Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Hugh Jackman σε ζητιάνο.

Η απίστευτη ικανότητα του Hugh Jackman να μεταμορφώνεται για την ανάγκη των ρόλων του, είναι γνωστή. Όμως αυτή τη φορά το «παράκανε» και τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε!
Ο διάσημος και πολύ γοητευτικός ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία «Les Miserable», όπου υποδύεται έναν ζητιάνο.
Οι φωτογράφοι τον τσάκωσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και όπως θα παρατηρήσετε, ο 43χρονος Jackman είναι αγνώριστος στην κυριολεξία, έχοντας μπει για τα καλά στο πετσί του νέου του ρόλου.
Αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος, βρώμικος, ρακένδυτος, με πληγές στο σώμα και στο μισοξυρισμένο του κεφάλι, δεν φέρνει σε τίποτα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για εκείνον!
Στο έργο, ο Jackman υποδύεται τον Jean Valjean, έναν φτωχό άνδρα που τρέχει να κρυφτεί από την αστυνομία, αφού αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή, μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, επειδή  έκλεψε ψωμί για να… ταΐσει την οικογένεια του!
Αντίπαλος του στο έργο, ένας επιθεωρητής –που υποδεύεται ο Russel Crowe-, ο οποίος θέλει να τον ξαναβάλει φυλακή, αλλά στη συνέχεια το μετανιώνει και αφιερώνει τη ζωή του στο να τον ξανασυλλάβει!




ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου