Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Νεαρός ξόδεψε πάνω από 77.000 δολάρια για να γίνει σαν τη Britney Spears!


Μέχρι και φύλο άλλαξε!

O Kody Hays, από νωρίς αντιλήφθηκε τη γυναίκα μέσα του! Όχι όποια κι όποια όμως. Τη Britney Spears! Έτσι αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να τη βγάλει προς τα έξω.  Όλα ξεκίνησαν στην μικρή θρησκόληπτη πόλη στο Οχάιο όπου μεγάλωσε όταν, στα 12 του, εμφανίστηκε σε ένα χορό στο γυμνάσιο φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη latex φόρμα, εμπνευσμένος από αυτήν που φορούσε η Britney στο βιντεοκλίπ της "Oops I did it again", το οποίο και είχε γίνει τεράστια επιτυχία.

Οι γονεία του ανήσυχοι, τι να κάνουν τον έτρεξαν στους γιατρούς όπου για κακή τους τύχη ο μικρός διαγνώστηκε με δυσφορία φυλετικής ταυτότητας και επίσημα πλέον στα 15 του. Έτσι, από νωρίς οι γονείς του, του επέτρεψαν να αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Kara.

Παρόλα αυτά, ο Κοdy δεν θα ησύχαζε αν δεν κατάφερνε να αισθανθεί όπως η Britney. «Πολλοί μου έλεγαν ότι βλέπουν την Britney μέσα μου από όταν ήμουν μικρός και το θεωρούσα το ύψιστο κομπλιμέντο!», δήλωσε. Με το που ενηλικιώθε, έκανε μια 14 ωρη επίπονη εγχείριση αλλαγής φύλου, έβαλε σιλικόνη, έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να  γίνει ηθοποιός. Παρότι οι στόνοι του επαγγελματικά ήταν διαφορετική, φαινόταν να προσδιορίζει την γυναικεία του ταυτότητα μόνο σε συνάρτηση με τη γνωστή τραγουδίστρια. Κάθε αλλαγή της στο στυλ και τα μαλλιά τον έβρισκε σε ετοιμότητα να την ακολουθήσει. Ντυνόταν, φερόταν, βαφόταν όπως εκείνη με αποτέλεσμα να τον φωτογραφίζουν στο δρόμο θεωρώντας πως είναι η Britney.

Η καλύτερη για την Kara όμως ήταν όταν ξύρισε τα μαλλιά της την περίοδο της νευρικής κρίσης της, ή όταν τα έβαψε κόκκινα για της ανάγκες ενός videoclip. Τότε ένιωσε ότι έμοιαζαν ακόμη περισσότερο. Έχοντας ξοδέψει πάνω από 77.110 ευρώ για τις επεμβάσεις, η Kara κατάφερε να μοιάσει αρκετά με την Britney, ωστόσο πιστεύουμε πως μπορούσε και καλύτερα! Η Κara έχει πλέον μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει πάρει το πτυχίο της στις Δημόσιες Σχέσεις. Τι λέει για την ψύχωσή της με τη σταρ; «Μα ήταν πρότυπο! Όλοι ήθελαν να τα φτιάξουν μαζί της. Έχει τέλεια χαρακτηριστικά!Ποιος δεν θα ήθελε να είναι εκείνη;»- Εγώ πάλι είμαι τις άποψης πως υπάρχουν φορές που ούτε καν η ίδια η Britney δεν θέλει να είναι η Britney...


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου