Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σε πλειστηριασμό ο τάφος του Έλβις -Τιμή εκκίνησης τα 80.000 ευρώ. (Φώτο)

Σε πλειστηριασμό ο τάφος του Έλβις -Τιμή εκκίνησης τα 80.000 ευρώ [εικόνες]

Στις 23 Ιουνίου θα λάβει χώρα η δημοπρασία του τάφου του Έλβις, που βρίσκεται στο κοιμητήριο του Forest Hill στο Μέμφις. Σύμφωνα με τον ειδικό στις δημοπρασίες αντικειμένων επωνύμων, Ντάρεν Τζούλιαν, είναι πιθανό να κάνει και σχετικό ρεκόρ. Αν σκεφτούμε π.χ. ότι μια τρίχα από τα μαλλιά του Πρίσλεϊ πωλήθηκε πρόσφατα έναντι 4.000 δολαρίων και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου 6.000 δολάρια.

Ο τυχερός φαν που θα πλειοδοτήσει κερδίσει την κρύπτη, το άνοιγμα και το κλείσιμο του τάφου για την την τελετή ταφής του, μια αναμνηστική πλακέτα και την χρήση του παρεκκλησιού για λειτουργιά. Στην τιμή, ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς και ότι έξοδο σχετίζεται με το γραφείο κηδειών.



Η κρύπτη βρίσκεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό μαυσωλείο από γρανίτη και μάρμαρο, στο οποίο βρισκόταν το σώμα της μητέρας του Έλβις, Γκλάντις, καθώς και το δικό του.

 
Το συνεχές μποτιλιάρισμα που αντιμετώπιζαν για μήνες μετά την κηδεία του Έλβις οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου, καθώς και μια αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του, ανάγκασαν τους κληρονόμους του να το μεταφέρουν εντός του κήπου διαλογισμού της Graceland, όπου θα ήταν και πιο ασφαλές.



Κάτι που σημαίνει ότι ο τάφος, που μπαίνει σε πλειστηριασμό, έχει παραμείνει άδειος εδώ και 30 χρόνια.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου