Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αποκάλυψη: Το πριβέ γυμναστήριο του Γιωργάκι στην Ιπποκράτους!


Το πάθος του με τη γυμναστική είναι γνωστό καθώς και η γραμμή του είναι αξιοζήλευτη αλλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί ασχολείται με αγαπημένα του αθλήματα.

Ο λόγος για το Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος έφτασε σε σημείο να φτιάξει υπερσύγχρονο γυμναστήριο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους όπου είχε προσλάβει μέχρι και γυμναστή με δικό του γραφείο.

Σύμφωνα με φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, τα μηχανήματα που είχε προμηθευτεί ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορούσαν να υποστηρίξουν την προετοιμασία μέχρι και… Ολυμπιονικών.

Και όλα αυτά ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες και ψάχνουν τα 130 εκατ. Ευρώ που έκαναν… φτερά από το κόμμα.

Στην αίθουσα του γυμναστηρίου που μπαίνεις με ειδικό ηλεκτρονικό κωδικό κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο και υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάση.

Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα εντός κουμπιού.
Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή.

Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες.

Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με... νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση!

Στα αξεσουάρ του συγκεκριμένου μηχανήματος άσκηση είναι ένα μπλε δοχείο νερού, για να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στη θάλασσα, ένα χαλάκι και ένα μπουκαλάκι για να δροσίζεται.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει ακόμη μια πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος.
Μηχάνημα για τους γλουτούς, μηχάνημα για τις γάμπες, μηχάνημα για τα χέρι, τα μπράτσα, τους καρπούς κ.ο.κ.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ένα ποδήλατο με πλάτη, αλλά χωρίς εκτεθειμένες καδένες, ώστε να μην επιχειρήσει κάποιος εργαζόμενος να μιμηθεί τον κ. Παπανδρέου.

Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα γυμναστήριο ικανό να υποστηρίξει Ολυμπιονίκες ή ανθρώπους που ασχολούνται με αθλήματα όπως η ορειβασία.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου