Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ρεκόρ στην Απονομή των Χρυσών Βατόμουρων

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των «Βατόμουρων», μία ταινία κερδίζει... όλα τα βραβεία! Δεν είναι άλλη από τη νέα ταινία του Adam Sandler, Jack & Jill και ο ίδιος «τιμήθηκε» ως ο χειρότερος άνδρας ηθοποιός της χρονιάς αλλά και η χειρότερη γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς, εξαιτίας του διπλού ρόλου του, ως Jack αλλά και ως η δίδυμη αδερφή του Jill.


Σάρωσε η κωμωδία του και κέρδισε ό,τι «βατόμουρο» υπήρχε! Ακόμη και η συμμετοχή του Al Pacino δεν ήταν αρκετή για να διασώσει κάπως το «ναυάγιο» της ταινίας, καθώς και ο ίδιος βραβεύθηκε για τον χειρότερο β’ ανδρικό ρόλο. «Βατόμουρο» όμως κέρδισε ο Adam Sandler και ως σεναριογράφος της ταινίας.

Συνολικά το Jack & Jill κέρδισε όλα τα βατόμουρα σε όλες τις κατηγορίες καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ στην 32χρονη ιστορία του θεσμού. Φυσικά, η ταινία που είχε επηρεάσει αρχικά τους κριτικούς κατά του Sandler ήταν η περυσινή «Just Go With It» (Σύζυγος για ενοικίαση) όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Jennifer Aniston, η οποία αν και πήγε καλά στα ταμεία, δεν ενθουσίασε.



Το Jack & Jill θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του κωμικού ηθοποιού που φαίνεται να επαναλαμβάνει –αποτυχημένα – τον εαυτό του, ενώ κέρδισε και το αντίστοιχο «βατόμουρο» της χειρότερης ταινίας. Ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών του Sandler βραβεύθηκε ως ο χειρότερος σκηνοθέτης. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Σάντα Μόνικα αλλά ο Sandler δεν παρευρέθη να παραλάβει τα «βατόμουρά» του.

Πηγή



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου