Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Emma Carr: Την ημέρα πυροσβέστης, το βράδυ... call-girl!

Την ημέρα πυροσβέστης, το βράδυ... call-girl!

Η 38χρονη Βρετανίδα Έμα Καρ (Emma Carr), το πρωί σβήνει πυρκαγιές και το βράδυ… τις ανάβει.

Η Έμα εργάζεται ως πυροσβέστης σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου. Μόλις βραδιάσει όμως, αναλαμβάνει χρέη call-girl.

Μάλιστα, οι υπηρεσίες της είναι αρκετά «τσουχτερές». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, στην οποία ποζάρει με σέξι εσώρουχα χρησιμοποιώντας το όνομα Τζέιντ, χρεώνει 300 λίρες την ώρα για να πάει στα σπίτια ή τα δωμάτια ξενοδοχείων που της ζητούν οι πελάτες της, ή 250 λίρες για να πάνε εκείνοι στο διαμέρισμά της. Προσφέρει επίσης «διασκέδαση από το σούρουπο ως το ξημέρωμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για 1300 λίρες.

Την αποκάλυψη έκανε δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη προκειμένου να περάσει  μία ώρα μαζί της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Έμα του είπε ότι κάνει αυτή τη δουλειά γιατί δεν της φτάνει ο μισθός της ως πυροσβέστης.

«Τώρα έχω καταφέρει να είμαι μια χαρά οικονομικά και να ζω τη ζωή που θέλω, δουλεύοντας στάνταρ ένα βράδυ την εβδομάδα και κάνοντας και μερικά εξτραδάκια που και που. Κάνω ταξίδια, αγοράζω ακριβά ρούχα και κοσμήματα και γενικά κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ με το μισθό του πυροσβέστη. Πάντα αντιμετώπιζα το σεξ ως άντρας, καθόλου συναισθηματικά, κι έτσι μπορώ να κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά χωρίς δεύτερες σκέψεις. Οι μόνοι που έχουν πρόβλημα είναι οι γονείς μου, οι οποίοι δεν μου ξαναμίλησαν από τότε που το έμαθαν», εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο η 38χρονη, η οποία εργάζεται στο πυροσβεστικό σώμα εδώ και 7 χρόνια.


Πηγή



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου