Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Έχουν και οι σταρ τις φοβίες τους

Τι... «κουλό» μπορεί να τους τρομάζει!

Το να φοβάται κανείς τα φίδια, τις αράχνες ακόμη και το σκοτάδι, είναι σε ένα βαθμό κατανοητό. Αλλά το να έχει κάποιος φοβία με πράγματα όπως το νερό και τα παλιά έπιπλα, αγγίζει μάλλον τα όρια του παραλογισμού. Βέβαια όπως θα ήταν αναμενόμενο αυτό οφείλεται συνήθως σε γεγονότα που έχει βιώσει κανείς στην παιδική του ηλικία, όπως στην περίπτωση της Kristen Stewart που απέκτησε τη φοβία της απέναντι στα άλογα όταν είχε ατύχημα κάνοντας ιππασία.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποιές είναι οι μεγαλύτερες φοβίες των σταρ...

Kristen Stewart



Μπορεί το άλογο να είναι το αγαπημένο ζώο πολλών ανθρώπων λόγω της αίσθησης ελευθερίας που αποπνέει αυτό όμως δε φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη την Kristen Stewart, η οποία παρά το φόβο της για τα άλογα, αναγκάστηκε για την ταινία Snow White and the Huntsman, να γυρίσει πολλές σκηνές πάνω σε άλογο.

H Kristen απέκτησε τη συγκεκριμένη φοβία στην παιδική ηλικία όταν έσπασε το χέρι της κάνοντας ιππασία. Όσο για το πως κατάφερε να γυρίσει τις σκηνές δήλωσε αστειευόμενη «Απλώς προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και είπα “αν είναι γραφτό να πεθάνω από άλογο τότε εντάξει, τι να κάνουμε”».

Billy Bob Thornton



Οι περισσότεροι όταν σκέφτονται τον Billy Bob Thornton φέρνουν στο μυαλό τους έναν σκληρό άντρα που δεν θα είχε με τίποτα φοβίες. Γιατί όσο παράξενο κι αν είναι το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με ένα φιαλίδιο με το αίμα της Angelina Jolie κρεμασμένο στο λαιμό του σίγουρα είναι εντελώς διαφορετικό το γεγονός ότι φοβάται τα έπιπλα. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε...

Όχι όμως όλα τα έπιπλα, αλλά κυρίως τα έπιπλα αντίκες, όπως για παράδειγμα τις σκαλιστές πολυθρόνες με τα βελούδινα μαξιλάρια. Όπως είχε δηλώσει κάποτε «Δεν έχω φοβία με τις αμερικανικές αντίκες αλλά τις γαλλικές τύπου Λουδοβίκου 14ου. Αυτές με φρικάρουν. Μπορώ από χιλιόμετρα να ξεχωρίσω τις αυθεντικές από τις ψεύτικες. Δεν έχουν τόση πολλή σκόνη».

Pamela Anderson



Είναι η γυναίκα τις καμπύλες της οποίας κάθε άντρας θα ήθελε να χαζεύει. Κι όμως, η ίδια δεν φαίνεται να τις χαίρεται και πολύ αφού έχει φοβία με τους καθρέφτες. «Δεν μου αρέσουν οι καθρέφτες και δεν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση» δήλωσε η Pamela Anderson.

Orlando Bloom



Ό, τι κι αν συμβεί, μην προτείνετε στον Orlando Bloom να έρθει μαζί σας στη γειτονική φάρμα. Τα γουρούνια τον τρομοκρατούν. Όταν ένα γουρουνάκι το έσκασε στα γυρίσματα της ταινίας «Το Βασίλειο των Ουρανών», ο ηθοποιός το έβαλε στα πόδια. Κατά τ' άλλα παραμένει ένας ατρόμητος ήρωας.

Nicole Kidman




Η φοβία του Orlando Bloom μοιάζει μάλλον φυσιολογική μπροστά σε αυτήν της Nicole Kidman με τις πεταλούδες. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, «Τις φοβάμαι από μικρή. Θα πηδούσα φράχτες, θα σερνόμουν κάτω μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου, θα έκανα οτιδήποτε για να μην περάσω από μέρος το οποίο έχει αγγίξει πεταλούδα. Προσπάθησα να το ξεπεράσω. Μπήκα ακόμα και στο μεγάλο κλουβί με πεταλούδες στο αμερικανικό μουσείο φυσικής ιστορίας, αλλά δεν έπιασε».

Tyra Banks



Η μεγαλύτερη φοβία της Tyra Banks είναι τα δελφίνια. «Μπορεί κανείς να το θεωρεί γλυκό και χαριτωμένο αλλά εγώ νιώθω πανικό όταν βρίσκομαι δίπλα σε ένα δελφίνι» δήλωσε η Tyra η οποία έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να ελέγξει το φόβο της μεταξύ των οποίων και το να κολυμπήσει δίπλα σε δελφίνια.

Carmen Electra




Μπορεί να έγινε διάσημη παίζοντας στο Baywatch αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία... Η Carmen Electra έχει μεγάλη φοβία με το νερό. Όπως δήλωσε «Τρομοκρατούμαι όταν βρίσκομαι κοντά στο νερό, παθαίνω κρίσεις πανικού».

Υποθέτουμε ότι οι σκηνές με τις κρίσεις πανικού μάλλον κόπηκαν στο μοντάζ.

Johnny Depp




Για έναν ηθοποιό που έχει υποδυθεί χαρακτήρες όπως ο Willy Wonka και ο Jack Sparrow, είναι μάλλον περίεργο το να φοβάται τους κλόουν. Ο Johnny Depp δήλωσε ωστόσο ότι παλεύει να το ξεπεράσει με πόστερ και πίνακες με κλόουν στους τοίχους του σπιτιού του.

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

«Ζωγράφισαν» πίνακες γυρνώντας τις σελίδες
Εντυπωσιακός καταρράκτης φωτιάς
Περίεργα Ποτά ανά τον Κόσμο !
Mπαρ κατασκευασμένο από μπαμπού πάνω στο νερό!
Ψυγεία από το μέλλον 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου