Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε χρήματα από το blog ή την ιστοσελίδα σας.

Linkwise

Το Linkwise Affiliate Network σας προσφέρει τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα δημιουργικά τους, την τεχνολογία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργείτε καμπάνιες, να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους, να βλέπετε τα χρήματα που έχετε βγάλει και να ενημερώνεστε για νέους Διαφημιζόμενους που συμμετέχουν στο Δίκτυο καθώς και για νέες προσφορές.



Γραφτείτε στο Δίκτυο σήμερα δωρεάν κάνοντας click εδώ, δείτε πως λειτουργεί το σύστημα και αρχίστε να βγάζετε χρήματα.

Το Linkwise Affiliate Network αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό affiliate network ενώ από το καλοκαίρι του 2010 έχει γίνει Business Unit της Atcom. Το δίκτυο εγγεγραμμένων affiliates ξεπερνάει τα 2000 sites, ενώ αυτή τη στιγμή έχουμε 100+ διαθέσιμες καμπάνιες από υπηρεσίες και ηλεκτρονικά καταστήματα Ελλάδας και εξωτερικού. Ενδεικτικοί διαφημιζόμενοι: Aegean Airlines, Travelplanet24, Vodafone, Ricardo, Yoox, Folli Follie, Buldoza, Aggeliopolis, Toi&moi, Minoan Lines, Dionic Solar, LaRedoute, Eastpak, Telemarketing κ.α.

Η ιστοσελίδα Linkwise είναι άλλο ένα δίκτυο θυγατρικών όπου μπορείτε να πουλήσετε ξένα προιόντα ή υπηρεσίες βάζοντας διαφημιστικά στην σελίδα σας και να κερδίσετε προμήθεια με κάθε πώληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε δωρεάν και να βάλετε τα διαφημιστικά banner τις επιλογής σας στην σελίδα σας και να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα.

Η Linkwise είναι ένα καινούργιο Ελληνικό δίκτυο απο τα πρώτα που δημιουργηθήκαν στην Ελλάδα.



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου