Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εντυπωσιακές ηλεκτρονικές συσκευές φτιαγμένες απο Lego!


Δεν είναι εύκολο να εργάζεται κανείς στο κέντρο δεδομένων της Lego. Έρχεται αντιμέτωπος με πολλές ώρες δουλειάς, δύσκολα προβλήματα και υψηλές απαιτήσεις. Όμως αν είναι φαν της Lego, η εταιρία φροντίζει ώστε η παραμονή του εκεί να γίνει λίγο πιο διασκεδαστική.

Lego διακομιστές (servers), Lego USB, Lego Τηλέφωνα-Νυχτερίδες είναι μόλις μερικές απο τις πρωτότυπες ηελκτρονικές συσκευές που παρέχει η Lego στους εργαζόμενούς της. Το κέντρο πληροφοριών της εταιρίας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα... σε πιο χαριτωμένες παραλλαγές.


1.Lego κεντρική μονάδα

Μοιάζει εντελώς ρετρό, αλλά αυτήν την εποχή, όταν μεγάλες εταιρείες όπως το Google, το Facebook και η Amazon κατασκευάζουν και προωθούν τους δικούς τους διακομιστές, γιατί να μην το κάνει και η Lego;


2.Τηλέφωνο απο Lego

Σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία του κινητού, είναι χρήσιμο να υπάρχει και ένα σταθερό. Η Tyco δεν το κατασκευάζει πια, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο eBay.


3.Θήκη κινητού Lego

Εκτός απο το σταθερό, μπορείτε να μετατρέψετε και το κινητό σας σε Lego, αφού η εταιρία παρέχει στους εργαζόμενούς της και αντίστοιχη θήκη.


4.Φακός για το κεφάλι - ανθρωπάκι Lego

Ένας πρωτότυπος φακός - ανθρωπάκι της Lego που φοριέται στο κεφάλι έτσι ώστε να μη τον χάνετε όταν βρεθείτε στο σκοτάδι.


5.Ηχεία για το iPod

Γιατί ακόμα και τη δουλειά, λίγη μουσική χαλάρωση για ψυχαγωγία είναι απαραίτητη..


6. Lego USB 

Αν χρειάζεστε να προσθέσετε extra πληροφορίες στον υπολογιστή, μπορεί να «χώσει τη μύτη του» το ανθρωπάκι της Lego. Μεταφορικά και Κυριολεκτικά


7. Lego USB hub

Απλότητα και κομψότητα. Συνδέστε όσες θύρες usb χρειάζεστε σ' αυτό το διακοσμητικό αλλά και πολύ πρακτικό τουβλάκι.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου