Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το «διαστημόπλοιο» της Apple! (Εικόνες)


H apple έχει μεγαλόπνοα σχέδια για την νέα της εστία στο Κουπερίνο της Καλιφόρνια. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν μία σειρά απο κατόψεις και τεχνικά σχέδια, προκειμένου να γίνει ευρέως γνωστή η καινούρια ιδέα της εταιρίας, ενω η κατασκευή των εγκαταστάσεων αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο χρόνο και θα ολοκληρωθει το 2015

Η κυκλική τετραόροφη εγκατάσταση περίπου 100.000 τετραγωνικών μέτρων, φαίνεται λίγο σαν ένα διαστημόπλοιο προσγειώθηκε, και αναμένεται να φιλοξενήσει 13.000 εργαζόμενους.
Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως  ένα ξεχωριστό, συμπληρωματικό ερευνητικό κέντρο για τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Τον Μάιο, ο οικονομικός διευθυντής της Apple, Πήτερ Όπενχαϊμ έστειλε στους μέλλοντες κατοίκους του κτιρίου, ένα φυλλάδιο με λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε από τις καινούριες εγκαταστάσεις.

H νέα κτιριακή δομή θα έχει την έγκριση της Ηγεσίας Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Μελέτης (LEED) και θα διαθέτει μία τεράστια ηλιακή εγκατάσταση στη στέγη.

Η εστία δε θα είναι ανοικτή για το κοινό, αλλά θα διαθέτει μια ποικιλία από ανέσεις για τους υπαλλήλους της, όπως ένα γυμναστήριο και ένα αμφιθέατρο για παρουσιάσεις προϊόντων.  
Μια πιο προσεκτική ματιά στο καινούριο «διαστημόπλοιο» της Apple μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα σχέδια που ακολουθούν




Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου