Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δαντελένιο εσώρουχο της Βασίλισσας Ελισάβετ πωλείται στο eBay!

Panties

Είναι αυτό πραγματικά εσώρουχο της Βασίλισσας; Διοργανωτής δημοπρασίας στο eBay πωλεί ένα δαντελένιο «βασιλικό εσώρουχο» σε απευθείας σύνδεση ... και θα μπορούσε να είναι δικό σας μόνο με $ 4.000.

A piece of history: Two anonymous bidders have already jumped in the bidding

Ο πωλητής,  με το παρατσούκλι «sepydobronyi» προσφέρει δωρεάν τα έξοδα αποστολής. 

Panties

Το εσώρουχο είναι κεντημένο με το βασιλικό έμβλημα του μονάρχη.

Intricate: Whether or not the garment is authentic, the detail is lovely

Σύμφωνα με τον πωλητή , βρισκόταν στα χέρια του βαρόνου Joseph “Sepy” de Bicske Dobronyi, ο οποίος συνταξίδεψε με τη βασίλισσα το 1968 προς τη Χιλή και κάπου εκεί… ξέχασε το εσώρουχό της! Ο βαρόνος ήθελε να το βγάλει στο σφυρί σε ένα βρετανικό οίκο δημοπρασιών, αλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σχεδίαζε, με αποτέλεσμα το… βασιλικό εσώρουχο να καταλήξει να πωλείται στο ebay έναντι της τιμής των 4.000 δολαρίων.

Dying wish: Baron Joseph 'Sepy' de Bicske Dobronyi wanted to auction off the undergarment through an auction house, but his estate later chose to sell them via eBay

Από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την αυθεντικότητα του.
Ωστόσο, λένε ότι, ανεξάρτητα από την αυθεντικότητα, πρόκειται για ένα άριστο παράδειγμα ενός vintage εσώρουχο της εποχής εκείνης με συλλεκτική αξία.

Αυτό δεν το πρώτο βασιλικό εσώρουχο που πωλείται σε πλειστηριασμό.

Victoria's secret: A framed pair of silk bloomers that once belonged to Queen Victoria were sold for more than £9,000 last year

Τον Νοέμβριο του 2011, ένα εσώρουχο της Βασίλισσας Βικτωρίας,
της δεκαετίας του 1860, είχε δημοπρατηθεί για £ 9,375, . Το εσώρουχο με μήκος μέχρι το γόνατο είχε αγοραστεί από έναν ανώνυμο συλλέκτη.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου