Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

“Άκουσε με Άνγκελα Μέρκελ". Η Ελένη Λουκά τα χώνει στην Μέρκελ μέσω του Skynews σε ζωντανή σύνδεση! Όχι παίζουμε ....(Βίντεο)


Η εκλογική αναμέτρηση στη χώρα μας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.  Δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο έχουν έρθει στην Αθήνα για να καλύψουν τις κρίσιμες ελληνικές εκλογές.

Ο ανταποκριτής του Skynews στο Σύνταγμα, όμως, όταν έγινε η σύνδεση με το δίκτυο για να μεταφέρει τα τελευταία νέα, είχε… συνάντηση με μία, όπως την αποκάλεσε, εξαγριωμένη Ελληνίδα. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Ελένη Λουκά!

Ο δημοσιογράφος πριν προλάβει να πει οτιδήποτε στην κάμερα του Skynews σχετικά με το πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα, είδε μπροστά του την Ελένη Λουκά η οποία ήθελε… απελπισμένα και με τον δικό της τρόπο να στείλει το μήνυμά της στην Άνγκελα Μέρκελ.

“Άκουσε με Άνγκελα Μέρκελ, θηλυκέ Χίτλερ!! Άκουσέ με!! Λέμε όχι στην Μέρκελ, λέμε ΟΧΙ όπως ο Μεταξάς!! Θα νικήσουμε!!!”, άρχισε να φωνάζει η Ελένη Λουκά με τον χαρακτηριστικό της τρόπο και σε παρολίγον… άπταιστα Αγγλικά…

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου