Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ποίας το στήθος θα ήθελε να δανειστεί για μια μέρα η Ριχάνα; (Εικόνες)


Δεν υπάρχει γυναίκα στο πλανήτη που να μην ζηλεύει με φανατισμό μια ανατομική λεπτομέρεια της διπλανής της. Στην περίπτωση της Ριχάνα και του στήθους που λαχταράει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την συγχαρούμε για το γούστο της.

«Ζηλεύει η μια το κορμί της άλλης. Οπότε αποφασίσαμε ότι θα δανειστώ εγώ τον ποπό της για μια μέρα και εκείνη θα δανειστεί το στήθος μου», δήλωσε σχετικά με την συμπρωταγωνίστρια της στην Ναυμαχία η Μπρούκλιν Ντέκερ στο US Weekly.

Κάτι που ακούγεται πέρα για πέρα πιθανό καθώς έχουν γραφτεί σεντόνια για το -100% φυσικό- στήθος της 25χρονης Μπρούκλιν, πρώην supemodel και Άγγελος της Βικτόρια.


Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνη το έχει δείξει μια και μόνο φορά, στα 19 της, στα πλαίσια μιας φωτογράφησης που βγήκε πιο σέξι από ότι υπολόγιζε.


Ενώ η Ριχάνα τους γλουτούς της (καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του σώματός της) μας το δείχνει καθημερινά, μέσα από ένα βομβαρδισμό από sexy twitpics.


Όπως χαρακτηριστικά έχει πει η Ντέκερ, «Σιχαίνομαι να δείχνω το σώμα μου. Ίσως επειδή βαθιά μέσα μου παραμένω αγοροκόριτσο»


Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου