Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Sara Sampaio: Η "καυτή" οπαδός των Νικς!


Οι φανς των NBA έχουν έναν ξεχωριστό λόγο εδώ και λίγες ημέρες να παρακολουθούν από κοντά το άθλημα. Ο λόγος για το σέξι μοντέλο, Σάρα Σαμπάιο, που δεν κρύβει τον έρωτά της για την ομάδα της Νέας Υόρκης!

Η Σάρα Σαμπάιο είναι από την Πορτογαλία όμως το επάγγελμα του μοντέλου την έχει "υποχρεώσει" να γυρίζει σε διάφορα μέρη του κόσμου, και μία από τις πόλεις στις οποίες έχει έντονη επαγγελματική δραστηριότητα είναι η Νέα Υόρκη.

Το γεγονός αυτό την έκανε να ερωτευτεί πολύ σύντομα την εκπρόσωπο της πόλης στον μαγικό κόσμο του NBA, την ομάδα των New York Knicks, με την ίδια να μην χάνει εντός έδρας ματς όποτε της δίνεται η ευκαιρία.

Αυτό έκανε και πριν από μερικές ημέρες, καθώς βρέθηκε στις εξέδρες και υποστήριξε τους Νικς στο επιβλητικό 104-84 επί των πρωταθλητών Χιτ, ενώ το γνωστό μοντέλο της Victoria's Secret έγραψε και στο Twitter υπέρ της ομάδας της αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (στο τέλος του κειμένου).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πέρα από την αγάπη της για τους Νικς, έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό για έναν ακόμα λόγο.

Αυτός είναι η ομοιότητα που έχει με την σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός που της έχει "κολλήσει" το προσωνύμιο "Η Ιρίνα της Πορτογαλίας"...

Η Σάρα Σαμπάιο μέσα από φωτογραφίες



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου