Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ χτες και σήμερα

Bond girls. ΄Η αν προτιμάτε καλύτερα, τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ. Ursula Andress, Carole Bouquet, Sophie Marceau, Halle Berry…

Μερικές μόνο από τις αιθέριες υπάρξεις που έπαιξαν κατά καιρούς στο πλευρό του διασημότερου πράκτορα της μεγάλης οθόνης.

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ σας παρουσιάζουμε το χτες και το σήμερα των γυναικών που άφησαν το στίγμα τους στη θρυλική πορεία του κινηματογραφικού ήρωα των µυθιστορημάτων του Ίαν Φλέµινγκ.


Ursula Andress 76 ετών



Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ‘60 υποδύθηκε τη Honey Rider στο «Τζέιµς Μποντ εναντίον δρος Νο» εν έτει 1962, πλάι στον Sean Connery.

Barbara Bach 65 ετών



Το 30χρονο τότε μοντέλο από την Αμερική υποδύθηκε το 1977 τη ρωσίδα πράκτορα Anya Amasovain στην ταινία «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε», με πρωταγωνιστή τον Roger Moore.

Honor Blackman 87 ετών



Το μεγαλύτερο ηλικιακά κορίτσι στην κινηματογραφική ιστορία του Τζέιμς Μποντ. Έπαιξε δίπλα στον Sean Connery το 1971 στην θρυλική ταινία «Τα διαμάντια είναι παντοτινά». Ήταν τότε 39 ετών.

Claudine Auger 70 ετών




Η ηθοποιός και εστεμμένη Μις Γαλλία το 1958 απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για το ρόλο της στην ταινία «Επιχείρηση Κεραυνός», που παίχτηκε το 1965.

Jane Seymour 61 ετών




Ο Τζέιμς Μποντ στην ταινία του 1973 «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν» φτάνει στη Νέα Υόρκη για να ερευνήσει τους μυστηριώδεις θανάτους τριών συναδέλφων του, οι οποίοι ασχολούνταν με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Το κορίτσι του ήταν η 22χρονη Jane Seymour.

Carole Bouquet 55 ετών




«Ντύθηκε» την Melina Havelockviene στην ταινία του 1981 «Για τα μάτια σου μόνο».

Teri Hatcher 48 ετών



Σήμερα είναι γνωστή ως Susan Mayer από το δημοφιλές σίριαλ «Νοικοκυρές σε απόγνωση», όμως το 1997 είχε κάνει το Bond girl στην ταινία «Το αύριο δεν πεθαίνει ποτέ», με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan.

Sophie Marceau 46 ετών



Την είδαμε στην ταινία του 1999 «Ο κόσμος δεν είναι αρκετός» να υποδύεται την Elektra King.

Halle Berry 45 ετών



Έπαιξε στο πλευρό του Pierce Brosnan στην 20η ταινία της κατασκοπικής σειράς, με τίτλο «Τζέιμς Μποντ: Πέθανε μια άλλη μέρα», όπου υποδύθηκε την αμερικανίδα πράκτορα.

Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου