Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Καλλιστεία του ...κώλου 2012! (Βίντεο)


«Όλοι οι συμμετέχοντες άξιζαν να κερδίσουν τον τίτλο αλλά δυστυχώς μόνο ένας θα είναι ο νικητής» είπε την κλασική ατάκα ο παρουσιαστής, μόνο που σε αυτή την περίπτωση είχε δίκιο.

Τι και αν πολλοί τον χαρακτήρισαν διαγωνισμό του κ...., δεκάδες καλλίγραμμες, γυμνασμένες, με αψεγάδιαστα οπίσθια νεαρές, διεκδίκησαν την πρώτη θέση στο «Miss Reef Chile 2012», τον ιδιαίτερο διαγωνισμό που έκανε η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών .


Ακόμα και αν κάποιες κοπέλες υστερούσαν σε ομορφιά, αυτό δεν της εμπόδισε από το να είναι υποψήφιες, μια που ο σκοπός ήταν η ανάδειξη της γυναίκας με τα ωραιότερα οπίσθια!


Τελικά, αν και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, τον τίτλο τελικά τον κέρδισε η Κάρεν Ντελ Μαστίγιο καθώς συνδυάζει καλοσχηματισμένα οπίσθια με όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και ευχάριστη προσωπικότητα (πολύ βασικό στοιχείο για έναν τέτοιο διαγωνισμό!)

Δείτε λοιπόν την στιγμή της... στέψης, η οποία έγινε "με την όπισθεν"- όπως και όλος ο διαγωνισμός όπως είναι λογικό-  για να θαυμάσουν όλοι τα κάλλη τη νικήτριας!














Δείτε ακόμα .....
 
Αυτό το κόριτσι έχει μεγάλο ταλέντο στη .... γλώσσα!!!
Catalina Otalvaro . H Κολομβιανή ξαναχτυπά!
Άγγελοι από... ζάχαρη!
Καυτά κορίτσια με μπικίνι παίζουν ποδόσφαιρο!
Με τα εσώρουχα το κορίτσι του George Clooney 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου