Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τα πιο παράξενα .... φέρετρα

Αποχαιρετώντας τον κόσμο... με στυλΑποχαιρετήστε τον κόσμο... με στυλ

Από τις αρχές του 1990, η εταιρία Crazy Coffins, από το Leicestershire της Αγγλίας, προσφέρει τα πιο περίεργα φέρετρα σε εκείνους που θέλουν να πραγματοποιήσουν το τελικό τους ταξίδι με στυλ.

Καμία παραγγελία δεν είναι αξιοπερίεργη για την εταιρία, η οποία απασχολεί περισσότερα από 25 άτομα και οι τιμές τους κυμαίνονται από 1.000 έως και 6.000 ευρώ. Ο πελάτης μπορεί μάλιστα να προπαραγγείλει το επιθυμητό φέρετρο, το οποίο θα έχει σχεδιαστεί ειδικά στα μέτρα του.

Τα εκκεντρικά σχέδια έχουν προσελκύσει πελάτες ακόμα και από την Ελβετία, ενώ η εταιρία πρόκειται σύντομα να προγραμματίσει μια έκθεση στη Ζυρίχη. Τον Ιανουάριο, τα ιδιόμορφα φέρετρα είχαν εμφανιστεί στο Royal Festival Hall, στο Λονδίνο.

«Η τιμή εξαρτάται από το χρόνο κατασκευής και κατά πόσο περίπλοκο είναι το σχέδιο. Συχνά, οι πελάτες μας διερωτώνται εάν, το σχέδιο που επέλεξαν, είναι προσβλητικό για την εκκλησία. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δεχτεί παράπονα από καμία εκκλησία. Σε μας έρχονται συνήθως οικογένειες που έχουν χάσει ένα νεαρό πρόσωπό τους, και μας λένε οτι δεν θέλουν να επιλέξουν ένα κλασικό μαύρο φέρετρο», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.



Πηγή



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου