Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι Τροϊκανοί ρίχνουν χοντρά λεφτά στα Μ.Μ.Ε. για προπαγάνδα.


Ζούμε σε μία χώρα όπου τα γρήγορη κυρίαρχα ΜΜΕ δείχνουνγρήγορη προσαρμογή στη νοοτροπία της αποικίας. Μέχρι σήμερα αποχωρούσα πως οιεγχώριοι υπάλληλοι της κύριας Μέρκελ επιχειρούν να επιβάλλουν στα Ελληνικά ΜΜΕκαι τις απόψεις τους περί της ελευθερίας της έκφρασης.


Οι αποκαλύψεις του Γεωρ. Καρατζαφέρη μου έδωσαν την απάντηση που δεν ήθελα ναπιστέψω.
Φτάνοντας στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. το βράδυ της Κυριακής στις 19 Φεβρουαρίου,λίγες μόλις ώρες μετά από τις διαγραφές, για μια συνέντευξη με τον ΓιώργοΚαρατζαφέρη, ομολογώ πως δεν ήμουν προετοιμασμένος για τα όσα άκουγα. Αν καιγνώριζα ότι οι στιγμές ήταν συναισθηματικά φορτισμένες, καθώς λίγο πριν είχανανακοινωθεί οι μεταγραφές Βορίδη-Γεωργιάδη στην Ν.Δ., δεν περίμενα να μουεπιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μου. Ό,τι, δηλαδή, στην Αθήνα πέφτουνεκατομμύρια εκατομμυρίων από την τρόικα και τους δανειστές σε "έγκριτους"και "έγκυρους" συναδέλφους μου, αλλά και σε εκδοτικά συγκροτήματα,προκειμένου να περάσει η γραμμή του μνημονίου ως "απόλυτη επιτυχία".

Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική. Την ώρα που η Ελλάδα "πυρπολείται"με εισπρακτικά μέτρα, την ώρα που υπάρχει προφανής ανακολουθία της λαϊκήςβούλησης με το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση που έχει εγκαθιδρύσει, στηνΑθήνα εταιρείες δημοσίων σχέσεων μοιράζουν για λογαριασμό των διεθνώντοκογλύφων λεφτά με το τσουβάλι σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα για να πείσουντην κοινή γνώμη ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, ότι μας σώζουν από την πείνακαι από την εξαθλίωση. Στο μυαλό μου έρχονται ξαφνικά όλοι εκείνοι οι"νομοταγείς συνάδελφοι", που καθημερινά παλεύουν με νύχια και μεδόντια για να εκφοβίσουν τον κόσμο, μεταφέροντας εικόνες Αποκάλυψης σεπερίπτωση που εν συνταχθούμε απόλυτα και αδιαμαρτύρητα στις επιταγές τηςτρόικας. Όλοι όσοι επιχειρηματολογούν ώστε η "κατοχή" να εμφανιστείως όαση.

Ο Καρατζαφέρης είναι χειμαρρώδης, καταιγιστικός. Επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει τιςπληροφορίες για μία εφημερίδα που χρηματοδοτήθηκε με πάρα πολλά λεφτά για ναπαίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Τονίζει, μάλιστα, μενόημα ότι οι τροικανοί με τα δικά τους, τα "ντόπια", όπως ταχαρακτηρίζει, συμφέροντα, μοιράζουν χρήματα για την προβολή των θέσεων τους.
Μάλιστα προχωράει και ένα βήμα παρακάτω. Όταν τον ρωτάω αν γνωρίζειδημοσιογράφους που βρίσκονται σε pay-roll (παίρνουν, δηλαδή μισθό για να"παπαγαλίζουν" τις θέσεις της τρόικας και των δανειστών), το ύφος τουγίνεται βλοσυρό. Ο τόνος της φωνής του αλλάζει: "Δές πόσοιδημοσιογράφοι ήταν αντιμνημονιακοί και προέκυψαν τον τελευταίο καιρόμνημονιακοί. Αν κάποια στιγμή βάλω στο δικό μου κανάλι τι έλεγαν στα κανάλιατους πριν από ένα μήνα και το τι λένε τώρα, ο κόσμος θα ανατριχιάσει. Δεν είναιοι κωλοτούμπες των κομμάτων, αλλά οι "κωλοτούμπες" των ΜΜΕ οι πιοσημαντικές.

Ομολογώ ότι τα όσα ακούω επιβεβαιώνουν φόβους μου. Η σκληρή στάση υπέρ τουΜνημονίου ορισμένων μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων εδώ και δύο σχεδόν χρόνια είναικάτι που δεν μπορεί να ερμηνευθεί, ακόμα και αν το δεχθεί κανείς ότι πραγματικάπιστεύουν χωρίς υστεροβουλίες στην συνταγή των δανειστών.
Είναι κάτι που δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω. Έχουμε μία Ελλάδα πουβομβαρδίζεται καθημερινά με την άποψη ότι οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι μαςσώζουν, ότι μας νοικοκυρεύουν την ώρα που συνθλίβεται ο κόσμος. Δεν τα λέμεεμείς. Τα λέει ένας άνθρωπος που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου, γνώριζε όσα μαςκρύβουν οι πολιτικοί αρχηγοί, όσα συζητούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ταόσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη συνέντευξη του με βάζουν σε σκέψειςκαι δημιουργούν δεκάδες ερωτήματα.

Υπάρχει πατρίδα και πατριωτική συνείδηση η υπάρχει μία "ακάθαρτηγραμμή" μαύρου χρήματος που θυμίζει μεθόδους άλλης αποχής; Υπάρχουνάραγε προδότες που βάζουν το προσωπικό τους κέρδος πάνω από τηνπατρίδα; Τι άλλο γνωρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τι οι άλλοι οιπολιτικοί αρχηγοί για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες τουΜαξίμου;

Σκέφτομαι ότι θα πρέπει να σταθμίσω ότι ο Καρατζαφέρης είναι λίγο"πειραγμένος" με τα όσα έχουν γίνει στο κόμμα του. Το θεωρεί"παιδί" του, το έφτιαξε ο ίδιος από πόλη σε πόλη και από χωριό σεχωριό. Παραδέχεται τώρα ότι Βορίδης και Γεωργιάδης νομίζουν ότι θα τοναπομακρύνουν και ότι θα τον αντικαταστήσουν. "¨Αυτά τα πράγματαθέλουν και μία σειρά, μου λέει πριν ξεκινήσουμε. Ακόμα και το 80% να πετάξειστην θάλασσα κανείς απ'όσα λέει ο Καρατζαφέρης, ακόμα κι αν δεχθώ τα όσα λέειείναι αποτέλεσμα του θυμικού, μόνο μια σκέψη μου έρχεται στο μυαλό: με όσα συμβαίνουνστην "μπανανία" του Βαλκανικού νότου, την ώρα που υπάρχουν Έλληνεςπου προωθούν πρόστιμα και διαφόρων μορφών "τιμωρίες" και"λάσπες" εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη για την"αλληλεγγύη" και την "υποστήριξη" των "γερμανικώνδυνάμεων κατοχής", μία είναι η λύση: δαγκώνεις το διαβατήριο καιετοιμάζεσαι.

(κύρια σημεία της συνέντευξης Γ. Καρατζαφέρη στον Γ. Τράγκα, απο το περιοδικό"crash".)

ΤΡ: Είπες ότι μυστικόβουλοι έπεισαν το Σαμαρά να τους πάρει. Μπορεί να είναικαι εκδοτικό συγκρότημα αυτό που τους έπεισε γρήγορα, που του έβαλα στο μυαλόνα... κόψει ένα κομμάτι από τον ΛΑΟΣ;

"Το έχω ακούσει και εγώ αυτό που υπονοείς. Ότι χρηματοδοτήθηκε μιαεφημερίδα με πάρα πολλά λεφτά για να παίξει κάποιο.. ρόλο. Ξέρω βέβαια ότι οιτροϊκανοί με τα δικά τους, ντόπια συμφέροντα μοιράζουν χρήματα για την προβολήτων θέσεων τους".

ΤΡ: Μοιράζουν οι τροϊκανοί λεφτά για τη προώθηση των συμφερόντων τηςτρόικας;

"Ναι, ακριβώς για να φτιάξουν την εικόνα τους"

ΤΡ: Δηλαδή, να περάσουν το μνημόνιο.

"Ναι, για να περάσουν το μνημόνιο".

ΤΡ: Και πέφτουν λεφτά για να περαστεί το μνημόνιο;

"Σαφώς, πέφτουν λεφτά. Και δεν μιλάω για ένα πακέτο τσιγάρα"

ΤΡ: Και υπάρχουν εφημερίδες που τα "παίρνουν" από πηγές πουθέλουν την προώθηση του μνημονίου και της τρόικας;

"Δεν ξέρω αν αυτή η καταβολή έμμεση η άμεση"

ΤΡ: Και υπάρχει pay-roll για δημοσιογράφους η μόνο για συγκροτήματα;

"Δείτε πόσοι δημοσιογράφοι ήταν αντιμνημονικοί και τι προέκυψαν τοντελευταίο καιρό μνημονιακοί. Αν κάποια στιγμή βάλω στο στο δικό μου κανάλι τιέλεγαν στα κανάλια τους πριν από ένα μήνα και τι λένε τώρα, ο κόσμος θαανατριχιάσει. Δεν είναι οι "κωλοτουμπές" των κομμάτων, αλλά οι"κωλοτούμπες" των ΜΜΕ είναι οι σημαντικές".


"Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από το περιοδικό "CRASH", σεσυνέντευξη που έδωσε ο Γ. Καρατζαφερης, στην Γ. Τράγκα, και αναρτήθηκε στοιστολόγιο "Στα Παρασκήνια". Πραγματικά αποκαλυπτικός ο πρόεδρος τουΛΑΟΣ στο θέμα χρηματοδότησης της τρόικας προς τους πουλημένους δημοσιογράφουςκαι εκδότες, αξίζει να τη δείτε στο περιοδικό crash, και υπόλοιπα καυτά θέματα"


staparaskinia
katohika



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου