάσεις από τον σύγχρονο κόσμο είναι ελάχιστες (με ποιο εντυπωσιακή την αίθουσα εστιατορίου)...



Οι πολυεκατομμυριούχοι αρχιτέκτονες Τόμας, Γουόλτερ και Ρέιμοντ εισηγήθηκαν μάλιστα πως στο εσωτερικό της Κιβωτού και στον περιβάλλοντα χώρο καλό θα ήταν να τοποθετηθούν 67 ζευγάρια ζώων αλλά και ένα τεράστιο ενυδρείο.



«Στη ζωή μας αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες, εμπόδια και φόβους. Ελπίζουμε η Κιβωτός του Νώε να εμπνεύσει τους ανθρώπους να συνεχίσουν τη μάχη τους και να μην το βάζουν κάτω. Ακόμη και μετά την απόλυτη καταστροφή μπορεί να υπάρξει ελπίδα», λένε χαρακτηριστικά οι εμπνευστές του έργου.


Πηγή






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου