Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο θαυμαστός κόσμος των ρεκόρ Γκίνες

Ο θαυμαστός κόσμος των ρεκόρ ΓκίνεςΤι κάνει ο κόσμος για να πάρει την πρωτιά

Κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Άνθρωποι από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου προσπαθούν κάθε χρόνο με όλες τους τις δυνάμεις να γράψουν το όνομά τους στις «χρυσές» σελίδες του βιβλίου.

Άλλοι τα καταφέρνουν, μερικοί πάλι όχι. Σημασία πάντως έχει η προσπάθεια...

Απολαύστε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα ανθρώπων που το πέτυχαν:




Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες... Όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο αυτός ο Κινέζος άντεξε να έχει πάνω στο σώμα του περίπου 331.000 μέλισσες. Τα έντομα τον κάλυπταν από την κορυφή ως τα νύχια. Η παρουσία τους πάνω του έκαναν τον She Ping βαρύτερο κατά 33 κιλά.



O Thaneshwar Guragai μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες καθώς μπόρεσε  να στηρίξει για σχεδόν 23 δευτερόλεπτα μία μπάλα μπάσκετ πάνω σε οδοντόβουρτσα την οποία είχε τοποθετήσει στο στόμα του.

 
Ο Brian Spotts από το Κολοράντο των ΗΠΑ κατάφερε να ισορροπήσει ταυτόχρονα 439 αβγά πάνω σε ένα δάπεδο.


Έναν γιγαντιαίο καναπέ, μήκους εφτά μέτρων και ύψους 200 εκατοστών, κατασκεύασε ένας εργάτης από την Ιορδανία μέσα μόλις δύο εβδομάδες.

Αυτό το σάντουιτς θρέφει ένα ολόκληρο χωριό και ζυγίζει περίπου 3,2 κιλά. Οι εργάτες στο Μεξικό χρειάστηκαν για να το μετακινήσουν κινούμενο πάγκο…

Ο  Etibar Elchiyev με 50 μεταλλικά κουτάλια μαγνητισμένα στο σώμα του έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα κουτάλια σε ένα ανθρώπινο σώμα στην Τιφλίδα.

Λέγεται Rolf Bucholz και έχει κερδίσει τον τίτλο του άνδρα με τα περισσότερα piercing. 453 στον αριθμό…

Η μεγαλύτερη ομελέτα στον κόσμο μαγειρεύτηκε στην Τουρκία τον Οκτώβριο του 2010. Η ομελέτα τηγανίστηκε σε ένα τεράστιο τηγάνι, με διάμετρο δέκα μέτρων.  Στο μαγείρεμα της συμμετείχαν 65 μάγειρες που έσπασαν 110.010 αυγά μέσα στο γιγάντιο τηγάνι ενώ χρειάστηκαν δυόμισι ώρες για να ψηθεί.

Φορώντας μάσκες και με φιάλες οξυγόνου στην πλάτη, 27 δύτες κατάφεραν να χορέψουν ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα σε πισίνα του Σίδνευ.

Πάνω από 6.400 ζευγάρια από την Ουγγαρία κατέρριψαν το 2007 μπροστά από το κοινοβούλιο της χώρας το ρεκόρ των ταυτόχρονων φιλιών μπαίνοντας στο βιβλίο Γκίνες.

Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου