Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ρώσοι έχουν ανακαλύψει ζωή στην Αφροδίτη από το 1982...??!!


Σε ένα από τα μεγαλύτεραερωτήματα της ανθρωπότητας φαίνεται πως απαντούν Ρώσοι επιστήμονες οι οποίοιυποστηρίζουν πως από το 1982, έχουν απαθανατίσει «αντικείμενα» στην επιφάνειατου πλανήτη Αφροδίτη, που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση.

 Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Russian Solar SystemResearch, Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να «τραβήξουν» φωτογραφίες εξωγήινης ζωήςστη Αφροδίτη από το 1982. Το άρθρο, που υπογράφει ο Leonid Ksanfomaliti απόΔιαστημικό Ερευνητικό Κέντρο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, παρουσιάζει ένααναλυτικό πανοραμικό βίντεο 126 λεπτών.

 «Χωρίς να απορρίψουμε ότι ζωή είναι αδύνατη στην Αφροδίτη, δεδομένου τωνσυνθηκών που επικρατούν στον πλανήτη, με βάση τις εικόνες που ελήφθησανπαρατηρούμε κάποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να υποθέσουμεότι κάποια αντικείμενα που κατεγράφησαν διαθέτουν ιδιότητες έμβιων όντων»,τονίζει ο ερευνητής.

 Επίσης, στο άρθρο αναφέρεται πως έχουν εντοπιστεί τρία αντικείμενα ταοποία είναι μεταξύ 0,1-0,5 μέτρα, τα οποία ήταν συνέχεια σε κίνηση. Αυτό που κάνειεντύπωση στους επιστήμονες είναι η εμφάνιση ενός αντικειμένου που μοιάζει μεσκορπιό, οι κινήσεις του οποίου κατεγράφησαν για 26 λεπτά και μετά χάθηκε.


 πηγή : strangeactivities.blogspot.com
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου