Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σοκαριστικός τρόπος μεταφοράς ανήλικου παιδιού! Φωτογραφία που σοκάρει!


Mία φωτογραφία που πρόκειται να σοκάρει το ευρύ κοινό και ακόμη περισσότερο τις μητέρες, αλλά που απ' ότι φαίνεται δεν προκαλεί καμιά εντύπωση στους Κινέζους, ήρθε στο φώς της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας έναν φαινομενικά αστείο, αλλά πρακτικά πολύ επικίνδυνο τρόπο μεταφοράς ενός ανήλικου παιδιού.

Ένας πατέρας επιβαίνει σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού, χωρίς κράνος, αλλά το σοκαριστικό είναι οτι το παιδί του δεν το έχει μαζί του στο μηχανάκι (πράγμα που έχουμε ξαναδεί και είναι επίσης αρκετά επικίνδυνο) αλλά κυριολεκτικά το «σέρνει» πίσω του μέσα σε ένα καφάσι το οποίο είναι δεμένο στο μηχανάκι του και δεν έχει καν ρόδες, απλώς σέρνεται πάνω στην άσφαλτο με το παιδάκι μέσα.

Ό γελαστός ανεύθυνος πατέρας οδηγάει μέσα στη κίνηση σέρνοντας πίσω το παιδί και όσο αστείο κι αν φαίνεται οπτικά είναι σοκαριστικό στην πράξη. Αν και δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει αφου το συγκεκριμένο γεγονος συμβαίνει στην ίδια χώρα απο την οποία στο παρελθόν κυκλοφόρησε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ένα φορτηγό να περνάει 3-4 φορές πάνω απο ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και ύστερα ο οδηγός να φεύγει ανενόχλητος.

Δείτε λοιπόν τον σουρεαλιστικό τρόπο μεταφοράς του παιδιού στο καφάσι:


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου