Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Με δημόσιο χρήμα οι πληρωμές των "αφισοκολλητών" των κομμάτων !

Με δημόσιο χρήμα οι πληρωμές των "αφισοκολλητών" των κομμάτων!Υπόγειες διαδρομές μέσω των οποίων μοιράζεται το δημόσιο χρήμα σε ημέτερους κομμάτων, αφισοκολλητές βουλευτών και γενικότερα, «πρασονογαλαζοκόκκινα» παιδιά.



Τελειωμό δεν έχουν οι υπόγειες διαδρομές μέσω των οποίων μοιράζεται το δημόσιο χρήμα σε ημέτερους κομμάτων, αφισοκολλητές βουλευτών και γενικότερα, «πρασονογαλαζοκόκκινα» παιδιά.
Το newsbomb.gr παρουσιάζει μια σειρά εγγράφων που δείχνουν ότι αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι υπουργείων ενώ έχουν αποσπαστεί σε γραφεία όλων των κομμάτων ή έχουν δοθεί ως «συνεργάτες» διάφορων βουλευτών εξακολουθούν να πληρώνονται από τα υπουργεία και να ζητούν μάλιστα και υπερωρίες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εξωτερικών (17.02.2012) εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 1.370,44 ευρώ προκειμένου να πληρωθούν υπερωρίες για τον Ιανουάριο για τέσσερις υπαλλήλους που έχουν αποσπαστεί στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ και ακόμα μια που έχει αποσπαστεί στην βουλευτή του ίδιου κόμματος Σοφία Γιαννακά.
Επιπλέον, άλλη απόφαση, αυτή τη φορά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (01.09.2011) αναφέρει ότι «εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους 1.615 ευρώ για την… κάλυψη δαπάνης αποζημίωσης 45 ωρών για απασχόληση πέραν του κανονικού ωραρίου υπαλλήλων του ΥΠΑΑΤ που είναι αποσπασμένοι σε γραφεία Βουλευτών ή γραφεία κομμάτων…».
Σύμφωνα με το έγγραφο οι αποσπάσεις έχουν γίνει στους κ.κ. Θεόδωρο Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Παπαδημούλη (ΣΥΡΙΖΑ), Δημήτρη Τσιρώνη (ΠΑΣΟΚ) καθώς και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται μάλιστα ότι κόμματα και βουλευτές προτιμούν τους υπαλλήλους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς άλλη απόφαση με την ίδια όμως ημερομηνία (01.09.2011) αποκαλύπτει ότι εκταμιεύτηκαν επιπλέον 1.328 ευρώ για την πληρωμή υπερωριών υπαλλήλων οι οποίοι μεταξύ άλλων είναι στα γραφεία της κυρίας Βαρβάρας Νικολαϊδου (ΚΚΕ), στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΔ.

www.newsbomb.gr
tnsite.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου