Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Παχουλές ... γατούλες!

Μπορεί να είναι αξιαγάπητα τετράποδα, είναι όμως και υπέρβαρα! Οι παρακάτω γάτες χρειάζονται επειγόντως δίαιτα. Ευτυχώς ο διαγωνισμός Pet Fit Club έχει φροντίσει γι' αυτό.
Τον ρόλο "κέντρου αδυνατίσματος" για κατοικίδια  έχει αναλάβει το βρετανικό Pet Fit Club. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν διαγωνισμό που θα αναδείξει το πιο υπέρβαρο κατοικίδιο.
Το Pet Fit Club συνεργάζεται με τη βρετανική φιλοζωική οργάνωση PDSA προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους φιλόζωους για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα υπέρβαρα ζωάκια. Βέβαια αυτό που δυστυχώς κλέβει τις εντυπώσεις είναι το θέαμα των εξωφρενικά τεράστιων γατιών που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο διαγωνισμό.
Δείτε ποιες γάτες επικράτησαν και διεκδικούν την πρωτιά μετά από ένα εξάμηνο πρόγραμμα αδυνατίσματος . Η νικήτρια γάτα θα είναι αυτή που θα καταφέρει να αποκτήσει υγιές βάρος μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα κερδίσει δωρεάν γατοτροφή για ένα χρόνο και ένα εξωτικό ταξίδι με τους "γονείς" της!
Πάτησε τα 24 κιλά ο Μπίλι.

Η Μπίλι τώρα, ζυγίζει 25 κιλά.

Ο Κάσπερ φτάνει τα 10 κιλά και δεν έχει κλείσει καν τον πρώτο του χρόνο.

Μπορεί να μην του φαίνεται, όμως ο Μπέιλι είναι 40 κιλά.

Το πιο σωστό πάντως θα ήταν να έχουν την κατάλληλη περιποίηση από όσους πήραν την απόφαση να τις υιοθετήσουν και όχι να καταλήγουν σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς.

Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου